![]() |
Bome nadiru. Krenuo je sa starom,već je na punici :D ovim tempom,nema sigurne pozadine
|
Citiraj:
mamutarka-i ja pisao, al tvoj post uletio nešto danas navala, tu i tamo kojeg ja vidio i prijavio .. al ovo bogme od kad posječujem forum, nisam vidia treba pozvat serous sam i osmerocijevku :) |
Molim moderatore da mi proslijede podatke od ove Cecilije.
Naime, trebaju mi ambiciozni statisti za moj prvi amaterski uradak. |
Trpiiiii gdi si? Evo materijala za sapunjanje macora. :roller:
|
Citiraj:
Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
bi pomogla catcha kod reganja?
|
Citiraj:
https://imgur.com/oieC1Xp Citiraj:
|
Jel tema "Koju memoriju kupiti - 3. dio" under construction?
Widim kolega warlock25 napisao post danas u 9:32, kliknem kad ono max 8 stranica i zadnji post #240 od 16.07.2019. (Gabre kupuje mladenku - pardon RAM :)) Skoro mu napisa pa koliko to biraš, a on ni kriv ni dužan ;) |
Ha? Jok bebe, pa normalno se vidi njegov post?
Sent from my SM-G975F using Tapatalk |
Ok šefe :)
Proba i sa laptopom (Win7 64tits + Chrome) - opet isti drek. Sve drugo otvara normalno na mom desktopu (Win10 64tits + edge), laptop sam samo testira na ovu gore temu (da se uvjerim kako nije do mene ;)) Ali ako nitko drugi od kolega ne prijavljuje temu (zaboraviti, obrisati, banati - ne nužno tim redom :p) :chears: |
Pa nemam pojma iskreno, ima.jos netko isti slučaj?
Sent from my SM-G975F using Tapatalk |
Druge postove mu vidim, kad kliknem na njegov post u "memi 3. dio" događa se opet ovo gore (ne stalkam warlocka25 - samo testiram)
Ma kupija memu za Ryzena nedavno, pa mi sad ne triba ta tema jedno 5.5god, dok gara ne bude pred istekom :p Uglavnom ako ne bude ništa infoa od drugih kolega - riješeno šta se mene tiče Isprike na smaranju :D |
|
I meni, FF68.0.1, adblock isključen.
|
Ista stvar kao i kolegama prije.
|
Kod mene isto, neće dalje od 240. posta.
|
U toj temi #238 post ima ogromnu sliku ali je prikazuje, možda to hebe,
detalj, u URL staviš "http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=289758&page=9" + Enter a u izboru stranice i dalje prikazuje / misli da si na 8. str. |
I tapatalk se nesto zblesira na toj temi i prikaze istu stvar kao kolegama
|
Ista stvar 240-i post zadnji...
|
Citiraj:
I meni je na par browswera uvik zadnji 240-ti post. |
Admin spava ljetni san ...
|
:kafa:
sad? |
Izgleda da je sad ok, probao na mobu u browseru i tt.
EDIT: Sad pogledao na kompu, sve ok al bi opet moglo biti pi****a jer je pacijent stavio ogromnu sliku u #261 post. |
Testiranje PCE.
Foruma s Firefox u safe modu. Da vidimo kako će proći. |
a što ne bi :)
|
Ispričavam se na dvostrukoj poruci, ali namjerno nisam htio gornju uređivati.
Znači pokrenuo sam Firefox 70 u safe modu, bez dodataka, otvorio PCE i napisao gornju poruku. Ovdje gdje su dupli redovi je prilikom pisanja (kroz "Brzi odgovor") bio jedan red razmaka. Redovno mi se to javlja, nemam pojma zašto. Edit: Eto uletio si mi, nije više dupli post! :D |
:D
očito nešto do ff. |
Ma do guzice. Kao što rekoh "sveti savo" mod, nude, ko od majke. :D
|
pa do tvoje instalacije, evo ovo je s ff postano :)
I sve 5. |
Također,
i kod mene je sve OK. :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:59. |