![]() |
Citiraj:
|
Spasite me, jel ima igra lean left i lean right kao mw1 ? :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
MW1 ima lean, MW2 NEMA lean :( |
Citiraj:
Uglavnom i da nam je poznat, nemožemo se zaštitit, jer je dovoljno "dotičnom finom gospodinu" (čitaj-kretenu koji nema pametnijeg posla) samo da zna ip adresu servera, čak nemora niti uć u igru. Prek toga dobije cijeli .cfg od servera, i čita "nas" ko otvorenu knjigu, može napravit šta hoće. Ovi iz diabolika su nam rekli da nema tragova jer je navodno upao preko neke skripte(koju koristi naš server) , pa smo kontaktirali čovjeka koji je napravio tu skriptu(on ju je osobno pisao), i reko je da garantira da je skripta sigurna, te da nema šanse da je upao preko nje. Tak da za sada, a vjerujem i za neko dalje buduće vrijeme, možemo samo čekati novi napad.:fuming: |
Citiraj:
Uglavnom, hvala :chears: |
Citiraj:
Mislim ža mi je servera, ali malo prcat likova :D |
Citiraj:
|
Sta je tolki problem ne kuzim. Samo u cfgu promjenis rcon i to je to. Cemu tolka drama, server se podesi za 10 min u najsitnije detalje
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa ako znaš napravit onda nije nikakav problem. Zašto bi unbano svakog igrača posebno? Makni cijelu listu i nitko neće biti banan... Ako imaš username i pw od CP-a sve možeš riješiti sam bez ikakvog kontaktiranja providera.
|
Pa ak su piratski samo u opasnosti, zašto ne prebacite na original?
Ionak svi koji barem malo drže do MP igranja imaju original key, a oni koji još nemaju (što je smiješno ne imati org key za igru koju misliš igrat prek neta) ko ih hebe :P A i bolje imat org server, banas nekog i ako želi nazad na server mora kupit key, ovako ga samo zamijeni i nikada nećeš moći u potpunosti nekoga banat |
Citiraj:
Citiraj:
A ovak nam barem nije dosadno, svaki dan banamo nekog:D:D |
pricas nebuloze. druga stvar je sto si kod losih providera koji ti nedaju full pristup vec ih za svaku sitnicu moras moljakat.
napravis si backup server.cfg-a i banlist.dat i svaki put kad ti sjebu nes ti samo c/p na ftp i restart servera. traje cca 37sec... |
Citiraj:
|
Nisu samo crackani serveri izloženi skidanju configa, nego cijela plejada igara baziranih na Quake 3 engineu.
Ali i za to ima lijeka. Config je poprilično bespkoristan, važna je samo jedna linija :) Javite se frikovima u Lubo servers Dosta su otvoreni za razgovor i ne kenjaju, barem meni |
Jel moramo biti njihovi korsinici da ih pitamo za pomoć?
|
Citiraj:
Pošalji im mail, čisto su ok ljudi i zajebanti su. Glavni lik je i napravio protectora za cd keyeve za cod, onda vjerujem da su spremni pomoći svima |
Pitam tebe jer si postavio ti link, pa sam mislio da znaš nešto više o tome.
|
CoD4 pomoć
evo ovako
koristim win 7 i iskljucen mi je antialasing u igri ali neki admini kazu da im je moja slika crna kad uzimaju pb screenshoot... pa ako neko zna kako de se to rijesi neka se ne ustrucava objasniti... p.s. vidim da ima ovakva tema ali mi se nije dalo prekopavati do beskraja |
Hmm, nije tu samo do antialiasinga, ja kontaktirao ekipu u evenbalance-u. Evo njihovog odgovora.
Citiraj:
E i btw. ako imaš nvidiu isljuči LOD bias (barem mislim jer nemam nvidiju pa neznam točno) |
Slika je crna svima sa windows vistom i 7. To što su admini na određenim serverima glupavi pa te hoće banat zbog toga njihov problem, bolje odeš na neki drugi server.
|
to mi je najjaca izjava kad se ljudi bune. Ja imam sedmicu i ss-ovi mi ispadaju ok.
|
Citiraj:
Citiraj:
Kolko sam primjetio, najviše problema imam oko 64-bitnog OS-a, bilo da se radi o W7, Visti ili XP-u. |
http://screenshot.xfire.com/s/93192306-2.jpg
Danas se pojavi neki pametni sa aimbotom, wallhackom, M60 i automatik pištoljem, ubije boga u nama i skupi skoro 200 killova a admina nigdje. |
Pa ništa čudno, i COD 4 vrvi čiterima kao i svaka online igra.
Taj Archangel vara i u MW2, sječam se da sam jednom naletio na njega. Jedino ga još nisam vidio u CODu 5 |
Ma nije mi jasno što im to znaći, očito misle da je bitno da budu prvi slijedeći onu Machiavellijevu "Cilj opravdava sredstvo" iako većina njih nikad nije ni čula za Machiavellija. Na taj se način nemože zaradit ni samopoštovanje a ni poštovanje onih oko sebe, što reći, djeca.
|
Ajde ljudi pomagajte. Neznam dali je to tek sad počelo ili sam ja to tek sad primjetio. Igra mi lagano trza, većinom kad stisnem shift za sprint na promodu. Nije to jak lag, ali dovoljno da me pocelo bosti u oko. Decali su off, sun je off, AA je off, sjene off, bullet impact je off, lock je na 200fpsa, lagometer se nekad zuti i crveni, ali ne ucestalo, nejavlja mi ni taj mali lag. Probao sam sa apdejtom DX-a i instalacijom novog physxa. Jedino sto nisam probao je reinstalacija drajvera. OS je XP sp3. Hvala
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:08. |