![]() |
Treba peticiju napravit na globalnoj razini, i poslat im te poluproizvode nazad u nokiju (930) , pa nek oni te mobitele koriste i to bez prava na servis!
Sve me strah pomislit kaj bu onda bilo s nadolazecim modelima.. |
Poslije ove zezancije za mene je ovo zadnja Nokia za dugo, dugo vrijeme...
Stvarno ne znam što mi je ovo trebalo. |
Kakva su iskustva drugih sa Mobisom? Što napraviti ako i treći puta bude problema? Kaže teta u servisu da je normalno da poklopac malo škripi...
|
Šteta za 830. Čak sam ga mislio i uzet kad se počeo spominjat.
|
Ha gle sfušali su s jednim modelom (fakat nemam sreće, na koji god model naletim, dobijem kenjac), ali ostali modeli su odlični. Ne znači zato da je brand smeće.
|
Citiraj:
Nadam se da ce ostali modeli bit sklapani u tvornici.. Ti sa svojom nemas nikakvih problema za prijavit ovdje? :D |
Ja imam dobro iskustvo sa servisom. Odnio im 1020 jer je tipka za paljenje bila premekana. Dobio nazad, sve za 10, nikakvih problema dalje :)
|
Citiraj:
reci joj da nek ona fino da tolko para za mob dal bi joj bilo normalno da malo skripi.. il da je malo ogreban.. il da ima malo parsine u leci.. il da ekran lezi malo neravno.. il da power tipka malo ne radi malo radi.. itd. |
Citiraj:
Ali npr smeta mi taj purple hue i koma poklopac. Poklopac sam riješio coverom od Nilkina, a purple hue, jbg, naučio živjeti s time. Inače mobitel je strava dobar, boljeg nisam u ruci imao. Samo ako radi, jel, što je očito puka sreća. Nažalost po Nokiu. Nije im to neka fora. |
Citiraj:
A što se tiče osjećaja u ruci - meni moj najbolje leži u ruci, a druge ne želim da primam u šaku nikako. :lol2: |
Sve o.k., naletio sam na lošu seriju itd, itd... Poslije ove zezancije ne čini mi se mudro ponovno kupovat Nokia-u. Što ako opet naletim na isti problem, sam ću sebe kazniti :-)
Garancija, što će mi ovakva garancija.... |
Ja nekako krivim ovaj tranzicijski period Nokia -> Microsoft. Ako su petljali po proizvodnim procesima, lako moguće da te prve serije trpe.
Nekako se nadam da sljedeći modeli neće imati tih mušica. |
Prije Lumie imao sam Iphone i sa njim sam imao problema ali to je riješeno vrlo jednostavno. Odnio sam Iphone u Agram servis i za dva dana zvali su me da dođem po novi. I to je to, tako se to radi....
|
na uk regiji sam, wp8.1 i nemam cortanu... jel sam fulao nekaj?
|
Hehehe i meni moj najbolje leži u ruci, ali od mobitela je to ova Nokia :D
inače imao sam ja dosta nokia, počevši od 3210, 3310, one klizne 7xxx, 8210, 6500 i sve su redom bile ok. Kolega ima 1520, drugi ima 1020, sve je ok. Ne znam što su toliko uspjeli zakenjati s ovom 930. |
Citiraj:
I da europljanima daju bolje - bez greške - NE MOŽE, amer mora imati NAJBOLJE! I to je to! Tako da slijedeća Verizon exclusive phone ne želim ni vidjeti za EU tržište zbog istog razloga (HTC M8 W8.1U1). |
Ja osobno nema razumjevanja za njihove tranzicijske procese iz jednostavnog razloga jer sam platio punu cijenu uređaja. Ukoliko su u tranziciji pa imaju problema sa kontrolom kvalitete mogli su smanjiti cijenu u skladu sa upitnom kvalitetom. Druga opcija koja se nudi je da problematične uređaje mjenjaju u servisu sa novima. U mom slučaju svi se prave da je normalno dolazi nekoliko puta na servis jer je to eto tako normalno... I kako da poslije toga kupim ponovno Nokia-u :-)
|
Ja mislim da Hrvatska Nokiji i Microsoftu spada pod zemlje treceg svijeta, otuda i kvaliteta za takvo rangiranje.
|
Svi koji imate problem s Mobisom, kontaktirajte direkt Nokiu. Mene su zavlačili s Galaxy s4 dok nisam kontaktirao direkt Samsung. Za pola sata odobren novi uređaj,a prije toga 2 tjedna natezanja.
|
Uzalud ti trud. Imaš veeeliku temu o problemima s Mobisom još iz doba Nokia 7xxx/8xxx. Mnogi su se žalili direkt Nokiji u vezi Mobisa pa se ništa nije dogodilo. Glavna Mobisova spika je bila da ti je ušla vlaga u mob, a za to gara ne važi. I tako su odbijali uglavnom skuplje modele.
|
Pa ja predlažem da svi koji imaju problema s Mobisom iste prijave državnom inspektoratu, Nokiji, Samsungu itd. Ako ih zatrpate mailom (ali s osobnim podacima) Mobis nebu dugo.
|
Meni su se ispričavali 3 puta nakon kaj su ih iz Samsunga kontaktirali. Debili su samo trebali utvrditi da je mobitel neispravan da bi mi se odobrio drugi. Najprije nisu prepisali dobro opis kvara već samo dvije riječi, i vratili mob kao ispravan. Onda su opet tvrdili da je ispravan dok nisam pred njima pokazo da ne radi. Onda su me zavlačili 13 dana da službeno utvrde kvar pismenim putem.
Ušli smo u offtopic, ali s njima ne treba pregovarati. Ako neće, odmah kontaktirati proizvođača. |
Predao sam svoju L625 na servis, doduse zamjenu razbijenog stakla ne pokriva garancija, ali vidjet cemo sto s mojom lumiom nece bit u redu :D
|
Ja s mobisom nikad nisam kmao problema
|
Citiraj:
|
Buraz je nosio mrtvu 820, mijenjali su mu i ekran i nosio im raznorazne mobitele zbog najmanjih sitnica i nikad problema. Valjda smo imali sreće, tko će znat.
|
Citiraj:
|
Krepala je sama od sebe, a ekran su ogrebali u servisu pa se žalio
|
Citiraj:
Ono kaj su dečki pisali za L930, nešto slično i mene čeka s L820 :fiju: |
I tako, saga sa mojom L930 se nastavlja jer eto nema dijelova.... A kad će ne zna se...
|
ja bi im tamo jm nakon toliko problema...tražio bi novi uredjaj odmah...
|
Ti bi trazio al je pitanje bi li ga dobio
|
Tražio sam, ali oni ne mjenjaju uređaje, samo ih popravljaju. Za zamjenu je zadužen operater gdje je kupljen.
|
Citiraj:
|
meni su pak rekli da sve prijavljuju nokiji pa da nokia odobrava servis ili drugi uredaj i da obicno nakon 3. servisa daju drugi uredaj.
bio sam jucer na cugi s frendom koji je isto kupio L930 i ekran mu je isto pola na zuto pola na ljubicasto. nisam mu nis rekao jer ako on to ne vidi i ne smeta mu necu da prolazi kroz istu torturu ko ja. dajem im jos sljedeci tjedan da srede to, ako do petka nece bit nis zovem vip da vidim sto kazu. |
Citiraj:
Pošto vidim da pojedinci na wpf, žale se isto na fotić, mada nisam tražil u čem je konkretno problem.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ja se nisam ni imao vremena pretjerano poigrat s kamerom s obzirom da je non stop na servisu. to malo sto jesam sam vidio da je vidljivo bolja od iPhone 5 koji sam dosad koristio. kolko sam skuzio ljudi se bune na low light performance, inace da je odlicna, a stvar sa low light slikama nije do hardvera nego do losih algoritama za slikanje (potvrdio neki fotograf na drugom forumu koji se igrao sa manualnim postvkama), a najavili su da u lumia denim updateu dolazi veliki update kamere, pa ce valjda to sredit..
prosli petak i ovaj petak su mi rekli da nisu stigli, bit ce treca sreca valjda sljedeci petak :) al vec vidim da ekran nece valjat, ne vjerujem da cu dobit taj 1 od 10 koji valja, a oni su toliko jadni da ni ne pogledaju novi ekran kad ga stave. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:51. |