![]() |
Normalno da nam treba više od toga.
|
Razumijem da treba, ali nećeš to od APU-a dobit...
+ što nisam spomenio kod tog teoretskog napucanog apu-a sa pola gpu na mbo - grijao bi se kao zadnje đubre, ono 90-100C. Pa i ovi sa 8 i 11 CU se više griju od običnog ryzena, kako bi se nešto sa 32-40CU grijalo krvi ti... Tako nešto je jednostavno tehnički neizvedivo da bude pod istom kapom kao i cpu, te da se zajedno hladi |
Citiraj:
A nesluzbeni dio ima sigurno i neke tehnicke razloge, tu je Skot dosta nagadjao, ali ni on tu nije siguran niti ima neki leak, tako da taj dio tek treba pricekati.. Kako je i Manuel rekao Ryzen mozda cak ni ne bude imao odvojen. glavni problem je navodno sto se I/O proizvodi u GLOFLO a zen2 jezgre u TSMC pa imaju logisticke izazove kod proizvoda gdje je marza manja :D |
Citiraj:
HW encode sve zivo i mrtvo od standarda + mogucnost da se driverima omoguci i nesto sto ce doci ili se zna da ce doci... Podrska za xy monitora i 4K rezolucija na koliko god Hz je moguce/potrebno. Ne igram se ali... makar +40fps-a na 1080p na low postavkama a zasto ? Pa za nedaj boze, za testiranje, za isprobavanje... cesto kupim neku novu igricu za dalje jel... i nemam je kako isprobati neg ubacuj grafu ili nosi materijal kod klinca na komp... Tko se gejma ne razmislja o apu ni pod razno, niti je realno jos sada ocekivati neko gejmanje na njemu, to su ovi sa drugim misljenjem :D |
Zavisi od toga ko igra kakve igre.
Ono sto mene zanima APU vrti bez problema na max. |
|
Mobile? A Destop???
Sent from Usreo Mobara |
Bogtepitaj, to je tek za tri dana, a u međuvremenu (sutra) i kožna jakna:D:) ima svoje izlaganje. Uglavnom, 12nm mobilni APU modeli iz Ryzen 3000 serije su im poslužili za početak.
|
Sad su predstavili mobilne procesore, da na prezentaciji ne moraju o njima pricati. Vjerojatno ce cijela prezentacija biti usmjerena samo na 7nm proizvode.
|
Citiraj:
Nadam se. Nadam se da čitava 12nm 3xxx ryzen apu priča odnosila samo na ove mobilce, a da je sljedeći apu na desktopu sa 7nm... E sad ako dolazi brzo igpu je vjerojatno vega, ako dolazi krajem godine vjerojatno navi. Kožna jakna vjerojatno sutra predstavlja rtx 2060 (launch navodno sredinom mjeseca) |
Ajmo, ko je uzbuđen glede današnje Lisine prezentacije :D ?
To bude negdje popodne prema našem vremenu, jelda? Sent from Usreo Mobara |
I ne baš u tolikoj mjeri jer je sve što najave još daleko od konačnog izlaska
https://www.ces.tech/conference/Keyn...D-Keynote.aspx AKo gledamo po las vegasu od 18 do 19h po našem vremenu? |
Q2 može biti i 4 mjesec što je vrlo vrlo skoro. Ebo 3 mjeseca, prođe dok si reko keks.
Sent from Usreo Mobara |
Ja sam nahajpan, ali nema šanse da ću gledat to baljezganje, živjeli portali i YT koji objave samo relevantne informacije bez ostalih gluposti :D
|
Upravo to. Navečer oko 20h budem zasjeo i sve vidio kako i što.
Goal is set to 3700X. Ako bude po cijeni 2700X, to je to. Sent from Usreo Mobara |
Citiraj:
Čekam i ja 3700x! Bude onda išao na b350 ploču? |
Citiraj:
|
Teti Su je bolje da me ne razočara na rođendan :D
Očekujem da bude kau u škotovim leak-ovima i kupujem onaj 12C/24T koji boosta do 5.0 čim bude dostupan. Mislim da je to 3700x koji svi spominjete :) |
Ja cu sutra u miru bacit oko na sazetak. Nisanim R5 3600 kao zamjena mog R5 1600.
Poslano sa Sony XZ3 |
Citiraj:
Sent from Usreo Mobara |
Meni se isto čini da će 3600x ako cijena bude kao 1600x/2600x biti pun pogodak.
|
Citiraj:
Ako za nešto slučajno napišu 2H kao drugu polovicu godine - to znači da vjerojatno dolazi u Q4, jer da su sigurni da dolazi u 7,8 ili 9 mjesecu - stavili bi Q3... Vidjet ćemo, no najraniji mogući launch ičega je IMO 6 mjesec, no ni Q4 me nebi iznenadio. |
AdoredTV u friškom videu misli da je launch 12 i 16 corea za vrijeme computexa (28.5 - 1.6.), a da bi 8 core mogao i prije, te da su ga već pitali dali želi recenzirati X570 mbo, što je po njemu prerani upit ako će i chipset doći za computex...
|
AnandTech standardno ima dobro posložen prijenos uživo.:)
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
haha Lisa trola Jensena sa koznjak "kosuljom"
|
Citiraj:
https://i.imgur.com/r6IjFqV.jpg Samo da napomenem, mene ta čudovišta sa tonom jezgri zasada ne privlače, 6/12 ili 8/16 dovoljno i previše, ali hoću da se plavima tresu gaće zbog ovoga :D https://i.ytimg.com/vi/6ifKsbG9GxA/maxresdefault.jpg |
|
sve vise slajdaju fpga, ne bi se zacudio da otkupe Lattice semi u iducih 2/3god
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:24. |