![]() |
Citiraj:
|
hijao kako je ovo jebeno http://i.imgur.com/U9pvOjZ.jpg
nikako da prežalim zadnji donekle crni ajfon a to je bila petica, 5S je već bio grey i od tada imamo 2 siva i zlatni ajfon :( ali ovo http://www.colorware.com/default.aspx je fora, za 300 dolara bih to i napravio da ne mijenjam mob na godišnjoj bazi :D |
Korisnici iPhone 5S , zanima me sljedeće. Uskoro uzimam uređaj i brine me odabir boje. Znam da su obične petice (crne) imale problema s guljenjem/izlizavanjem boje , dali je isti slučaj i na 5S ili ?
|
Budi u trendu - **beš iP ako nije zlatne boje :D
|
Citiraj:
Nema ga u ponudi u tele2 , uzeo bih crni ali ako ima problem kao obična petica radije bijeli :D a i lakše ću ga prodat , žene se lože na te bijele :D Onda ima li tko iskustva ? |
Slažem se s time da ćeš bijeloga lakše prodati.
|
nema guljenja, evo ja nedavno prodao ovdje svoj 5S space grey, nakon godinu dana nije se ogulilo apsolutno nista
|
kako me zanimalo ima li ijedan servis ikakve veze s original dijelovima, pitao sam ifixit hrvatska javno na FB i odgovorili su da nabavljaju direktno od ifixit, e sad jel to il nije i šta je, pitaj boga isusa
|
iPhone mobiteli
Dok čekam iPhone , naručio sam si Nillkin case + screen protector. EDIT : ovaj screen prot. je za prvu ruku...
Pa sam malo vidio one nove Glass Shieldove , dali itko koristi ? I koji bi ste preporučili? Jer ako je to bacanje novaca onda ću uzet provjereni Zagg shield. |
Glass shield je neki tempered glass pretpostavljam.. Generalno uvijek preporučam tako nešto, evo jučer mi je mob letio s visine uha, naravno ravno na ekran. Puko tempered, staklo telefona ko novo.. Odmah naručio novo :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ma da na to sam mislio , može link koji uzimaš ? |
Citiraj:
Traži lozinku od zaključavanja telefona. Ako telefon nema postavljenu tu lozinku da se zaključa možda da pokuša sa 4 nule. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ne znam gdje pitati pa ako sam promašio temu slobodno premjestite.
Rastavljao sam iPhone 4 ili 4s nisam siguran, čisto radi čišćenja slušalice i zvučnika jer su se stvarno jako slabo čuli. Problem je kada sam ga sastavio, neće da se upali. Kada ga spojim na napajanje, čuje se beep svakih 5-6 sekundi, i tu i tamo zavibrira. Ekran je crn bez pozadinskog osvjetljenja. Par puta sam provjerio sve kontakte, čini se sve u redu. Problem je što nisam siguran da radi home tipka (jedan od razloga rastavljanja, ponekad je zaštekavala ta tipka pa sam je očistio i vratio). Kolega google kaže da se proba držati tipka za paljenje i home tipka 10 sekundi, i to ne radi, moguće da je i zbog te tipke, nisam siguran. Ima tko kakav prijedlog ili to mora na servis? |
Rastavi ga i sastavi opet. Moguce da maticna radi negdje spoj ili si si bio pregrub. Reset s home tipkom i poeer tipkom nije potreban jer se cuje beep a ionako si izvadio i vratio bateriju pa se maticna resetirala.
|
Rastavio, sastavio. I dalje isto. Ne znam sta bi moglo biti.
EDIT: Tip u servisu isto kaze da je maticna riknula. Sad preostaje trazenje druge. Znas li mozda okirnu cijenu da me netko ne zezne? |
Zna netko jeli ima igdje kupit nekakvo postolje za iphone da ga drzi u zraku kad npr nesto snimam, podesivo u svim smjerovima itd?
|
Jel mislis na ovako nesto?
http://www.amazon.com/dp/B0042J6VUS/..._pLS7ub0B2V8KZ |
E tako nešto, mislis da bi se to moglo jos izvuci gore?
|
Da, ovaj se izvlaci do 20cm visine, ovisi kolko tebi treba, ima ih raznih visina...
|
Super hvala, malo cu i druge pogledati, vjerojatno cu neki viši uzet.
|
Samo sibnes na amazonu u search iphone tripod holder i biraj :)
|
|
frend me zamolio da pitam ovdje:
molim hitni savjet, dobijam pod racun iphone 6 sa njemackom garancijom, zanima me na sto moram paziti osim da osoba iskljuci cloud i da mi lozinku ili sto tocno? hvala |
Citiraj:
|
Mora li nekako obrisati svoj icloud ?
|
Ne treba brisati iCloud samo ga treba ukloniti sa tog telefona odnosno isključiti.
|
Ok hvala. Prenesem mu
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:56. |