![]() |
|
Citiraj:
Poslano sa mog Mi 9 Lite koristeći Tapatalk |
Ah da, provjera osiguranja tako je. Hvala.
|
Citiraj:
Sad sam isao provjeriti svoj auto i izgleda da imaju zapis o maloj steti koju sam imao lrije 2 mjeseca... Ne da mi se placat 90kn da to provjerim, ali svaka cast ako je tako. Sent from my Mi 9T using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my Mi 9T using Tapatalk |
Ekipa koja imate Golfice, pogotovo 7-icu... Kakav vam je body lean?
Neki dan sam ga prvi put vozio na potezu Zuta Lokva - Stinica i po Rabu. I mogu rec da putnici lete ko krumpiri. Moj jos ima spusteni i tvrdji ovjes i trebao bi biti malo crvsci u zavoju, ali nije. Drugo pitanje je vezano uz LED svjetla. Sve na netu koje vidim, njima svijetle oba ona L svijetla (dnevna) kad su upaljena (znaci oba mislim po jednom faru). Primjetio samni jednog GTI-a uzivo da mu svijetle oba L, tad sam to tek prvi put i zamjetio. Meni svijetli samo jedan L, vanjski... Guglam, ali dzabe.. sta god napisem za Golfa u Google izbacuje mi skroz krivo, prepopularan je Golf, a nitko ne spominje body lean / roll niti razna LED svijetla. Sent from my Mi 9T using Tapatalk |
To ti je body roll :)
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Gleda brat dalje u meduvremenu, sad ovoga: https://www.njuskalo.hr/auti/ford-c-...oglas-32033380 ali i ovaj pari ko uvoz + dio starijih slika di je zamucena cijela tablica (pretpostavljam de) i dio novijih di je ZG tablica. Ali barem ima izlistane servise u opisu, za razliku od onog prije. Sta vi mislite? |
Citiraj:
Btw za moj auto (kupljen u hr) na onom sajtu bacilo samo jedan ispis kilometraze i to onda kad je imao zabiljezenu stetu u osiguranju. U pocetku je servisiran u ovlastenom, kasnije privatno. Ocekivao sam makar neke upise od servisa, ali ocito to ne ulazi u ove baze. |
Citiraj:
ja sam bio glup i platio 150kn na carvertical
osim šta piše da nije ukraden i da nema tereta bla bla osim opreme ništa nisam dobio, ni kilometražu ni ništa :D znam da nikad više neću dat pare za to, ne znam zašto sam uopće išao isprobavati :lol2: |
Citiraj:
Pa nije lažno oglašen - prvi vlasnik u HR :D |
Da gospođa dođe u tvoju/moju kuću, vjerojatno bi na toj lokaciji imala prvi put spolni odnos. Jel to znači da je djevica?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Ekipa, gdje najbolje traziti lambda sondu (rabljenu, novu, bitno da je ispravna) za hyundai grandeur 2008.god?
|
|
Citiraj:
Jesi narucivao odatle vec ili? Trazim neke gdje su ljudi kupovali i to s dobrim iskustvom :) |
Provjeren je taj ducan, a kod autokreše je 40 tak kn skuplje. No, impex vrši samo dostavu, a u autokrešu možeš doći pokupiti ako ne želiš platiti dostavu.
https://www.autokreso.hr/hyundai--gr...mbda-senzor-1/ |
Citiraj:
Zanimljivo kad ih gledaš po njuškalu skoro svi 2008/2009 1.6 imaju 150 000km +/- 15 000km :roller: Kako to da baš taj Ford mora biti? |
mislin da ne mora, samo mu je zapeo za oko jer mu se svida, jer bi nesto "jaci" motor i tako đira monovolumen ili karavan. Ima ih i od 250k km i to jeftinijih i novije godiste ali kaze da bi "sta manje km". Toliko je nekih "auto kuca" koji preprodaju uvoz da je to drama. Borba :)
Citiraj:
Citiraj:
|
Meni je dna bila od velike koristi, auto u salonu kod nas ispao uvoz italija, provjera kostala nekih 7-8 eur, dobio natrag slike tog auta nakon pozara koji je imao, sto je ispao veci problem od krive kilometraze... :hitthewal:
|
Citiraj:
Autodna 10% popust kojeg necu iskoristiti do 15.8.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Za jedan focus karavan sa njuskala, nista posebno nazalost za tih 5 eur nema unutra. Da nije ukraden i da nema "known damage history" i to je to. Nista od km. |
Citiraj:
|
Ne treba ga se riješiti, redovna zamjena ulja i to je to. Jedino će krepati CR pumpa-zamjeniti ili reparirati
|
Mislim da je jedno 90% auta uvoz njemačka na njuškalu...
Bolje ti onda solo otić gore il naći nekoga ko se bavi time da ti pronađe auto |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:02. |
|