![]() |
Konačno pogledao Wild Things. Napet, zabavan, prepun twistova, par vrlo zanimljivih scena u unrated verziji. Neočekivanih 7/10 i velika preporuka ako je netko dosad propustio.
|
Streets of Fire (1984)
Rock balada - Ok filmić za pogledat sa odličnim soundtrackom. |
Top 10 filmova koje ne biste trebali gledati 2011.
da je neznam kakvo smeće,Transformerse i Pirate ću odgledat makar i po cijenu šake Normabela... |
Citiraj:
(Između ostalog ekipa veli da Hangover 2 nije dobro prošao kod publike, a nastavak nije ni izašao.:D) Btw pogledao sam The Town- meni odličan film, moja ocjena 5/5 :) |
Exam 2010 film nije loš stvarno
ako su vam se sviđali filmovi Cube ni ovaj nije loš onak malo jbe u mozak |
Citiraj:
Transformersi se tak gledaju samo radi robota.Megan Fox nije niš posebno, Shia LaBeouf je antitalent za ikakvu glumu. Mali ne zna izgovoriti 3 rećenice bez vrištanja i još kad ga stave u film poput Wall Street-a.Zagarantirani fail. Cyrus - (ako vam je Američka pita vrh vrhova komedije onda slobodno preskočiti) Komedija-drama na temu majka-sin veze i to pomalo čudne. John C. Reilly u ulozi rastavljenog i usamljenog lika, upoznaje ženu koja živi sa svojim 21-godišnjim sinom. Još da se umjesto Jonah Hilla u ulozi sina našel Ferell, to bi bio festival smjeha.:) |
to bi onda bio stepbrothers :D
očekivao sam više od filma iskreno, svi akteri imaju toliko više potencijala u sebi, jednostavno imam dojam da ih sama priča koči, makar ima par svjetlih trenutaka (koje opet glumci izvlače). |
Citiraj:
|
Tron - Legacy 3D, original mi je ostao u lijepom sjećanju. Prije gledanja ovoga preporučam:
sudo umount /dev/brain/ Ja ću pokušati sa: sudo rm - r /dev/brain/memory/movies/tron_legacy |
|
Citiraj:
prije samog filma pogledao sam trailer i u traileru je film prikazan kao komedija (posto su u traileru prikazani samo dijelovi koji su toboze smjesni) kad pogledas film skontas da u njemu nema nista smjesno i da je to zapravo drama svi likovi u tom filmu su iznimno glupi i uopce ti nije stalo do njih jedno je biti smjesno glup kao npr jim carrey u vecini svojih filmova, ali drugo je biti retardirano glup gdje si frustriran odlukama glavnih likova debilana od filma. |
Cyrus nemojte gledati al nikako! :) Ni pod kojim uvjetom ma koliko vam bilo dosadno. Bolje je sjesti i gledati u zid nego gledati to smeće od filma. :)
|
Citiraj:
Jedva čekam! :zdero: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A ne mogu reći da ga iščekujem kao ova 4 :) Ali naravno da će se pogledati :) |
Citiraj:
Taj clanak je pokusaj prijevoda s nekog sitea. Kazem pokusaj jer je veletrust indexovih novinarcica preveo "anticipated" kao nešto negativno:) Ne znam kako kritičari mogu ocijeniti neki film koji još nije izašao ni na screen previewu :) |
Citiraj:
Nije najbolji film koji ćete pogledati, ali je definitivno brutalan svojom iskrenošću i introspekcijom. Bez dileme, drukčiji je od svega snimljenog u zadnje vrijeme. Pogledati ... ako niste odveć slabog želuca. :goodnite: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pogledao Season of the Witch.
Ok film, ništa extra, ali bar nije dosadan i kraj je ok... nit miriši nit smrdi, ali za otići u kino ima puno gorih filmova :) |
Pogledao danas Death Race 2. Da budem iskren, razočarao me. Nije ni do koljena prošlom nastavku. Tolko od mene.
|
Ja nisam nista ni ocekiva od tog filma. Sve je kristalno jasno kad se usporede glumacke ekipe iz oba nastavka. Tako da se ni nisam mogao razocarat..
btw. i ovaj gore 127hrs je poprilicno bezveze. Poanta filma je ne ide u avanture a da netko ne zna gdje si.. U zadnje vrijeme su mi najbolji crtic. |
American History X
Odličan film, mada pomalo razočaravajući kraj, ako niste dosad, obavezno pogledati... 9/10 |
Citiraj:
Citiraj:
|
gledao red sa ženom i onak... fina zabava, makar gledam akcije nikad, falilo je tu još dosta pucnjave i nerealnih scena po meni.
helen mirren iza mašingun je ono... nevjerovatno glupo čak i u domeni žanra. chickflick uglavnom. @dh... imam osjećaj da je 127 jako težak, čini se jako kvalitetan, ali ne znam baš da li će bit volje za pogledat :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citirat ću dio jedne kritike: "... This film manages to redeem Hollywood in the eyes of people who feared it long lost in a dark sea of clichés and predictability. Boyle shows us that artists still work in the Hollywood studios and production facilities. These artists show their capability to produce art; real art that inspires you to look at the deeper aspects of life and the world around you. 127 Hours delivers much-needed breath of fresh air for anyone who realizes the capability of film. It proves that masters of the craft still live on this earth, and still bless us with timeless masterpieces that we will never forget." Uglavnom, ljubitelji crtića - beware :D |
samo se ja bojim da će mi od tog fresh aira suze izletit, a to nikako ne želimo :D
sve u svemu, velike nade polažem u taj film kak se god okrene ;) |
http://www.imdb.com/title/tt0111161/
The Shawshank Redeptation, sa Morganom Freemenom i Tim Robbinsom u glavnim ulogama. Film je remek djelo!! Obavezno pogledati |
Citiraj:
BTW gledao sam Skyline toliko mi je zanimljiv bio da sam zaspao, i drugi put krenio gledat i opet zaspao :D. Nadam se da cu jednom docekat kraj :fiju: |
Romper Stomper je dosta jači film od American History X, pokazuje bolest društva na jedan jako prljav način, bez kompromisa, dok je AHX dosta ublažena slika onog što se događa u šupama, dok mu je vrhunac nasilje i to stomatološke prirode. Hollywood ima previše novca za takve filmove. Crowe je doslovno lud u ovom filmu.
strendzeri skontali da slava i novcici nisu najvazniji u votazi |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Citiraj:
Preporuka za oba filma,naravno,ako ste bili ili jeste obožavatelji ćelavaca :D U romperu je Russel Crowe,valjda jedan od prvih njegovih filmova :) |
Noćas pogledao She's out of my league. Očekivanja su mi bila prilično niska no ugodno sam iznendađen. Što se mene tiče, fenomenalna romantična komedija sa šmokljanima :D.
Obavezno pogledat. |
Citiraj:
Chopper http://www.imdb.com/title/tt0221073/ Bronson http://bluray.highdefdigest.com/2931/bronson.html |
Nije isti đir da kad ameri naganjaju crnje(il bolje reć,crnje njih) a u australiji hrabri Russel bježi od googsa(žutanjaka) :D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:21. |