![]() |
Isto to. Terminator ista stvar. I ja sam mijnjao "neke stvari" ali opet isto.
Vidim da i baterija i virus7 takodjer imaju isti problem. |
Evo ja sam sad isao samo da vidim kaj se dogadja i mene je nakon 2 minute kickalo, a nije bilo nikoga na serveru : stoopid
|
Dobro, ok. Nemojmo onda vise o tome, ocito da svi imamo isti problem.
Ja sam isto bio sam pa sam letio dolje. Da ne spamamo dalje govoreci iste stvari, pricekajmo RAK-a da vidimo sto on kaze, vjerovatno je neka sitnica. Do tada - na rucak! ;) |
ma server je danas neshto posebno raspolozhen,mozda strajka???:confused:
|
jucer smo ga zagnjeli, raspucali, napucali, derali se na njega, psovali, ufffff.....
: lol2 : |
Citiraj:
|
Znaci problem je kod nas 6?
|
Citiraj:
|
Ajd probaj se sad spojiti dok je gemmy gore
|
Mene isto ne pusti unutra PB
|
Ma nebitno, bio sam sam na serveru i 4 puta mijenjao "postavke".
Uz duzno postovanje deckima koji su uradili patch 1.2 i silan trud, nista se dobroga nije dogodilo. Nikada me nije izbacivalo na promjenama mapa, pa onda problemi sa PB-om. Fali more, drz se kraja... |
evo , ovaj puta sam bio 2x duže gora,ali opet isto. PB kick
BTW,sad je RO mod gore.. |
I ja sam opet bio. Fora, sam sam i sve radi, onda se konekta mrkonja i kicka me, pa se ja opet konektam i opet radi i onda se konekta AMDejac i onda me opet kicka! A nista, decki brzo u ducan po novi original igre :D
|
Citiraj:
Ne mjenjam ništa dok se ne vidi točno šta je. |
1-2-3-4 izgubljeni..... ima nas jos! :D
|
Bio spojen kao spectator 4,5 minuta i izbacilo me van zbog cd-keya a sam sam bio na serveru. Već sam mislio da se vi ovdje svi za***************avate kad ono punkbaster kicked you for two minutes... : stoopid
|
Iskoristio sam poznatu BG metodu za ispravljanje pogreški i restartirao server. Za pola sata ćemo vidjeti kako će to raditi.
EDIT Zbog specifičnosti Hrvatskog jezika, niti jedan WordFilter nije radio kako treba. Neće niti ovaj. |
He, zippo61 je lijepo popiz... i napravio format:c . Nije samo zbog CoD2 nego su mi se i .exe fileovi pokretali ubitacno sporo. Nema trazenja uzroka, nego deri po formatu :D
Vidim da i drugi imaju moj problem sa kickanjem sa servera na 2 min. Mene je ***************avao jucer, danas cu instalirati CoD2 pa cu vidjeti. Slutim da cu i ja biti u "odabranom" kick-drustvu :D : boxers : @Rak Barton nije stigao? trebao bi onda sutra, HP je tako "obecao". Javi ! |
Ova cenzura na forumu grozno radi. :D
Ok Rache, fala, vjerujem da ce sve biti ok i da cemo se opet popodne malo napucavati. :rambo: |
malo OT
ona Lejla pjesma posjeduje šteta kaj nije bih pobijedila... :( a štikla owned lol lijepo smo se shebali ... :D |
Ma lordsi su bili hebeni (hehe s***************o sam cenzuru)
Edit: bit će da nisam.... ***************emu :D |
server opet u pogonu , i za sad opet isto
sve se expresno ucitava sa servera i odma baca van.???? s***************ano je (dobra ***************ena cenzura ) |
Ajde idem ja probati... možda radi na inteliganciju :D
|
server baca van:fuming:
|
weeeeeeeeeeeeeee... kick... damn
|
probao još,još,još
weeeeeeeeeeee gore sam 1min 2min 2,5min KICK /j/e/b/e/m/ /m/u/ |
Citiraj:
|
proslo je,rak se spojio i mene je kickalo
|
Ajde malo uchite nemojte se stalno vjeshat na server pa nije ni on onaj najgori tovar!!!
|
Citiraj:
|
ma vikendom se ne uči...
crnči se preko tjedna :D |
Očito server ne radi kako treba. Dodatni je problem što se ne mogu spojiti niti na jedan server. Tako ću jako teško provjeriti da li je problem na našem serveru ili kod mene. Biti će tu dosta posla. Imam instant rješenje ali mi se baš ne sviđa previše pa će mi to biti zadnja opcija.
Budem vam rekao kada rješim problem. |
ako vam je toliki bed za igrati slobodno se spojite na server od NOB-a, pass vam je nob123 a za mijenjanje mapa žicajte mirka
|
Probao je Terminator kod bosanaca, i radi normalno.
|
smrc ocu: Machineg
|
daj ip od nobovca
|
Citiraj:
|
Fish brale, a da ti 3 puta nisam rekao da smanjis taj sig, a?
|
Server radi ali sam u "kick" klubu :cool: : lol2 :
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:12. |