![]() |
Novo je novo, a ovaj G8 na tom storeu je refurbished.
Da je novo nebi se ovakve stvari dešavale: https://ae01.alicdn.com/kf/Uec476b6b...05eb06dbe2.jpg Bitno je to napomenuti da nije kao kupnja iz dućana ganc novi mob. |
Citiraj:
|
imam dva moba na nišanu - lg g8 i samsung s10 . oba zadovoljavaju moje potrebe (kompaktnih 6", dobra kamera, kvalitetan 3.5 audio izlaz, utor za sd karticu, 6 gb rama). g8 me vuče zbog kvalitetnijeg audia a s10 zbog bolje kamere sa optičkim zoomom. mislite li da bi se jedan od ta dva moba mogao naći za 300 eura na crni petak, i gdje? imate li preporuku još nekog moba tih karakteristika i cijene oko 300 eura (redovna ili na crni petak)?
|
G8, kao i svi LG mobiteli, ima slabu podršku i upitnu nadogradnju na noviji OS. Osim toga, većinsko je mišljenje da LG nema dobre kamere tj. da nakon G4 imaju sve lošije.
Inače, oba navedena modela su EOL i teško da ćeš ih naći. Eventualno ako su nekome ostali na skladištu i što je teže povjerovati. Razmisli o Huawei Nova 5T koja se može naći za 200€+dostava ili malo skuplji (340 €) Pixel 4a 5G koji nema sd utor. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Preporuka i za samsung note10. 256gb memorije nema sd i 3.5mm. Ostalo je sve super ako ga nađeš na BF jeftino
|
Citiraj:
|
Black Friday
Premalo ti 256Gb?! Pa što ti radiš s mobitelom? |
Citiraj:
|
Koliko drži baterija na S20 FE LTE? Jel izvuče od jutra do navečer s 5-6h sot? Mogu ga dobiti dosta povoljno pa si sve razmišljam.
Gledam te recenzije. Ovaj na Bajtboxu kaže 5h sot, a na Benchmarku kaže drži dva dana. E sad ga jebi, kome vjerovati :nono: |
Nikome. Jedan mozda pise poruke na messengeru 5 sati a drugi igra igru tipa fortnite i slično 5 sati,potrošnja ni približno nije ista. Jednom ostaje još 3 sata rada ,drugom se ugasi. SOT je danas subjektivan
|
Nisam se dobro izrazio. Nije sot najbitniji, ali ove velike razlike između dvije recenzije me čude.
|
Moze li bolje od Mi9 za 190 eura polovan kao novi s garancijom?
|
Citiraj:
Im se jedan dan promjeni usage pattern, gubim 1h sot-a ili 10ak h standby vremena... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma jesam. Pogase pola toga i onda se hvale s 8-9h sot, nebuloza. Kad vidim da drže brightness na 40%, sve mi jasno...
|
Citiraj:
Отправлено через SM-G975F |
Pa i mješano je. Prvi lik kaže fino: exynost 4h sota :D
|
Pozdrav ekipa,
treba mi prijedlog za best buy, buraz kupuje peko amazona, zivi u Austriji, pa sad ne znam koliko se razlikuju ovi, po speckama su tu negdje ,ali koji bi preporucili? CUBOT C30 Smartphone 8GB RAM+128GB, Dual SIM, 4200mAh, 4 Kameras(48MP), Android 10.0, NFC, 6.4 Zoll HD Display, 5G WiFi DOOGEE S88 PRO 10000mAh Outdoor Smartphone Octa-Core 6GB+128GB Android 10, 21MP Quad-Kamera, 6,3-Zoll-FHD + Corning Gorilla-Glas Ulefone Armor 7E(2020) Outdoor Smartphone, Helio P90 Octa Core 4GB RAM + 128GB ROM, 48 MP Kamera, 6,3-Zoll-FHD+ Xiaomi Redmi Note 9 Pro Smartphone 4G (6.67 , 6GB RAM, 64GB , 5020mAh, Quad Camera Pretpostavljam Xiaomi, s Cubotom, iako po speckama bolji, imao sam losa iskustva kad se jos davno narucivalo iz kine i kad ih nije bilo kod nas. LP |
Gdje si izvukao te krame od mobitela? Jedini koji nešto vrijedi je Xiaomi. Druge treba izbjegavati u širokom luku.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
a slobodno mozes dati neku preporuku ako mozes ovak ispucat iz rukava. :D Ma to mi buraz poslao, kao e pogledaj do cca 200e ili max 250 koji je najbolji. Isto sam mu rekao, od svega toga znam jedino za xiaomia da je hvaljen i da ga ovdje prepoucuju, ali za ove druge nisam imao bas pojma. |
Molio bih za malu pomoc posto sam truba za pametne telefone (to dokazuje da se nisam maknuo dalje od BlackBerrya) a trebam zeni uzet novi. Trenutno ima neki Honor mislim 7x.
Citajuci danas malo po netu vidim da kinezi su digli kvalitet ali i cijenu Moj izbor je pao na: 1. OnePlus 8T 128 GB 524 EUR 2. OnePlus Nord 128 GB 340 EUR 3. Google Pixel 4a 370 EUR Da li sam na dobrom tragu i da li bi trebao i jos nesto pogledati u tom cjenovnom rangu? Da li je safe uzeti bilo koji od tih ili nesto bi bilo dobro izbjeci? Napomena Samsung i Apple ne dolaze u obzir. Hvala unaprijed |
Citiraj:
|
@gaggo
Baci oko na Huawei Nova 5T. Od drugih, pogledaj Realme modele koji nude dobar omjer uloženo/dobiveno. |
Hvala na savjetu, evo uzima si Relme 6 pro, taman je na akciji za 200€ :D
|
Pozdrav kolege!
Može savjet oko izbora : Huawei Nova 5T 6/128 = 1500,00kn Xiaomi Redmi Note 9 pro 6/128 = 1600,00kn Black friday , cijena s popustom :fala: |
Nova 5T svakako....
|
Citiraj:
|
Ispravak, 220e je, ali mislim i dalje dobra cijena
link |
Trazim nesto za mater, ovako iz nasih ducana. Do cca 2000 kn, ali da je okej. Do sad je u biti uvik imala huaweie prvo neki stari kad su poceli dolazit, pa onda p10 lite koji joj je bio vrhunski, i nakon toga je dobila p smart 2019 za koji je rekla i nije bas ovaj nesto :)
Ugl sad ne znam, jel pametno da ostaje u Huawei ekosistemu posto se navikla na njega il da ide dalje. Ako da huawei, jel ima nesto bolje od P smart 2019, vidim nove verzije su iste ko i ona jstari tako da to nebi. Google servisi su obavezni. A isto tako i ne mora bit huawei. Neka ima dobar ekran, okej kameru, i da je pristojno brz. P40 lite nema gservise? |
Citiraj:
gledam i xiaomy mi 9 lite. ima li nešto bolje u toj cjenovnoj klasi a da je kompaktnih 6", dobra kamera, 3.5 mm audio izlaz, utor za sd? |
Nigdje...
Našao sam ih samo na njemačkom amazonu. M31 je trenutno 220€. Za kamere sam našao da su jako dobre za tu cijenu uređaja, pa eto, baci pogled na reviewe i odluči. |
Citiraj:
Meni je Mi9 lite bas bio super... upao u vodu i sad trazim nasljednika... :D |
Google Pixel 3A?
M31 ima 2x jaču bateriju, pa ako je 3000 mAh dosta, onda gledajte i Pixel. |
Citiraj:
|
novi lg g8 na aliju za manje od 300 eura (zajedno sa dhl poštarinom). ne uspijevam priložit link ali radi se o topco shopu. nema puno recenzija a u jednoj od njih kupac nakon nekoliko dana mijenja mišljenje i tvrdi da mobitel nije nov tj. da ima nekih ogrebotina na poleđini. šta mislite? također, isti shop prodaje i korejsku verziju lg g8 sa tri kamere (od kojih jedna ima 2x optički zoom). kako bit siguran da će korejska verzija raditi u hrvatskoj? i kolika je šansa da će dhl dostava izbjeći carinu?
|
Citiraj:
Pa se postavlja pitanje zasto forsiras kupovinu tog telefona iz Kine umjesto da uzmes za 300 eura neki mob u HR?? Npr. uzmes Poco X3 kod nas, znas da ce sve raditi, znas da je novi i znas da imas jamstvo 2 godine. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:07. |