![]() |
S tim da nije on problem, dali su pola ekipe za njega i naravno da imaju lošu obranu kad nemaju rotaciju.
Jordan više nije ni dobar rezervni centar, tako da će morati u potragu za centrom i ostatkom rotacije kada krenu raskidi ugovora. |
Nije loš debeljko kad zna uigrati ekipu. Mislim, Kadulja tokom sezone će biti ozljeđen, previše se forsa na brzinu.
Отправлено через iPhone |
Citiraj:
|
ravnozemljaš iliti kadulja :D
|
noćas poslastica za košarkaške sladokusce. nets vs clippers. idemo na 300 koševa? :D
|
ubio brada sa tripple doubleom.
van vleet 11 trica i 54 koša - rispekt |
sto milslite oce se raptorsi probuditi ove sezone ili je sezona gotova za njih
|
|
Šteta što je GSW u stanju u kakvom je, Curry igra u životnoj formi. |
|
ima prstenje, bit će naj tricaš svih vremena i to je to.
čista legenda |
Le Flop u elementu :D |
obrvi stradala ahilova?
|
Izgleda da nije poderao ahilovu, ali još čekaju MRI za potvrdu.
|
nek pita leflopa koje steriće tocno ustrca za brzi oporavak.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Jamal Murray
50 koševa bez ijednog slobodnog bacanja, šut iz igre 21-25 (84%), šut za tricu 8 -10 (80%). :care: |
Citiraj:
|
zakon su -- reko sam da je brada top igrač i dalje to mislim
|
Citiraj:
Отправлено через SM-G975F |
Zanimljivi trade-ovi :)
|
Citiraj:
Koji? Za Griffina? Bit će tekma Piston vs Nets. Отправлено через iPhone |
ma Griffin je ocvalo cvijeće, ne vidim smisao u njegovom dovođenju. Oladipo u Miami je već ozbiljna stvar.
ove godine na početku playoffa bi konačno i Gilbert mogao pogoditi nešto ako ponovno tipuje na Utah :D https://www.reddit.com/r/nba/comment..._traded_today/ :D |
Svašta je moguće, nije nemoguće ni da Denver uzme naslov, Gordon će im pomoći u defanzivi, a riješili su se i Harrisa.
Ovisi dosta i o ozljedama, ali više LAL po meni nisu više favoriti. |
Citiraj:
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
I Aldridge u Netsima :D
|
Jokić treba biti MVP, a od svega se najviše veselim tome što će Popa teško netko skinuti dok za koji dan dođe na #1 :)
https://i.ibb.co/bPVDBvZ/165849466-1...23028670-o.jpg |
Citiraj:
Отправлено через SM-G975F |
Mislim da Jokić zaslužuje MVP.
Uz to, mislim da je najtalentiraniji igrač na parketu trenutno. |
možda je igrač sa vrlo vrlo visokim košarkaškim IQ, ali dončić je lik koji još uvijek igra na talent i zato je svake sezone sve bolji.
jokić je već iskusan igrač - zna on trikova puno. nije bezveze the joker :D ali da: MVP contender no1 |
gledam Barcu-Real, utakmica tolko dosadna, prvo poluvrijeme malo koseva, ko da im se ne da igrati. A2 liga sjever zna imati bolje tekme od ovoga :D Real vodi cijelu tekmu, Barca stize, ajde bar je zadnja cetvrtina bila zanimljiva.
u usporedbi s prosjecnom NBA tekmom, ovo mi je bilo jedva gledljivo, a istovremeno mi smeta da u nba po tekmi bude stotinjak pokusaja za tricu :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:03. |