![]() |
:(
Frank Lampard odlazi iz CFCa. http://www.chelseafc.com/news-articl...-leave-chelsea http://www.chelseafc.com/news-articl...the-statistics Morao sam staviti ovo. :( http://www.chelseafc.com/news-article/article/3878012 |
A Costa i Fabregas?
|
Za sada nista nije zicer.
|
Costa je siguran, Fabregas je jos viseca meta, Raketa je siguran u Barci, Cuadrado jos mora odrediti visinu transfera, ali je 95% rijeseno, i navodno jos traze centarfora u barci. Prica se i za Marquinhosa ali to je sve jos traču.
Svida mi se nacin na koji je Luis Enrique prezentirao svoj rad i planove koje misli provesti s klubom. Mislim da ce barca opet igrat dobar nogomet, za razliku od zadnje dvije sezone pod vodstvom pokojnog Vilanove i Papak martina |
Samo da ne igra tikataka da ne zavrsim na infuziji.
|
Citiraj:
|
Nego ljudi što je s tim transferima što se spominju oko barce (npr. rakitić)? Jel nisu oni dobili zabranu transfera, il je to žalbom pobijeno?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Reus se povezuje s Barcom a Marquinhosov transfer je navodno dogovorena stvar, wow, nisam ovo ocekivao, odlicni potezi uprave, ozbiljan remont :)
|
Od Reusa ništa
|
Nadam se da ce cfc ubosti nekaj bolje od coste i fabregasa.
|
Citiraj:
A sanchez odlazi iz barce tako da im fali igrac krilni :) |
Citiraj:
|
Ma ako igraju novci sve ce se srediti.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa ne,nego kako mi je to ajmo reć profesija,zanima me tvrdnja,jer iz pouzdanih izvora znam da su odbijena dva prilaza Juvea. E sad jel to samo taktiziranje do potpisa novog krilnog napadača ili naznaka da je nedodirljiv neznam.
BTW sjetite se ko vam je prije dve godine reko dva tjedan prije EP da Modrić ima potpisan ugovor s Realom i da je to gotova stvar ;) Eto,izvor mi je bio tadašnji izbornik :) |
Nekaj se suska da A.Cole ipak ne ide iz CFC.
|
Citiraj:
|
Ko i Costa...GG CFC! :D
Nešto sam očekivao hammer of thora da usporedi lamparda i gerarda. :D Home 119 Away 86 Neutral 6 ------------------ Total 211 Penalties 58 taken, 49 scored Pošto je naime rekao da je pola golova dao iz penala pa eto. :p |
Po kojoj logici Fabregas vrijedi 33 milijuna Eura?
Ispada da je Barca kupila boljeg igrača od Seville za 18 milijuna, pa će prodati lošijega Chelseau za 33. Tko sad tu glup ispada? :D |
Chelsea. :D NARAVNO! :D
Fabregas je IME! :D Neš ti imena! :D Loš bio i ostao. :) Padavičar.... |
Ajde super, ja sam mislio da sam ja glup. :D
|
Stvarno, statistika iz Arsenala mu je katastrofa. Ne znam kako je uopće skupio toliko nastupa, a nije ni za HNL.
|
Evo sad malo ozbiljnijih vijesti o pravim majstorima...
The Professor has renewed his contract with the club, meaning that he will keep wearing the black and white jersey until 30 June 2016. :) Svaka čast, profesore :goood: |
Citiraj:
|
Nemrem ti opisati kako mi je žao što je Frank otišao. :(
Ovo s Murinjom i njegovim mutavim potezima sve više nema logike. |
pa fabregas baš paše za čelzi,to je baš pravi igrač za čelzi...isto kao prije kad su imali onog portugalca,sad neznam kako se zvao,deco;)
|
I službeno je, potpisao za chelsea
Pa sta nije od kad je bio u Arselanu govorio da nikad nebi obukao njihov dres i takve stvari. Vidi se da su im bitne samo pare, i ici ce u najvece rivale bez imalo srama i obraza prema bivsem klubu i navijacima |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:41. |