![]() |
Dakok dobrodošao!:chears:
Malo sam i ja pratio jedno vrijeme forum.hr dok sam bio zaluđen kineskim mobovima i Dakok je svakako uvelike pridonosio temi i dobro je da ga imamo konačno tu.:D Tamo mi se zgadilo jer je tema služila kao poligon za osobne interese (naravno istih likova ima i ovdje). Sam moderator je zaključavao temu po potrebi, u nekakvom njegovom tutorialu za naručivanje je stavio da je najbolje naručivati s banggooda i da se time izbjegava pdv... :fuming: Užas... Evo nam se sad i tema o fotoaparatima pretvorila u reklamu za stvari s banggooda... :hitthewal: |
Gulsova iskustva vrijede puno vise od bilo kakve reklame :)
Bez obzira na to meni je zanimljiv mobitel na kojeg je Dakok ukazao, Dakele small cola. Zbog dobre kamere a i djeluje po slikama dosta dobro napravljen. Bio sam spreman kupiti td scdma verziju jer se na njemu ne bi koristio 3g, ali nema shopova koji podrzavaju Paypal. Vidim da je napisano na telekinezi da stize uskoro na "normalne" shopove i u wcdma verziji. Je li uopce ispravno ovo moje uvjerenje da kineski mobiteli koji podrzavaju TDSCDMA rade normalno na nasim GSM mrezama ili sam nesto zabrijao? Jasno mi je da 3g nece raditi ali 2g? |
Normalno će radit, naravno samo na 2G frekvencijama.
|
ima tu još jedna stvar s 3G - tu ne idu samo podaci već i glasovna komunikacija. Zna li itko više o tome? Zanima me da li odsustvo 900MHz u 3G utječe na mobilnu telefoniju, odnosno što se dešava ako je u tijeku razgovor a mobitel prolazi kroz ruralna područja na kojima se izmjenjuju 2G i 3G (900MHz) antene?
Nemoj sad da mi netko spočitne "vantemlje" :) P.S. Evo prigode za solidan mob - stariji Chili Pepper / Xiaolajiao La Q1 za 90USD Nisam gledao detalje - odakle ga šalju i koliko je shipping |
Eto i ja dosao s jednog foruma gdje neki modovi lijece komplekse pa zabranjuju pisanje o kineskim mobovima na forumu o kineskim mobovima. :D
Jel netko uspio kupiti Neo M1 po akcijskoj cijeni? Za 130 usd je bila dobra prilika ali za 180 usd je malo previse za prosjecni quad core. |
Trebam pomoć. Imam iNew V3, software na njemu je v1.0.8, i to onaj neki češki sa gps fixom. Sa običnim 1.0.8 nisam mogao uopće vidjeti niti jedan satelit preko GPS Testa, a sad vidim 18 komada čak i kad sam u kući, ali se neće povezat niti na jedan. Jel se to da riješiti?
|
Aj probaj staviti MTK ujaka i proći kroz njega
http://www.gizchina.com/2013/07/23/h...diatek-phones/ |
Citiraj:
pozz evo još jednog prebjega evo imam problem citao sam ovo ali ja kad idem u aplikacije i u APN nema ničega, ne mogu uopće postavke APN postaviti. Prije par dana došao mi je mob iz focalprice Htm-Lendvo i sada se tu igram ali ne ide nikako |
Citiraj:
|
Imaš direktan pogled na nebo i povezan si na internet?
Reinstaliraj rom. |
MTK EPO
Izgleda da su mediatekovi serveri spori i nedostupni u posljednje vrijeme, onaj fix s Mobileuncle baš i neće raditi. Imam jedan stariji MTK mobač koji ima u settings opciju za download i već par tjedana regularnim putem se ne može downloadati. Probao sam i ftp klijentom to pokupiti i nula bodova, nakon pola sata uspije se konektirati i onda pukne prijenos nakon par kB. Ima tema na XDA posvećena downloadu EPO datoteka. U postu br. 82 su dvije adrese otkuda se mogu downloadati datoteke i ručno kopirati u /data/misc. U zadnjem postu je i zadnja datoteka pa probajte s time. Ne znam da li treba root, svi mobači su mi rootani :)
|
Citiraj:
|
ZTE je predstavio Star 1, 4G smartphone s Qualcomm Snapdragon 400 procesorom i Android KitKat OS-om, trebao bi koštati oko $225, samo sam negdje našao navedeno da ima 1GB RAM-a, a negdje da ima 2GB, službenu objavu nisam našao, zna li netko konkretno koliko RAM-a ima?
|
Pozdrav kolega prebježe :)
|
:goood:Pozdrav :goood:
|
Nekada je najbolje sačekati da mobiteli doista dođu u trgovine i da se prvi kupci jave kakav im je mobitel.
Često najave znaju biti krive, cijena bude drugačije i mobitel ne bude dobar. |
Citiraj:
http://www.ztedevice.com.cn/ http://ameblo.jp/povtc/entry-11824806467.html "Capacity of system memory in 2GBB, capacity of the internal storage is available is 32GB and 16GB." Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Vrati 1.0.3 rom. Makar s flashtoolom ne ide sporo.
|
Svako zlo za neko dobro ..... kak je ovdje živnulo, čim su stigli prebjezi. Dobrodošli :chears:
Fakat mi nije jasno kaj onaj mod hoće postić .... il ga samo ufatil PMS ... al da je bilo povlaštenih, vidlo se iz aviona Do sad toga ovdje nije bilo, se nadam da bu tak i ostalo :goood: |
Citiraj:
|
Samo ubaci preko flash toolsa. Stavi v1.0.4 ako želiš hrvatski jezik.
GPS bi trebao raditi a bug s vremenom je ispravljen tek na 1.0.8 ali ionako se vrijeme gleda s mreže pa ga ni ne treba namještavati |
Vidim da ljudima radi GPS na v1.0.7, jel ne bi bilo bolje stavit njega nego v1.0.4?
|
Aj ne pitaj nego stavi. Ako imaš onaj stari inew v3 s 850/2100Mhz možeš sve romove probati.
|
flosmall
jos jedanput pozdrav svima
Da li je netko kupovao sa stranice flosmall imaju na akciji neo m1 za 93 usd ali moras ga odmah platiti(presale) ali gledao sam malo po netu nigdje nista o toj stranici. |
Je li itko čuo za Small Order Zone?
Naletio sam na sajt dok sam tražio informacije o novom Mlais Note Pro - uzorak 106 USD ??? Eto, tek za info pa pogledajte o čemu je riječ... |
Citiraj:
Svim, neću reći prebjezima nego pridošlicama preporučujem da vide malo zadnjih nekoliko stranica da dobiju dojam što nije preporučljivo. |
najvise od svega nije preporucljivo hvaliti neki model, jer ako ga hvalite znaci da ste preprodavaci i da to radite da bi prije prodali navedeni model.
zato, pitajte, kudite, blatite, a pohvale ostavite za onaj forum, kad i ako se otkljuca tema, naravno. @porecan, flosmall ti je stari ttmalls. |
Citiraj:
|
pokra89, kad pričaš bajke o mobitelu i onda ga tutneš na ovdje tržnicu ili na njuškalo i na forum hr pod drugim nickovima, da, nije preporučljivo. Da se opet ne nađeš uvređen, nije išlo tebe.
A o dizanju na zadnje noge kad je netko pričao o problemima neću ni pričat. Odma je bio glup, trollao bezveze i odgovor koji je dobivao je najčešće bio "šta oćeš više za xxx usd" ? Isto tako, ukoliko imaš pritužbe na rad, pisanje i moderiranje sa moje strane ili općenito ako misliš da si zakinut, oštećen ili da netko ima pik na tebe, slobodno se požališ administraciji foruma. Ako ne misliš, onda nemoj ni uletavati sa ovakvim jeftinim populističkim manevrima. Ne samo ti, bilo tko drugi. Tako se nećemo prepucavati. |
eto kad vec nudis, onda da, imam prituzbe na moderiranje s tvoje strane, gdje mislim da si imao pik na mene, jer si NEKOLIKO puta me javno nazvao preprodavacem ovih, kako si ih nazvao, odrona. nisi rekao "pokra89 je preprodavac" ali si nekoliko puta nakon mog posta dao odgovor tipa "vi preprodavaci..."
plus sto sam ti u inboxu pokusao objasniti neke stvari, ali uzalud. koliko je objektivno da moderator teme o kineskim mobitelima bude osoba koja prezire iste i naziva ih odronima, u to necu ulaziti. no dobro, da ne idem dalje u off i "jeftine populisticke manevre", toliko za sada. Ukoliko netko ima pitanja o mlaisu mx28, thl t5s, thl w100s, hongmiju, tronsmartu ts7, a poglavito o neo n003, slobodno nek pita, pokusat cu ih sto manje hvaliti ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Tim više što ovdje pišu da je pre-order i skoro je tiput veća cijena |
Poslali su mi ponudu, ali kad malo proguglam, za isti telefon/fax broj postoji nekoliko firmi, ugl. - prevara ili klonirani modeli u najboljem slučaju :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
to sam si i ja mislio. čim je u pitanju WU :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:38. |