![]() |
dobar spojler svaka cast za SG,a star trek je umra sa arčerom
Sent from my M2012K11AC using Tapatalk |
Archer je bio los al' uspjeli su ga nadmasiti. U STE smo barem imali T'Pol i romansu sa Tripom. Cak je serija postajala vremenom sve gledljivija i onda cancel. U STD imamo Tilly i romansu dva tipa :D E da i sperm engine :D
|
Što samo govori da koliko god se žalio na nešto (STE) uvijek može lošije. Pa onda smanjiš kriterije pa ti nešto solidno bude jako dobro :D
|
|
Expanse - uopće nemam osjećaj da slijedi posljednja epizoda. Što će li ugurati sve u nju? Možda bude epizoda od 2 sata :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Glavni problem su im emocije - u globalnom ratu i situaciji di životi milijarde ljudi stoje u zraku ovi stalno nešto kukaju i pizdekaju. Seriju izvlače Avasarala, Bobbie i Amos, pola ekipe triba spaceat počevši s Holdenom, Naomi i Marcom. :lol2: Problem je što se s ovim woke pizdarijama odgajaju nove generacije i kad se stvarno desi neko sranje neće biti sposobni ništa napraviti. |
A takve su knjige, takvi su likovi napisani jednostavno. Oni su tu nešto spojili što se tiče knjiga i likova, neki likovi koji su u knjigama su spojeni u jedno, ali jednostavno je stvar više fokusirana na ljude i kako se stvari koje se događaju odražavaju na njih nego na same događaje. Realno, kako sam ja sebi shvatio knjige, ovdje su likovi još manje emocionalni nego tamo.
To je i puno realnije, rat je uvijek jedan čovjek protiv drugoga, nekakve grandiozne priče o Bitkama, kod Kurska, u svemiru, gdje god hoćeš su samo to, priče. Ono što je realno je kako se taj događaj odnio na pojedinog čovjeka jer je to sve u osnovi jedan čovjek protiv drugoga. Ljudi nisu hladne, neemocionalne životinje od kamena kakvim se možda pred drugima vole prikazivat. |
Expanse mi je jedna od najboljih serija posljednjih godina.
Užitak gledati. |
Citiraj:
|
Evo nakon odgledane kompletne serije ne mogu ništa zamjeriti,
kako ništa nije savršeno tako mi je Expanse bio toliko dobar da ću ga uskoro krenuti gledati ispočetka. |
Citiraj:
|
Nešto si ti krivo povezao. Prve tri sezone su pod produkcijom SyFy kanala, a zadnje tri je preuzeo Amazon. To nije uopće došlo na Netflix
|
Citiraj:
|
Dok cekam Picarda i Orville, nakon odustajanja od Discoverya (ne moram objasnjavat), poceo gledat Star Trek - Prodigy. Totalno osvjezenje. Fora crew, disfukncionalan, hrpa referenci na stare trekove... i ono najbolje, mogu s klincima to gledat :goood::chears: idealan onboarding u trek svijet :roller:
Ako netko jos gledat Disco, bjezite od tog na Prodigy :beer: |
Citiraj:
Inače serija nije loša, ali je totalno dječja. Sent from my SM-A715F using Tapatalk |
Nema šanse bježati od Discovery-ja, meni je svaki ST odličan pa i Discovery :)
Ajde, izbacio bi sva plakanja i pederluk, ostalo mi je sve dobro. |
Citiraj:
Lower decks je sasvim druga priča... |
Meni je lower decks nešto najbolje od star treka od zadnjih ovih filmova. Šteta sto ga fanovi bas ne vole pa neće puno sezona izdrzat.
|
NEW — Paramount+ just announced the next six months of #StarTrek, with premiere dates and renewals for PICARD, STRANGE NEW WORLDS, LOWER DECKS, and DISCOVERY.
Znaci SNW cak je ovaj kapetan Pike bija dobar u sjw discovery dok ga nisu roknilihttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...3b0945d95e.jpg Sent from my M2012K11AC using Tapatalk |
Valjda nije bio diversity enough :D
Anyway, to je kao neki reboot prvog ST-a? Zar opet idemo u prošlost i sutamo mrtvog konja? Kako im nije jasno da intriga u ST-u i SF općenito je da mastamo kako ce biti u budućnosti, kakva tehnologija, koje ćemo svjetove otkriti... Sad će opet tehnologija toga doba biti bolja od one u kasnijim ST. A ako ne bude, koga zanima opet gledati kako je Kirk povalio pola poznatog i nepoznatog svemira. Ups, zaboravio sam da to sad nije korektno. Sad ce bit tetkica i imati dečka :D Sent from my motorola one 5G ace using Tapatalk |
Znaš što @LAcy, ti si jedan veliki homofob. Moraš istražiti i svoju žensku stranu kako bi razumio drugačije od sebe :D
Počeo gledati ST: Lower Decks. Čovječe, ovo je zabavno. Bolje od svih novih T(D)rekova. |
Citiraj:
Bijeli hetero muškarci će biti glavna vrsta protiv koje će se boriti i, naravno, pobijediti. |
1 privitaka
Uskoro :goood:
|
Stavio sam reminded jos mislim prosle godine kad sam vidio premiere date :)
Citiraj:
Btw, https://youtu.be/xEQP4VVuyrY |
https://movieweb.com/denis-villeneuv...ous-with-rama/
Davno sam čitao... Sent from my motorola one 5G ace using Tapatalk |
Niko bobu fetta ne spominje? Jeli cemu?
|
IMHO jako dobra serija, a kome je i The Mandalorian bila dobra serija, ovo se fino nadovezuje, dok je zadnja epizoda (ponovno) povezala dvojicu glavnih likova.:)
Sve u svemu sasvim solidan Star Wars materijal koji uvelike nadmašuje zadnje Kylo Ren filmove u svakom pogledu.:chears::frend: |
Citiraj:
Boba Fett, dobra serija. Lošija od Mandaloriana, ali može se gledati. Malo Boba previše priča i malo je previše dobričina za badass plaćenika, i akcijske scene su loše režirane (koji je ono spori k... bio sa šarenim skuterima?), ali atmosfera, lore, scene sa Tuskenima, ima dovoljno dobrih stvari. Problem sa serijom o plaćeniku sa Mandalorea je... da već postoji takva, i zove se Mandalorian :) Tako da nam prodaju istu priču dvaput efektivno :) |
Toliko davno da se ni ne sjecam jesu li se sreli sa Ramom il' nisu :D Samo se nadam da ce redatelj napraviti bolji casting i izabrati manje emo glavnog lika :D
A SW, to ne gledam... Barem dok ne prave spinoff sa R2D2 od njegovog rodjenja, djetinstva, odrastanja, trazenja spolnog identiteta... sve na njegovom nativnom jeziku, bez titlova ili prijevoda :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:15. |