![]() |
Citiraj:
Uglavnom, nakon S5, 5S pravo osvježenje ali onda su krenuli problemi... Ako ga slože na servisu kako treba ja ću biti prezadovoljan. |
Evo konačno je njeno visočanstvo Lumia 920 Austrian CV dobila update na 8.1.
Mišljenje: 8.0 je bio bolji :D Mrzim promjene :D Šalim se, al trebat će malo vremena za prilagodbu :) |
L625 predana na servis u utorak, bit ce gotova "pocetkom iduceg tjedna"
|
Kaj je ovo? Masovni pomor lumia,nadam se da moja 925 bude i dalje radila kako spada jer se užasavam odlaska u Heinzelovu kod onih servisnih šarlatana.
|
L1020 tenk - bez servisa do sad. :D
Počastio sam ju sa Nillkin čvrstim oklopom, lagan kao perce, ugodan za koristiti (bolji od gumenog kućišta). |
Jesu oni to zabrljali IE? :(
Prije sam otvorio neki portal, dugi touch i otvori u novoj kartici, stisnuo tipku back i otvorio još 3-4 takvih kartica ovisno što bi me zanimalo, pa bi jednu po jednu pročitao. Sad kad kliknem tipku back onda tu karticu odmah i ukloni :( |
Citiraj:
moras koristit tab tipku ili multitasking za prebacivanje izmedju tabova (koristi multitasking prozor jer je brze i preglednije ;)) :chears: nije neka drama, prebacivanje i dalje ide brzo, samo sto je stari nacin bio brzi :D |
Ispada da na sustavu nemaju što radit pa idu dirat ono što je bilo sasvim OK :D.
Ne može se više ni isključit wifi (automatski) kad je mob zaključan. Signal wifija mi je skroz loš na mjestu gdje mob većinu vremena stoji (samo točkica na novom piktogramu), dok je signal mobilne mreže čisto OK. Valjda neće imat većeg utjecaja to na bateriju... Isto u IE tabovima prikazuje telefon i ostalo. Pa valjda je logično da "ostalog" nema i ne može biti ako je sinkronizacija isključena :D Ali za novi akcijski centar gdje mogu mob u 2 sekunde poslat i probudit iz zrakoplovnog načina, bez neke dodatne aplikacije, vrijedi svašta istrpit do navikavanja :D. |
Nokia lumia 1020 Black
Kupio bih ovaj mobitel na firmu preko tia-mobitel shopa.
Kakva su vam iskustva s ovom trgovinom? http://www.tia-mobiteli.hr/detaljan-...spx?gid=225490 |
Evo kaj Linus veli na Windows Phone:
https://www.youtube.com/watch?v=c3AgcltUM9s Imajte na umu da on govori iz perspektive osobe koja je napredni korisnik i kojem su aplikacija jaaaako bitne i za taj segment mu je svaka na mjestu. |
|
Pretpostavljam nesto slicno L930 ali sa ovom kamerom. Mozda ubace kakav opticki zoom. :D
Ne vjerujem da ce ici preko tih 41Mpix. |
Nek ulože još koji dolar u ekran i vrate glance, malo se poigraju s optikom, uvuku tu kameru u tijelo možda i eto nove mrcine od mobitela :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nije iskljuceno i da se ostali proizvodjaci ukljuce u utrku... Ovo mi je jedina tocka, koja vrijedi prelazak na wp, naravno ukoliko izbace novi model.. Mada znam da ni konkurencija ne bu spavala.. |
Ti imas Samsung NX pa ti ne treba Lumia s bijesnom kamerom :D To mi ostali fotografi moramo imati jer nam se neda vuci teske DSLR kante :D
|
Citiraj:
Posto se ta razlika smanjuje u kvaliteti slike, potreba za nabavkom dslra/mirrorlessa je svedena gotovo na minimum, a svakim danom ta je razlika sve manja i manja.. To govorim za sebe, da neko ne bi neko mislio da svi tak trebaju razmisljat:D Samo me zanima dal bu senzor ostal isti ili bu i na tom poradili, kaj se mene tice, nek izbace i sa 20mpx kamerom, samo nek bude opticki kvalitetan... A kolko citam uredjaji bi trebali bit i znatno manji... |
Citiraj:
Ja imam tamo samo "Automatski se poveži s Wi-Fi hotspotovima moga mobilnog opratora" "Šalji podatke o povezivaju s Wi-Fi mrežama radi poboljšanja otkrivanja Wi-Fi mreža" što je oboje, jasno, isključeno :D -- I vidim da mi IE po defaultu daje mobilne stranice npr. index.hr i lidl.hr umjesto desktop stranica :(, iako je sve ispravno podešeno, ali kako na drugim stranicama (npr. net.hr) sve radi OK onda za to ne mogu optužiti os :D |
Nisam znao da si ga se rijesio...
Ma ovo je spas. Ne vuces fotic i uzivas u dobrim fotografijama. Mislim da nova Lumia moze biti samo bolja. Mozda jos malo povecaju senzor. A megapiskelaza mislim da ostaje, ako nista barem zbog marketinskih razloga. |
Da vidiš tek rezultate kad si nabaviš yongnuo 460-II ili sličan flash sa optical slave modom pa ga upariš s 1020. Oboje stane u džep a rezultati čudo. Ugrađeni xenon me se nije dojmio.
|
Postoje li takvi flash dodaci za lumia modele tipa moj 930? Mislim, zadovoljan sam sa svojim dual ledom, ali postoje situacije gdje bi ipak xenon bio primjereniji. Ako toga ima naravno.
|
Sumnjam da LED flash može okinuti takav flash. Ovo je običan flash za DSLR, samo ima slave mode da ga bilokoji xenon flash impuls aktivira.
Baš ću probati s 820 hoće li trznuti flash uopće. |
Kako mi je moj Kingsing w8 prvi windows uređaj, je li na Windows phoneu sučelje isto/slično kao i na Windows tabletu, možete li vi ovako "isključiti" metrou kao i ja
https://anton008.com/wp-content/uplo...eenshot_13.jpg I jesu li sve aplikacije koje su na Windows marketu na tabletu dostupne i na mobitelu? Gledam i nema baš puno preuzimanja i ažurnih komentara na igre u marketu a ne znam koristi li se isti "market" za oba uređaja. |
Nije ti isti market, a OS nije Windows 8 nego Windows Phone - velika razlika :D
|
Neke aplikacije postoje na oba storea, no većina - ne.
WP8.X/7.X je naslijednik Windows Mobile OS-a, dok tvoj tablet ima desktop OS (mnogo bolje od RT-a). |
Citiraj:
Sorry al :lol2: :lol2: :lol2: A kaj se tiče aplikacija - one koje su dostupne na oba Store-a imaju mali znak: http://o.aolcdn.com/hss/storage/adam...rsal-apps2.jpg |
Taj znak znači samo da ih jednom kupuješ za više od jedne platforme.
Ništa developere ne sprječava da jednu te istu aplikaciju ponude odvojeno za svaku platformu. |
Makar nebi bilo loše da izbace koji mode lumie sa punokrvnim desktop OS-om,hardveraj to može vuči bez beda.
|
Krene čovjek malo pročitati vijesti, i nakon 10 redaka kaže "ajd ne... neprobavljivo".
Taj Peško Petrić stvarno ne zna o čemu piše. http://www.igreklik.com/slike/images...8860_thumb.jpg :roller: |
Jel to neka zajebancija:lol:
|
Joj, sad sam se sjetio one njegove "recenzije" L920. Odmah mrak na oči.
|
Kako rade WP mobiteli s 512 MB RAMa tipa Nokia 630 kada ih popunis aplikacijama koje rade u pozadini tipa Viber, WA, mail, vremenska prognoza... Je li to sve glatko s obzirom na ram? Android vec zastekuje s vise aplikacija...
|
Nema tu problema ko na androidu,sve radi glatko bez problema
|
Koristim L630 i nema problema na 512MB. Sve radi glatko i fluidno.
|
Samo da pojasnim zašto sam pobrisao postove.
Tema su WP mobiteli. I tako u toj temi nije dozvoljeno, kao ni na forumu, razglabati o piratluku. Jailbrake sam po sebi je rubni slučaj, no traženje krekova, piraterije i sličnih stvari nije dozvoljeno. Kolega koji je započeo upitom o jailbrakeu je udaljen ne zbog jailbrakea nego zbog poticanja na piratluk i njegovih tumačenja kako je to normalna stvar. Zato lijepo molim, držite se teme. A ako vas zanima sami Jailbrake, proučavajte to sami. A za aplikacije imate temu pa o njima nastavite raspravu u odgovarajućoj temi. Zahvaljujem. |
Izgleda da će L830 ipak imati (preveliku) cijenu od oko 330€ jer će u Indiji koštati 430$
http://www.wpcentral.com/lumia-830-e...iced-inr-26000 |
Je li stigao kome MultiPhone 8400 DUO? Ima li NFC, kompas? Kolike su mu širina i visina?
|
Citiraj:
tako ostati. Možda se to Androidašima ne sviđa, ali ja sam sretan što developeri koji se muče svoj novac dobiju. Primjerice - HŽ Vozni red - moguće je donirati 6kn. Aplikaciju koristim više puta dnevno, meni je od životne važnosti, te je bolja od HZnet sa Adroida - te mi nije bilo problem donirati 6kn i podržati developera. Piratluk uništava OS. Nije da sam bezgriješan - ali ono što mi vrijedi - kupim. OT - Prestigio 8400 Duo ima A-GPS. To je sve što znam. Vjerujem da mu kompas radi. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:24. |