![]() |
|
Pa valjda kao hobi drljat po autu i gustat ga vozit. Mozes drljat po golfu ali znamo svi koliki ga je gust vozit...
Sent from my SM-A405FN using Tapatalk |
Citiraj:
https://www.jutarnji.hr/autoklub/vid...orima-15016725 https://www.youtube.com/watch?v=5tuoD0z3bcY |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dobar dan, ja bi htio kupit SUV.
Izvolte Da ali ja bi da je spusten I da umijesto grdih mesnatih guma za blato ima neku uhp gumu profila /40 I po mogucnosti da moze ic 250 iako ima aerodinamiku cigle. |
U istu kategoriju mi idu ovi nabrijani miniji. VW Up GTI, Smart Brabus, 500 Abarth i slične igračke u kojima vidim frustriranu semafor racing ekipu.
|
Hm. Up GTI bi zapravo mogao biti zanimljiv. Ako imalo podsjeća na Golf 1 GTI, onda je super. Mada nisam baš siguran; l3 1.0L turbo vs l4 1.8L atmo.
To bih volio probati. Obični Up! koji sam probao se drži iznenađujuće dobro. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Kad čovjek dođe do nekih godina i kad ga leđa više ne slušaju kao nekad, onda je lakše sjesti u takav auto. Kad se trenutnom vozilicom (koja je tvornički spuštena) parkiram uz nogostup, od nogostupa do donjeg ruba vrata imam možda 2-3 cm (nekad ni toliko), a sjedalica mi je možda dodatnih 10 cm viša od toga, prevedeno lijevom stranom auta parkiram uz nogostup samo kad baš nigdje nema praznog parkinga jer mi je lakše prehodati 100-200 metara do stana nego izaći iz auta parkiranog uz nogostup. |
Citiraj:
Sto se tice sarafljenja to ti je dobra ideja ali malo ti je nezgodno s obzirom na nedostatak dijelova.....znaci ili otpad ili ilmotorsport novo. S tim da je recimo NB bas gust za vozit ali je tesko naci solidan primjerak a da nije u poluraspadu. NC navodno nije tako kao NB jer je malo teza. Ekipa se na miatinom forumu malo sprda sa NC da nije "prava miata" ali osobno ne vjerujem da je toliko losa. ND mi je bomba od miate, IMO najbolja, najbrza/najagilnija (jebiga skyactiv) i najveca odmak od prethodne generacije ali je zato i takva cijena.Na mobilu ih vec ima od 18 hilajda ojra (koža, navigacija, 20k km, 2 godine stara) + 2k uvoz ali to je puno veca cifra od 3-5 hiljada za koliko se uzme NB. Ja sam vozio NB 3 godine pa ako imas kakvih pitanja samo pitaj. E da visok sam 186 i NB mi je bila taman, znaci jos lufta je bilo iznad glave a u ND mi je bilo jos vise mjesta.... |
U hrvatskoj bi isto tako dobio zamjensko vozilo, mos mislit :D
Btw, nova trojka je mnogo lepa. Fino su slozili zadnji kraj i ta svetalca. |
Meni je bas zadnjih kraj sugav. Svaki put kad ga vidim mislim da je neki japanac tipa Lexus i sl
E da i osjecaj na volanu je nula. Al ono nula nula. Ko da prius vozim. Kad sam se vratio u E90 reko ok to je vec bolje. Ali opet ako usporedim osjecaj na E90 vs E36 razlika je isto tak osjetna ali je puno manje umrtvljen. |
Citiraj:
Digitalni instrumenti su mi tak tak, ali otkad sam vozio dva auta sa HUD-om, to mi je jako koristan feature. Sent from my Mi 9T using Tapatalk |
Citiraj:
X4, X6, 2 GC i 3, ne znaš koji je ružniji straga i koji djeluje jeftinije. Kao da se s Mercedesom natječu čiji kupci će više platiti što je moguće ružniji auto. |
Citiraj:
Kako kaze ona poslovica, "o ukusima se ne raspravlja" :)? Meni je recimo od G20 zadnji kraj (u M paketu gledam , bez Mpaketa mi nijedan nije toliko zanimljiv) bas dobar. Ono bas bas mi se svidja zadnji kraj (vise nego prednji). Jos mali spojler na gepek u MPerformance stili i eventulano diffuzor i milina, ovako: https://prnt.sc/uc7w4d https://prnt.sc/uc7wbr |
Novi Tesla Model 3... Prednji desni blatobran.
Nadam se da su ostale bitne šarafe stavili... :D Ostale stvari, kao misaligned prednji bumper će riješit kad se već stigne do Graza. |
Bogme, 100 baba 200 sisa.
A x2, uzas :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne izgleda on grdo, ali izgleda ko Kia Forte Koup iz 2012-e :D Citiraj:
Gle ovo https://insideevs.com/news/442028/te...spension-nuts/ |
A dobro sad, tu i tamo zaboravili stegnuti pokoji šraf cc...
Prebrzo ih štancaju, ne stignu sve došrafiti do kraja |
Meni se nova trojka sviđa izvana, ali taj digitalni kokpit mi je jako ružan. Ne općenito, nego baš ovaj BMW.
|
Sada kad Tesla otvori poslovnicu i servis kod nas, te probleme će vam brzo riješiti. A da im je QC od qrca, to stoji.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne paše mi ni E90 guzica prije redizajna, ali manje nego G20 |
Citiraj:
|
Imam ja jedno pitanje za sve prisutne znalce.. U vezi dpf mene zanima zasto to nije napravljeno da se moze mjenjat svake godine..Kao recimo filter ulja i benzina??
Lijepo dodjes na redovan servis izvade ti stari , stave novi i pici dalje..??? |
Cijena. Za izradu se koriste relativno skupi materijali i sam proces izrade nije jednostavan. I jos bitnije, uz pravilno odrzavanje motora i normalnu voznju, DPF nije problem.
DPF se moze i sad zamijeniti ali je uzasno skup. |
Ljudi mijenjaju ulje na propisanih 30tkm i to teškom mukom a trošak je par sto kuna. Misliš da bi mijenjali dpf koji košta par tkn?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:33. |
|