![]() |
Citiraj:
|
Nema veze taj lock, lag je do veze ili do servera. Jel ti na svim serverima tako? Kolki ti ping bude?
|
Ping je 30-50. Igram na lan warsu ili PBCT-u. Probao sam s micanjem locka, ali ne pomaze. :(. Igram na konfi iz siga, na 1920x1080. Probao sam spustiti rezu i sniziti lock, nema pomoci. Inace mi je plafon 200, nema framedropova (samo kad udem u server mi dropa sa 200 na 170, ili manje).
|
Prvo bi rekao da je do servera, a onda eventualno do pba (onaj lag prvih par minuta igre, ne igram više, pa neznam jel su ispravili to)
|
Citiraj:
|
U zadnje vrijeme mi je igra počela jako laggat. Ping bude normalan (30-50) i onda odjednom skoči na 999 (vjerojatno i više) pa polako pada i dođe ne normalu. Nije do veze, komp isto ne koči, jedino ako je do servera... Al probao sam na više servera i svugdje isto. Ima nekih prijedloga?
Btw, jel netko kupovao key od Rus666 na forumu? |
Citiraj:
|
Al kad recimo pingam google ping bude normalan i konstantan. Nema takvih skokova
|
Citiraj:
Jel se spajaš bežićno na router ili? |
Bežično, ruter je kod frenda. Ali do prije tjedan dana nije bilo nikakvih problema... Čak ni najmanjih laggova.
|
Jel se frend spaja na net?
|
Ma spaja se, al imamo server koji dijeli net tako da ne može ometat. Spajao se i prije. Čak i kad je skidao preko torrenta nije utjecalo na moj ping. Probao sam i reinstal igre, al kako mi se čini na kraju ću ja sve reinstalirat. Al lijen sam za to...
|
Citiraj:
|
Ma nije do toga jer tako nam net radi više od godinu dana, a zahebavanje s pingom mi počelo prije tjedan dana. Jedino što je mrdao po ruteru da osposobi VOIP, možda je s tim nešto smrdao. Sad mi to palo na pamet...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
eto promjeni providera..
|
Kad smo već kod toga, čini se da Gamezone opet radi.
|
Najam nam još traje mjesec dana pa nam je šteta to ostavit.
|
xf: seraf7 ako trebaš kakvu pomoć
|
..samo me zanima vaše mišljenje i ako imate kakav savjet da udjelite..
111 fps-a lock na 22' reza mi je 1600x900,Nvidia GeForce 8600 GTS cfg sa low grafikom...postoji li mogućnost za se dođe do 125 fps-a? |
Citiraj:
|
Bit će dosta teško, ali možda bi se i dalo, nego koji je ostatak konfe?
|
ostatak konfe amd athlon 64 X2 dual core processor 4000+ 2.11 GHz,2-1 gb RAM
|
ja sam sa e2160, 2gb rama i x1650pro drzao 125 lock.
|
Da, ali on ima dost veću rezu nek ti, ali mislim da bi mogao uz one fps cfg-ove izvuć tolko.
Probaj s ovim. Možda pomogne. |
..možda bi to sve šljakalo da neam 22'...uopće nisam razmišljao prilikom kupnje monitora..(crt rulzz)..hvala na linkovima,probao sam ali eto nisam ni očekivao za ovu kantu da povuče više..:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nek stavio 1024x768, 16:10, i AA kolko moze, trebalo bi imat 125 beton
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:07. |