![]() |
Citiraj:
Od 240 odigranih minuta vodili smo 180, egal je bio 30, a ovi su vodili 30 minuta. Onu krađu u game 2 kad čovjek punim šamarom udara Dloa po licu, a sudci vele marginalni kontakt, pa sviraju minutu prije kraja neki kontakt LeGoata na Murrayu za 2 bacanja, pa koliko kontakta Legoat pretrpi na ulazima koji se ne sviraju dok Jokica ne smiješ ni taknuti. Dajte najte. Da su tako pokradeni Warriorsi kmeketao bi ti ovdje mjesec dana bez prestanka:D No iskreno, nisam ni očekivao prolaz uz nesposobnog trenera i bez ključnog igrača obrane Vanderbilta, i bez backup prave jake petice koja može ADa odmoriti po nekoliko minuta. Bron i AD su bili al pari Jokicu i Murrayu u naponu snage, Denverova prednost je što imaju dovoljni broj kvalitetnih 2way igrača koji rade razliku, MPJ , KCP, Gordon. To možeš nadoknaditi jedino širinom 8-9 igrača, ali od Lakersa nitko nije bio dovoljno konzistentan van top2 igrača. Ovima su pogađali čak i Watson i onaj glupan Reggie Jackson. Davis na momente izdominirao Jokica i pokazao da se lako može protiv njega, sad me baš zanima kako će protiv Goberta i KATa. Inače, jako odvratan kolektiv iz high mile citya, ovaj trener Malone je veći kmečavac od tebe, baš bi volio da ih poderu Vukovi ili Clippersi u finalu, od sad navijam protiv njih. Uvijek moram imati jednog za kontra navijanje, sad kad su toliko bijedni Warriorsi, sad se hejtaju Nuggetsi zbog sporta. A ča ni lipo 😆 |
Ahahahaha sad smo došli do toga da LeFlop trpi udarce jadničak.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A šta ti znači vodit na poluvremenu? Ili Q3? Evo i GSW možeš pitati kad si ih već spomenuo :D Sve je to ništa, akd je bilo stani pani, dobili su vas. Što je nešto što si nekad tvrdio da Lebron uzme loptu i riješi :D No, rekoh već, Lakersi, jesu takvi kakvi jesu, no bili su bolji nego prošle godine, ali definitivno nisu bili bolji od Nuggetsa. I to ti kažem ja koji nisam fan ni Jokića ni Nuggetsa, osim kad protiv Lakersa igraju :D A sad, nemojte mi vi navijači Lakersa/Lebrona o sucima kmečat, da vam sudaca nije bilo ne bi vidjeli play ina https://pbs.twimg.com/media/GMYtf5uW...jpg&name=small https://i.ibb.co/kc5BCTm/stats-dont-...vmt5cjxc1.webp I noćas tri put više bacanja od Nuggetsa, nije vam ni to dosta bilo. Jokić 0/0 bacanja, ne znam ima li takvih statsa, ali me živo zanima kad se zadnji put dogodilo da najbolj iigrač neke ekipe ima 21-20-9 stat, odigra 40 minuta, uputi 21 šut na koš i ne dobi ni jedno bacanje cijelu tekmu? :D Btw. Citiraj:
|
To ti je do stila igre, nitko ne napada toliko kroz paint ko mi i ne može nas se drugačije zaustaviti nego faulima. To ni ne treba objašnjenje ko imalo razumije košarku. Neće Warriorsi imati bacanja ko Lakersi kad samo pucaju izvani, a kad uđu u reket dobiju bananu 😆
Mogu se složiti sa ovim drugim, era ovih igrača koji su nam pružili dosta zabave polako dolazi do kraja. LeGoat, Steph, Durant, mislim da su svi igrali preko 70 tekmi , a opet neki se nisu ni plasirali u playoff 😆 Godine neminovno radu svoje, prije bi sami rješavali tekme, sad treba uklopiti tim oko njih pažljivo dozirati kako bi bili contenderi. I ako. No ako mogu dati jedno svoje razmišljanje, da smo mi imali Tyronea ili Kerra za trenera umjesto nesposobne neznalice Šunke proteklih 2 sezone mislim da bi ugrabili barem 1 chip. Nitko me neće uvjeriti u suprotno. Ne možeš sa 2 top10 igrača lige igrati na momente tako loše i bezglavo. Još kreten sinoć ostane bez tajmoutova 3 minute prije kraja, a u proteklim mečevima bi mu ostala bar 3 neiskorišteni plus challenge. To je baš prava ironija. |
Citiraj:
|
Je, uvijek jezerčani kažu do stila igre, ali ja sad o tome ne pričam vs gsw, koji je zasluženo na dnu liste (iako se curryu mnogo toga ne da što se drugima da , al nebitno sad), nego najbliži klub na listi ima 3x manje bacanja. How yes no :D
Kerra bi ti ove godine mnogi gsw navijači rado uvalili, mnogo toga mu zameraju :D Da, godine rade svoje, al zadivljujuće na kojoj visokoj razini još uvijek igraju i steph i james, i oko njih još uvijek se mogu složiti contenderi, ali bi to trenutno zahtijevalo velike promjene u rosteru koje su financijski teško izvedive, barem u slučaju gsw, za lakerse ne znam. U svakom slučaju nsdam se još godinu dvije stepha i jamesa, falit će dvoboji bez obzira na nove igrače, uvijek su to bile dobre i zanimljive tekme. |
Citiraj:
Ali opet, pravilne rotacije , široki krug igrača koji mogu dati doprinos, Šunka. Sve sam već objasnio. |
Citiraj:
A vidio sam dosta prigovora na Kerra, ali to samo isfrustrirane neznalice pišu. Sigurno da i on ponekad griješi, ali znam da bi kroz rotaciju držao neke igrače aktivnima. Ovaj kreten je sinoć imao Wooda, Vanderbilta, Christia, naravno svi ukupno 0 minuta, a baš je u svim mečevima falilo po par minuta svježe krvi. A i volio bih vidjeti Kerra u drugoj ulozi mimo ove smallball sheme, da vidim koliko je inteligentan i koliko je prilagodljiv. |
Pa Kerr se realno s USA prošle godine usrao samo tako. Ove godine na OI vodi ekipu kojoj trener ne treba, njegovo je samo da radi izmjene i zove TO kad mu dečki kažu :D
Usrao je mnogima u gsw formu ove godine s čudnim rotacijama i izmjenama u trenutku kad je netko vruć. Moodya je recimo imao na piku, lik uđe pogodi dve trice, ukrade loptu, taman uđe u ritam i onda van :D |
A nije imao ni neku ekipu, tek ove godine ide pravi dream team koji će uzeti zlato Europljanima. A možda ste mu i dopizdili pa vas namjerno sabotira 😆
Dobro Kerr svakako nama nije bio realan , no Lue svakako jest. Kakva greška FO Lakersa što nisu doveli LeGoatu provjerenog priku s kojim je osvojio možda i najveći naslov ikad u NBA. I koji zna kako oformiti ekipu oko njega. Navodno su izašle informacije kako je htio ugovor na 5 godina, 1 godinu duže nego što Lebron imao sa Lakersima pa su zato odbili čovjeka potpisati. Zamisli ti kretena Buss i Pelinke. Zato su lumeni potpisali Šunku koji je dotad bio samo pomoćnik, na 4 godine kao ušteda, a sad si sa njim bacio 2 dobre Lebronove i Davisove godine i još ga moraš sad 2 godine isplatiti jer čisto sumnjam da će ostati trener kad su svi vidjeli koliko je loš i limitiran. I plaćati novog trenera. Ono dovedeš Lebrona i Davisa,a vode ih Luke Walton i Darvin Ham. Koja smejurija od vođenja jedne takve franšize. |
Ide u 7 phila i navi jork kako ih je ovaj Maxi raskida usrid gardena :)
Sent from my SM-S918B using Tapatalk |
Citiraj:
Noćas vintage Harden i vintage breakdown Clippersa :D |
Moje mišljenje je da je Lue pogriješio što je nakon 1:0 i dominantne te prve partije išao ubaciti nezaliječenog Leonarda u ekipu i tako skroz sjebo dobar ritam Clippersima. Iduće 2 su bacili niz vodu, nikad nisam razumio stavljanje rekonvalescenta u prvu petorku i forsiranje nepotrebno, što ga nije mogao pomalo uvoditi ko što uvodi npr Westbrooka? Dosta izjednačena serija iako je Dallas pokazao više nebi me čudilo da se igra game 7 u LA.
|
Sva sta kazem uvik kontra niksi prosli
Sent from my SM-S918B using Tapatalk |
na pocetku sezone smo se slozili da ako se samo jedan od glavnih igraca Clippersa ozlijedi, gotovo je.
Irving prvo poluvrijeme 2 kosa, a drugo 28, sam je dobio tekmu. |
Dakle nikakvo iznenađenje. Kawhi će nažalost do kraja karijere zbog tih svojih kroničnih problema s koljenom biti na load managementu i opet često bit nedostupan. PG je dobar igrač ali od one svoje stravične ozljede dosta je promijenio način igre i jednostavno ne može "preuzeti" tekmu. Harden također dokazani PO choker. Iako ovja put nije ništa gadno loše odigrao, al ibome nije bio ni prevaga. Bude mi malo žao Zubca koji je odličnu seriju odigrao, ali eto.
Nisu iskoristili seriju protiv Mavsa sa ozlijeđenim Dončićem koji je odigrao vrlo neefikasnu seriju, i ekipe s dvojicom ozbiljnih ofenzivnih igrača, tu je osim njih dvojice tek PJ jedva prešo na dvoznamenkasti prosjek koševa u seriji. Obrana je sve :) Orlando isforsirao G7 protiv Cavsa. Košarkaški možda najlošija serija prvog kruga, ali zanimljiva svejedno. Mavsi vs OKC, Mavsi to uzimaju Wolvesi vs Nuggets, to će imo biti dosta izjednačena i dobra serija. |
niti jedan tim ne može kroz playoff bez svoje prve violine.
eno embiid nije na 100, kawhi nije na 100, giannis nije na 100 .... itd itd ... ako dončić ne bude na 100 dallas ne može pobjedit nikoga. ti igrači osim što igraju i daju najveći doprinos najviše troše obranu protivnika i onda se ostavlja prostor ostalima. ježi ga ... ja mislim da su clippersi imali dobru priliku ove sezone. slijedeće će harden biti još godinu dana stariji, a bome svi ostali. završit će ko golden state samo bez prstena. |
Biće Zu odmoran za OI kvalifikacije.
|
Bio im je konstantno solidan. Na svom maksimumu rekao bi.
|
wolves vs nugget tekma bila je sve što smo očekivali da će biti
Ant :s |
Koliko puta sam pomislio za sportaše 'pa nemoš bit tako glup' kad bi napravili nešto na štetu svoje ekipe. Ali Ant suprotno, radi sve najbolje i zna igrat. Dobar je mali.
|
laganih 2:0, Denver nije naviknut gubiti 20 razlike. jedino vodstvo na utakmici koje su imali je bilo na početku utakmice, poveli 2:0 i onda raspad, sredinom q3 je bilo 80:50. Denver fulao 50 šuteva, nije ni čudo da gube.
|
Kako pišanje. Rekoh da su Wolvesi najveća prijetnja Nuggetsima, a baš ih gaze. I to bez Goberta noćas.
Tanka klupa Nuggetsa dolazi do izražaja. |
Edwards ima 22 godine... uzeli 2 u gostima i sad mogu doma završiti posao metlom.
Knicksi napokon dobivaju, a Babo završio na operacijama šake i gležnja... |
Knick Pacers će biti neizvjesno.
Puno se toga poklopilo da Knicksi noćas dobe. Haliburton samo 6 šuteva uzeo (nisma gledao cijelu tekmu doduše pa ne znam kako i zašto), a u zadnjoj minuti Neimhard promašio otvorenu tricu, DDV pogodio, pa onda suđen onaj vrlo upitni illegal screen Turneru. Mislim, takvih ima po tekmi desetak pa se ne sude, nije se to trebalo suditi ni tada imo. |
Lijepo je vidjeti kako Wolvesi gaze denverske seljake sa brda, patuljak Malone i ružni Murray su skroz pogubili živce, biće su mislili da će im se pokloniti naslov i da će ih sudci opet pogurati ko protiv Lakersa.
Sotta ih je vrhunski stavila u škripac, igraju top obranu, ni muha ne može da proleti kroz reket, a kamoli debeli Jokic 😆 |
Nekako mi milo oko srca kad vidim da Warriorski kompleksi zamijenjeni Nuggetskim.
|
Jedini koji ima vidljiv kompleks ovdje si ti jer ti se LeGoat lagano usro u 73-9 ekipu i tako vam uzeo san da se u vašim mitomanskim pričama proglasi za najveću ekipu ikada 😊
A to od tog momenta iz AD 2016 biti - Neće nikada - neće nikada - 😆 |
koji majstor tim connelly!!:care:
nakon sto je 'single-handed' stvorio sampionsku generaciju denvera, sad opet radi bogovski posao s - inace crnom rupetinom - zvanom minneapolis timberwolves... nakon sto su ljudi s nevjericom gledali sto su sve wolvesi dali lani za goberta, pa se opet cudili poprilicnoj ekstenziji za mcdanielsa - da ne spominjem kako je cjela liga malo 's visoka' gledala na edwardsa (u cemu su pak prednjacili warriorsi), ovaj playoff im malo 'otvara oci' kako se sve to pazljivo planiralo, nikakav random set poteza....cak i svim 'problematicnim' karakterima u rosteru. s vrlo tankom klupom koja jednostavno ne dozvoljava nekakve znacajne napadacke prilagodbe jer je uprava valjda bila preskrta da pokrije par adekvatnih zamjena misleci da ce prva petorka rjesiti sve probleme, ne vidin kako denver moze preokrenit ovo osim da im se spoji yebena suterska vecer, a da wolvesi zachokeaju pred sansom....nije bezveze jos lani jokic tvrdia da ce im wolvesi biti najveci izazov, a ne zaboravimo da su tada igrali bez ozlijedenih reida i mcdanielsa. closing out wolvesa je nemilosrdan, nisam previse ni ocekiva od sunsa, jer znamo kako prolaze kd-ovi dream teamovi iza warriorsa, no da sam ocekiva ovakvu dominaciju protiv denvera - bogami nisam, sve sta denver baci pred njih oni jednostavno upiju i uzvrate jos jace....veselim se petku navecer, posebno novom izdanju ant-a koji ako nastavi ovakvim tempom i ozljede ga zaobidu, postat ce najbolji loptac 21-og stoljeca bez ikakve sumnje kapa dolje, wolvesi! |
GSW je Antu pomogao dosta, što je uostalom i sam pričao, čak su i razmatrali da ga uzmu na draftu (iako su šanse za to bile male obzirom da pored Currya i tad Poolea ne bi imo šanse igrat, a ionaku su htjeli Wisemana) . Čak je imao i workout za njih prije drafta, i tad su mu i Kerr i Myers rekli - da ne radi i ne vježba dovoljno (takav ga je glas pratio od srednjoškolskih dana, dečko je mislio da mu je talent dovoljan). Njega je to šokiralo i sam kaže da mu je to promijenilo percepciju i radne navike, da je od tada počeo raditi puno više i jače.
Goberta sam ovdje zagovarao davno još, nije bilo puno razumijevanja za to :D Čovjek, koliko god da je napadački ograničen, i u napadu može biti koristan a o obrani da ne pričamo. Nema ekipe koja ne bi htjela takvog rim protectora (osim Lakersa koji imaju Davisa), i da je sve DPOY nagrade otkad je u ligi uzeo, ne bi bilo nezasluženo. Što se serije tiče, ne bih ja još skroz otpisao Nuggetse. Šanse jesu male, i navijam za Wolvese, ali ajde neki fajt da bace a ne da gledam blow oute |
jesam ja nesto zabrija gadno ili se ant relativno kasno odlucia za kosarku, a ne americki nogomet?
|
Top su svi ti moji imenjaci Ant, Antetokumpo, vidi se da su to pravi igrači i znalci košarke 😊
Flyeru super post, ja bih čak dodatno naglasio koliko prolazi ispod radara kakvo je ismijavanje Sotte bilo kod tog trejda Goberta, kao puno su dali, glupa franšiza, besperspektivna bla bla...di su sad ti što su tako blejali ?? |
laganih 30 razlike u gostima, bome su im lepo vratili :D ako Denver dobije i drugu i ako bude 2:2, g5,6,7 bi mogle biti neke od najboljih utakmica zadnjih godina.
|
Boston vodi 3:1
|
ajmo dragovoljci, u 4.30 minnesota spasava sezonu u denveru. :D
|
Citiraj:
tu ste negdje ti i Shaq po pitanju Jokića, drag vam je, al ne bi baš da osvoji više nikad ništa :D nego, već par godina pričam o tome, ali odgovora nije bilo: hoćemo li napraviti PCE natjecanje u tricama? košarkaški žderonje, lito ide mala. |
Citiraj:
|
Znate i sami da ću vas našamarat, ovog Gilberta pogotovo sa guštom, ali zašto ne ? Što se babi snilo... 😊
Wolvesi brate pobjeđuju sami sebe, vidljivo su se prepali pobjede nakon 2:0. Jednostavno su stali sa igrom, ulaze u neke nerezonske šuteve, obranu igraju gore nego mi, mislim ovaj Gobert dpoy to je ogromna nba sramota kako debeli Jokic poentira kraj njega, ADu je baš ukradena ta dpoy titula . Zapravo pad Sotte je počeo je počeo kad im se Gobert vratio, najbolju tekmu su odigrali bez njega game2. Loš playoff, tek se sad vidi koliko je bila velika ova generacija LeGoata, Stepha i Duranta, ovo sve bezveznjaci. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:56. |