PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Call of Duty 2 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=27159)

baterija 22.05.2006. 16:57

fresh meat .... mljac ;)

atha 22.05.2006. 16:58

Pozdrav Roby123, zelim ti ugodnu zabavu na serveru!

mITZEK jr 22.05.2006. 17:01

baterija jel imas ti privatni zivot???
ne razumijem pa di si natuko 17000 postova??
nhf al nije mi jasno!

atha 22.05.2006. 17:03

LOOOOL :D 252 posta ima. :D

mITZEK jr 22.05.2006. 17:05

lool
nisam vidio reko kaj je ovo?

maX 22.05.2006. 17:06

Citiraj:

Autor mITZEK jr
baterija jel imas ti privatni zivot???
ne razumijem pa di si natuko 17000 postova??
nhf al nije mi jasno!

: lol2 : : lol2 : : lol2 : : bonker :

SetH 22.05.2006. 17:08

hoće li tko doći na server?Pleaseeeeee

Vuco 22.05.2006. 17:08

Citiraj:

Autor Roby123
bok ja sam novi na serveru pa zelim samo da se javim i nemojte me klat odmah!!!:D

Ne trči pred metke i sve će biti u redu :D

Ugodno pucanje ;)

baterija 22.05.2006. 17:09

LOL za postove
LOL
: lol2 :
: lol2 :
NHF, treba ti bolja dioptrija. Imam ih 254.

mITZEK jr 22.05.2006. 17:12

ma razgovaram na telefon!ono dubokoumni razgovori a oko mi preletilo i vidio!
jao budale..to je ono kaj me kvaci..brzopletost..a sam da sam preso okom do kraja...

atha 22.05.2006. 17:22

Ma ajde, i ja sam se isto prvi puta zacudio kada sam vidio. :o
Ali trajalo je par sekundi dok nisam skuzio da i iznad pise "posts". :D ;)

Vuco 22.05.2006. 17:31

Hebemu, otišla mi instalacija windowsa na kojima mi je COD 2.

Ili nekaj sa HDD-om ne šljaka, uglavnom, danas sam par puta bil u elementu, koljem djecu uokolo i samo connection interupted, i onda mi se sve zbrejka (plavi ekran bez slova). Kad restartam komp, ćujem kako mi se HDD pali !! LOL, ili sam trknuo kabel ili je on labav ili mi je HDD ošo :D

Amdejac 22.05.2006. 17:36

Citiraj:

Autor crash owerride
Držat ću se toga i doći ću sljedeći ponedjeljak!

Bistran nemoj sramotit mene i Termića.:beer:

@Atha
Evo da vidiš kako izgleda pravi Zagorski Zajec Vulgaris.
http://smileys.sur-la-toile.com/repo...e_cour/run.gif

mITZEK jr 22.05.2006. 17:37

btw decki ja nisam neki ljubitelj voca....
nekak mi vise lezi milka noisette;)
heh.....:D

Hrconja 22.05.2006. 17:43

meni leži odojak :D

mITZEK jr 22.05.2006. 17:56

znaju oni koga se to tice!
kolega koji su rekli doc na rebro da vide palog ali ne gotovog druga!!!!
ak u snu pocnem bulaznit o cod-u zavrsit cu kat nize na psihijatriji!: hitthewa

Trash 22.05.2006. 18:19

Pitanje, buduci da mi se ne da citati svih 173 stranice ovog threada, moze li mi netko reci adresu tog pce cod2 servera, moze i na pm. thanx unaprijed!

Vuco 22.05.2006. 18:26

213.19.130.144:28960

Ako nisi, pročitaj sticky, i nadam se da si se javio MM-u

Amdejac 22.05.2006. 18:27

Pročitaj sticki COD2.

Renesis 22.05.2006. 18:42

@roby123 - pazi na metke, moje baš i ne vidiš dok nije kasno, al nema veze :D pokaži ti nama da mi ne znamo igrat, pogotovo moraš često ubijat RAK-a, Athu i MM-a :D

@atha - nemoj pokleknut, ne daj zeca :D

@svi - pucamo se večeras :sniper:

mITZEK jr 22.05.2006. 18:53

fato aj ne muljaj.....
renesis ti je ono drvo koje se tu i tam pomakne da ga ne kicka,a drzi pusku i poprilicno je precizan!ja mislim da je nas renesis zapravo kamuflirani ENT!
za svaki pomak treba mu sat-dva a mozda i dan....: goood : :p

Renesis 22.05.2006. 18:58

ajde da vidimo to u praksi, odma na server :D

zippo 22.05.2006. 19:11

Citiraj:

Autor RAK
Najnovije vijesti sa bojišnice.
Zippo Junior je također dobio ban do subote ali zbog pokušaja iskorištavanja kemperskog exploita. Kao što smo rekli, iskorištavanje exploita je ZABRANJENO. To ste dobili u pravilima na PM, piše u stickyu, piše u ovom threadu i puno sam to puta ponovio u igri. Molimo da Juniora ne miješate sa njegovim ocem koji je bolji igrač i ne traži mjesta za kempanje nego se bori na bojišnici kao lav.
Nadam se da će ove opomene biti edukativne i da će na kažnjene pozitivno utjecati, te da će nakon izdržane kazne biti bolji igrači.

Rak hvala ti na ovom !
Ozbiljno mislim, sad ce se Jr malo vise primiti knjige (dobar je ali ne smije popustiti sad na kraju) Javio mi je da nema pojma o kojim exploitima se radi ali vidit cemo . Budem ja to rijesio, ne brini. Reinstalirat ce CoD2 na cisto pa kad mu istekne kazna igrat ce pod mojom kontrolom pa ako bude ponovo bit ce mu lijepi format c: , bas me briga : baad : Ili ce igrati posteno ili nece uopce ! Kod njega je sada loptica.
btw "radim" nocnu nisam vidio jos postu, je li ti dosao Barton ?

RAK 22.05.2006. 19:23

Citiraj:

Autor zippo61
Rak hvala ti na ovom !
Ozbiljno mislim, sad ce se Jr malo vise primiti knjige (dobar je ali ne smije popustiti sad na kraju) Javio mi je da nema pojma o kojim exploitima se radi ali vidit cemo . Budem ja to rijesio, ne brini. Reinstalirat ce CoD2 na cisto pa kad mu istekne kazna igrat ce pod mojom kontrolom pa ako bude ponovo bit ce mu lijepi format c: , bas me briga : baad : Ili ce igrati posteno ili nece uopce ! Kod njega je sada loptica.
btw "radim" nocnu nisam vidio jos postu, je li ti dosao Barton ?

Exploiti nisu cheatovi. Ne treba ništa reinstalirati. To su mjesta gdje se ne bi smio pojaviti. Radilo se tako i o određenom krovu kuče. Pod exploitima se mogu smatrati sva ona mjesta koja se mogu nači na codjumpersu kao fora. Nisu sva mjesta rješena patchom pa ih na ovaj način rješavamo.

Mislim, čemu se uopće penjati na razne čudne pozicije? Uglavnom nisu korisne, a možeš dobiti ban. Isto je tako zabranjeno plantanje na ili ispod objekta kada ima dovoljno mjesta oko objekta. Te ultimativne gamerske fore ostavite za BiHnet ili neki war. Na našem serveru nećete nikog impresionrati. na onaj krov se može popesti samo tehnikom. Nema običnog skoka ili ljestvi. Dovoljno govori da je taj krov pokriven patchom. Dakle, sigurno je exploit.

Barton je došao i čeka ugradnju. Vjerojatno tek prekosutra.

iveumag 22.05.2006. 19:26

Nisam znao da se tamo nesmije ali nema veze pomogao si mi da se latin knjige

RAK 22.05.2006. 19:28

Citiraj:

Autor crash owerride
Rak ja se ne želim s tobom svađat!
U nedjelju je došao moj brat pod zabunom sa mojim nckom, tražio je tebe da ti kaže kako on igra pod mojim nickom. Odmah nakon toga je otišao i logirao se sa svojim. Ja nisam čuo za srijedu. Meni si rekao do ponedjeljka i ja sam se držao toga. Danas sam došao i bannal si me do kraja tjedna tek toliko da znaš! Držat ću se toga i doći ću sljedeći ponedjeljak!

Baš lijepo. Ovdje ima još brače i očeva i sinova koji igraju svaki pod svojim nickom. Svi su oni redovitom procedurom prijavljeni MM-u prema pravilima koja pišu u stickyu. Nitko ne posuđuje nick ili pass. Svaki se igrač prijavljuje posebno.

zippo 22.05.2006. 19:37

Citiraj:

Autor RAK
Exploiti nisu cheatovi. Ne treba ništa reinstalirati. To su mjesta gdje se ne bi smio pojaviti. Radilo se tako i o određenom krovu kuče. Pod exploitima se mogu smatrati sva ona mjesta koja se mogu nači na codjumpersu kao fora. Nisu sva mjesta rješena patchom pa ih na ovaj način rješavamo.

Mislim, čemu se uopće penjati na razne čudne pozicije? Uglavnom nisu korisne, a možeš dobiti ban. Isto je tako zabranjeno plantanje na ili ispod objekta kada ima dovoljno mjesta oko objekta. Te ultimativne gamerske fore ostavite za BiHnet ili neki war. Na našem serveru nećete nikog impresionrati. na onaj krov se može popesti samo tehnikom. Nema običnog skoka ili ljestvi. Dovoljno govori da je taj krov pokriven patchom. Dakle, sigurno je exploit.

Jr vidio si, procitao si prema tome nema vise nisam znao i blablabla
@edit
slijedeci ban je od mene :D :D :D

Vuco 22.05.2006. 19:44

Ajde ekipo gore na server, NOB-ovcima je dosadno :D:D

RAK 22.05.2006. 19:47

Citiraj:

Autor zippo61
Jr vidio si, procitao si prema tome nema vise nisam znao i blablabla
@edit
slijedeci ban je od mene :D :D :D

Što stari neće sve učiniti da natjera Juniora na učenje...: goood :

Kako mi se čini da ću i ja uskoro dobiti ban od svoje najdraže. Već se polako prijeti, ali ja je hrabro ignoriram.

mITZEK jr 22.05.2006. 19:48

zippo nemoj bas tako rigorozno,tak je i mene stari napal da chitam pa je ispalo da sam samo bolji od njega!vjerujem da nije bilo sa nekom namjerom poigravanja sa nama!al opet trebalo ga se je upozorit da je to forbidden place i to je to mislim da bi shvatio!a opet jr. drz se knjige nece cod nikud pobjec!ja sam se suzdrzo prekomjernog igranja i rijesio razred prije vremena,sa jako dobrim uspjehom!
pozdrav:beer:

Renesis 22.05.2006. 19:48

a evo ošli i mi, kad nikog nema, svi se prestrašili :D

dođem ja malo kasnije

mITZEK jr 22.05.2006. 19:51

@rak ja sam vec dobio ban sa cod-a u njenom prisustvu ponekad se uspijem iskrast gore sjest i onda nakon pola minute doleti i kaze "znala sam" da igras
,ne ne zabranjujem ti al nemoj igrat dok sam ja tu,a stalno je tu....al sve je to za ljude i zecheve...

atha 22.05.2006. 20:03

Zecheve....Zeko je postao ikona ovog foruma vidim...

Newbie Pro 22.05.2006. 20:04

Citiraj:

Autor mITZEK jr
,a stalno je tu....

Ajoj sinko, ako ti je sad teško buš vidio poslije :D

mITZEK jr 22.05.2006. 20:08

a neznam...mislim nije da mi je tesko ali ono ak ja tebi dam da radis kaj volis pa daj i ti meni!!
@atha
al kolko god moj stari izgledo bezopasan pitaj ga da ti isprica kak je potamanio 12 zeceva i to u 25min!dofuro ih je odrane,razrezbarene i stavio mami na stol!a sad si ti misli..znas da su mitze opasne!
al tvoj zeko je siguran dok je tata u zg-u al kad krene za rijeku drz zeku na oku i kad na wc ides!!!:D

MisterM 22.05.2006. 20:11

Citiraj:

Autor Newbie Pro
Ajoj sinko, ako ti je sad teško buš vidio poslije :D

ROFLMAO lolčina: lol2 :: lol2 :: lol2 :: lol2 :

Vuco 22.05.2006. 20:13

Primam članove u COD2 club "Plava Kamenica"
Zainteresirani, poredajte guze...:D

Emissary 22.05.2006. 20:27

Citiraj:

Autor Roby123
bok ja sam novi na serveru pa zelim samo da se javim i nemojte me klat odmah!!!:D

: suicide

:D

MisterM 22.05.2006. 20:53

DAJE SE NA ZNANJE!

U STYCKIJU.: goood :: cheers2

Renesis 22.05.2006. 21:02

da tamo ne spamam, a kamo je moja malenkost? ili je to atha zapio :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:38.