![]() |
Ne mogu vjerovat da sam tek sad vidio.
http://www.cinemablend.com/televisio...ere-68499.html OBOŽAVAM Netflix! |
Teaser za True Detective 2. Premijera 21.06.
https://www.youtube.com/watch?featur...&v=4OfU7CGY5DQ |
Vrijedi gledati Better Call Saul ?
http://www.imdb.com/title/tt3032476/ Je barem blizu Breaking Bad? :kafa: |
Ni blizu. Hype je zbog toga jer je lik iz BBa. Serija je OK, ali sa BBom nema šanse u usporedbi.
|
Citiraj:
|
U cijeloj sezoni BCS ništa se nije dogodilo. Tak sporo ide radnja.
Kad ce doc neka serija u rangu Wire |
Citiraj:
Jeli itko gleda Bosch? |
Citiraj:
Gledao sam Boscha. Nije loša serija. Meni je dobro došlo takvo osvježenje u vidu detektiva. Zanimljiva je, a i ima deset epizoda pa se brzo proguta. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Gilligan je u jednom intevjuu rekao da baš legal drama, da ljudi ne očekuju BB style seriju
|
Ja sam kažem što joj stoji pod žanrom u opisu.
Nisam ni očekivao BB style seriju. BB mi iskreno i nije tolko ekstra koliki je hype oko njega. BCS mi je okej serija, nije mi za ocjenu koju drži na IMDB (9.2). Realnija mi je ocjena na Metacriticu (78%). |
Jel krenuo netko sa Daredevil?
reviews sound very good... |
Nadam se da u njoj nema Bena A(ss)fleka.
|
Citiraj:
|
Helix zavrsio. Vjerojatno ne samo sezona, vec mozda i cijela serija.
Steta ukoliko odluce da nece biti trece sezone :( |
Game of Thrones epizode 1-4 procurile!!!!!!!
|
Šta procurile, danas ili jučer navečer je premijera.
|
Prve 4 epizode su dostupne na netu za download, na taj nacin procurile.
Netko je krivi gumb izgleda stisnuo i odabrao je upload :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Cijelo vrijeme racunam da cu kao covjek pricekati kraj sezone i onda sve u komadu odgledati, kao i do sada. A sad velika napast, jer tu su vec 4 epizode. Ali onda mjesec dana bi morao mirovati. Pa ti budi pametan:no2drug: |
Better call saul je dosadnjikava serija, al me vuče i mislim da će se radnja fino razradit i bit će odlična.. Mislim, po meni, još bolje, da ne spucaju sve odma u startu ko neke serije.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Koja hebacka serija je Lilyhamer. Pogledao davno jos prvu sezonu kad je isla, no nadoknadio sada s preostale dvije i stvarno dobra serija.
|
di si naso titlove za s2 i s3..vidim ima samo za prvu sezonu
znam engleski al ne znam zasto, volim gledat sa titlovima |
Za engleske titlove za serije se posjecuje samo jedna stranica, addic7ed.com. Na njoj imas i za druge i trecu sezonu.
|
nije mi baš sjeo "čovjek sa štrampom na glavi",pogledao prve 2 ep,al dat ću mu još koju šansu..
|
Ja pogledao cijelu sezonu. Meni se svidjela. Kompletna je, ozbiljnija od ostalih marvel ali ne previse. Za razbibrigu super. I po videnom ocito imaju u planu dalje snimati ili snimaji.
|
Pogledao Empire. Zanimljiva serija o boitelji u glazbenoj industriji. Prva sezona ima 12 epizoda pa se brzo proguta.
I izašao prvi teaser za treću sezonu Broen (Most) https://www.facebook.com/video.php?v...type=2&theater Nema Martina više šteta I nova sezona Sherlocka tek 2017. :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Preporuka da se daredevil preskoci.
Vise su nego u ostalim slicnim serijama kliseji iritantni, dijalozi predvidljivi, sporedni likovi nezanimljivi...ni sama radnja nije nesto. Steta za Helix, uzivao sam u njegovim nebulozama :D |
samo da se ne pretvori u arrow, 537 yebenih junaka u tajicama.
uživam u banshee s02,kasnim al neka :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Zanimljivo je što ima tako visoke ocjene. Sa jedne strane je smeće, a sa druge je nevjerojatno zabavan. :D |
pa vidim da je ocjena na zadnje 2 epke na tv.com-u lagana koma pa mi nis nije jasno.
mislio sam je gledat kad zavrsi jednog dana, ako bude imala kraj nekakav naravno. bljuje mi se vise koliko serija zapocinju i onda zahebu i samo cviknu. stvarno nemaju maste i dobrih ideja. koda im djeca od 12 godina pise te scenarije. revolution sam na 2. sezoni i tjeram se da ne prestanem gledat koliko ima gluposti unutra i "promjena strana" konstantno, mislim cmon. |
Citiraj:
|
pogledao prve tri epizode haniballa. zasad i nisam bas odusevljen, nekako mi je dosadnjikavo, nepoovezano i previse filozofski nategnuto, ali lose. oce se malo popravit ili da batalim s gledanjem
|
Ako su ti prve tri loše onda nemaš kaj dalje gledat. Mene je prva epizoda zakačila već bila i bila mi je dosta da pogledam ostatak u dahu.
|
a tek posle pocinje festa. cekam da prode par godina i da zaboravim vecinu radnje pa da s gustom ponovo pogledam ispocetka :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:07. |