![]() |
Da, snima se, a za koji mjesec (mislim čak da je svibanj u pitanju) će početi prikazivanje.
Jack Bauer u Londonu. Ali ne 24 nastavaka nego 12, kao neka skraćena sezona. |
Citiraj:
uz to pratim i Midsommer murders (ponovo od početka), ali sam to stavio na čekanje zbog "24" koji mi je ipak napetiji!!! :care: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
vidim da kazete da je magic city zavrsio pa me sad interesira, jel ima kakav-takav kraj da idem pogledat?
hvala. |
Počela je druga sezona Bluestone 42 :)
|
arrow se lagano zahuktava, ocekujem eksplicitni 4some jer ovo vise nema smisla, previse riba se vrti oko jednog bijednika koji nosi djecju masku :D
|
Lol, sada moram ići pogledati zadnju epizodu. :-D
|
Ne znam dal je receno, vjerovatno je, al nek se zna;
Pocela je druga sezona Vikinga |
The Americans druga sezona isto:zdero:
|
Počeli Vikinzi
|
The Americans
Doslovno me prikovala uz ekran ... preporuka! |
Novi walking dead moze biti epic samo lobotomiranoj osobi...pogledao sam ga tražeći neki flappy bird za android...
|
The Americans, fala Bogu krenuli su, napokon nekaj vrijedno praćenja :D
|
Šta ima za gledat?
Oču jednotavno! Ali d a nije gllupo? |
Znači True Detective nije za tebe :D danas btw stiže 7. epizoda...
|
Akt zanma. To sam pogleda. Ipak , trenutno to nije z mne. Konctracja mi je trenuto za kurac. I koji kurac je to smišno?? Aj mi objasni. Ono da se ija smijen. Haha ha.
Želim nešto jedostavno za pratit...kratke epizoda? |
Vikinzi, predobri ko i inače.
|
Gledao sam za vikend nove serije:
Rake serija o odvjetniku, koji kocka, duguje neke novce, simpatično, dobro za opuštanje, gledat ću seriju i dalje. The After neznam šta bih rekao. Skroz čudno, nekako neuvjerljivo, ali dao sam šansu prvom nastavku kad ono pred kraj :wtf2: Mixology pogledao prve dvije epizode, radnja se odvija u nekom baru, tema zavođenje žena, prosječno. |
Citiraj:
Its always sunny in Philladelphia, kratke epizode, eto |
Anger Managment, također kratke epizode.
I naravno Charlie Sheen u glavnoj ulozi :D |
Brooklyn Nine-Nine - isto kratke epizode
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nisam ni znao da postoji, ali su izgleda napravili neke web epizode, 10 komada od maksimalno 10 minuta. Imaš na youtube. Pogledao sinoć nekoliko, i neće dobiti oskara, ali i izgleda kulturno. |
Citiraj:
Unsere Mütter, unsere Väter,...nakon američkih izdr*avanja....ovo je konačno prava ratna serija iz njemačkog kuta sa realnim pogledima na ww2 i događanjima vezanim uz isti... |
ajme true detective, 6 epizoda. Svaka me nanovo iznenadi.
Znači serija je VRH. Ne želim izdvajati niti jedan element serije posebno, sve to skupa fenomenalno funkcionira. |
Konačno se radnja počela odvijati. Do sada se odvijala nekako tromo.
|
Meni baš po mom guštu. Prve tri epizode čisto upoznavanje karaktera i radnje. Nema žurbe :)
|
Sedma isto odlična :) mrzim krajeve te serije, jer onda nemrem dočekati sljedecu epizodu :D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:59. |