![]() |
Citiraj:
Citiram što kaže Lylirra: No. We're targeting to make expansion content available via background download within the next few weeks (schedule is subject change). We have no release date for 2.0.1 at this time. The quote you're highlighting just means that players who don't take advantage of the background download option when it becomes available (i.e. players who don't load up the game launcher or Battle.net desktop app) will still be able to download the expansion data ahead of time once patch 2.0.1 is released. This is because that data will be included in the 2.0.1 patch itself; the expansion-only content just won't be accessible until Reaper of Souls releases, and of course will require an RoS license to unlock and play. |
Da, to sam i ja kasnije vidio, izgleda da se netko izletio od blizzardovaca, tko zna u cemu je problem, a mozda i RoS odgode na godinu dvije :D
Evo i to sam konacno docekao, barbar s 155k dmg mp10 ide bez problema /visemanje-jedino one elite s poison+arcane malo zadaju problema ali i one se rijesavaju, sva oprema na barbaru sto mi ingame palo ili sam sam crafto, potrosio veceras skoro 15M golda na craftanje bracersa i amuleta i nist mi dobro nije naletilo. Sve u svemu ja zadovoljan, pa mozda i taj p100 pade uskoro :) http://www.pohrani.com/t/2O/UN/3H5XXJwk/mp10easy.jpg |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kako dolazi novi loot, tako ce sve sta je sad vrh vrhova postat stara oprema, eno meni pao mac i ko od shale zamjenio Echoing fury. A za gemove, sumnjam da ce padat najjaci po podu, al da ce bit rebalans u cjenama i craftanju, to sigurno. Nisu valjda popizdili da stave craft 1 gema 20m u singleplayeru, treba ti 100 sati igre da to skupis sa poda. |
Citiraj:
Sve u svemu igram i uzivam i opremu imam na sebi samo onu koja mi je dropala/crafto, na AH sad trenutno samo prodajem i ide fino, a ko kaze da je nemoguce mp10 s 150k dmg igrati, meni se svidja, napeto na momente Citiraj:
http://www.pohrani.com/t/1O/jX/22alzifN/prodaja.jpg Sve sto mi pade dajem pa snizavam, sto neode po 1-2M ode po 255k, meni netreba a nekome ce valjda koristiti... |
Citiraj:
Ovo za Marquise gemove je potvrđeno već iz Reaper of Souls bete, na tormentu padaju kao kokice, de facto su zamijenili Flawless Square gemove koji padaju na infernu |
Ma u 3. mjesecu sva psotojeća operma može
pod "čekić", dolazi potpuno nove lude stvari u 2.0 loot, nem potrebe za čuvanjem bilo čega "iz prezenta". |
Al sta onda postaje gold sink?
Ako nema AH i gem craft sinka, di ces trosit gold, samo na craft itema i enchant jedne te iste stvari u nedogled. Naravno da svi vole vidit par stotina miliona golda, al mislim da ekipu polako hvata panika radi AH, neki se zele da opskrbe a neki da utope sta mogu. |
Evo i mene s barbaricom na paragon 100, sinoc krenio p99 pa ajmo do stotke ... i nakon 736 sati igranja (ali jako zanimljivog, stvarno sam se naigrao s njom) konacno i to docekao u 02.11 sati nocas. Fields of Misery i Decayng Crypt samo vrtio u krug, probao danas malo barbara drugog, ali sad stvarno mislim malo pauze napraviti od par dana.
http://www.pohrani.com/t/3W/t8/i383ffF/barbarp100.jpg |
ja sam dosta friški igrač i još nisam ni pohvatao osnove. Evo šta sam malo prije kupio za 300k na aukciji:
http://s19.postimg.org/m4j0a0eu7/Clipboard01.jpg nije loše, samo kaj je sad dosadno igrati jer doslovno one shot-one kill :) |
Citiraj:
|
a ide barem brže exp?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
upravo završio nightmare na 48lvl-u i sad nemogu na hell (nece prije 50) :D
diablo pao ko zvecka :) |
Citiraj:
ja isto igram MP8 sada, za elitove mi treba malo više vremena, DPS mi je 170.000, možda bi mogo i MP9 ali vidim da mi za elitove i na MP8 treba solidno vremena zato neću, što se tiče resistanca mogo bi i na MP10 ali DPS mi je stvarno mali za ta dva završna MP levela. |
E kod mene je baš obrnuto DPS-a imam dovoljno ali resista sam na granici..tako da na MP10 ako neigram pažljivo odmah umrem.
Krenuo sam opet HC s Witch-Doctorom , do 20 lvl pala su mi dva legendarya koje sam utopio za 1+M. Prvi put igram WD-a i mogu reći da je jako zanimljiv. Dignuti ću ga na 60lvl , a onda ću krenut opet s Barbom jer želim imati Barba na HC prije expanzije. |
Nevrijedi sada levelirati likove, gubljenje vremena, krenio i ja ali kad sam ovo vidio:
video odustao sam od leveliranja, cekam RoS, i Torment VI adventure mod, i samo vrtis jedne te iste zadatke. Kao program za varanje. |
Ne brini, neće to biti u finalnoj verziji tako. Prevelika je to rupa za iskorištavanje da bi samo tako ostavili :)
|
|
Hmm jel moguće da su već pustili Expanziju za skidanje ? Na battle.net aplikaciji kod diabla mi pokazuje da se skida patch koji će bit u budućnosti moguć za korištenje. Nema uopće brzine skidanja,veličine i postotka.
|
Kad nitko ne igra moram sa Turcima igrati :-) Ja i dalje pomalo igram, navecer od 20-22 pa ako netko hoce ganjati kljuceve, ubere i levelati paragone nek se samo spoji. Igram ma mp8 ali dogovorimo se :-)
Ako su tocni oni kalkulatori za izracun paragon levela trenutno sam na 135, sto i nije neka sreca. Vitor#2685 |
Citiraj:
A posto su zadnji put zasrali motku, svi u isto vrijeme navalili na skidanje diabla i usrali se serveri, sad pustaju ranije patceve, tako da ne bude multi gb download svima na zadnji dan. |
Hmm neznam baš da će 2.0 doći prije ukidanja AH. To mi nekako nema smisla...jer će onda na AH opet biti kolaps s novim itemima. Moje mišljenje da će doći nakon ukidanja AH , taman prije dolaska RoS-a.
|
Ma mislio sam da ce bit downloadano al da nece bas bit aktivno ingame.
Evo se i meni vrti da skida nesto u pozadini, al network traffica bas i nema. |
Ma razumijem što si rekao al ja mislim da 2.0 neće prije ukidanja AH. Da tako je i meni , skida se a nikakvih informacija.
|
Citiraj:
Isto kljuceve ganjam, acti I nakupio 20 komada, sad na redu act II, a kad mi D3 dosadi igram PTR, evo opet resetirao acc i krenio s wizardom lvl60 s 276% MF, Sun Keeper pod obavezno, prije sinocnjeg patcha do Skeleton Kinga mi palo 12 legendarnih itema. Strasan drop. Sve lvl 60 stvari, ali ja i dalje vozam MF opremu na wizardu. Slozio Fire build, puno jaci nego frozen ili lighting. Barem meni, je da mi wizard nije jaca klasa ali u PTR graficki je puno ljepsi za igrati nego u starom D3. Sve u svemu ceka se RoS, gledaju twitch tv kanali s live komentarima, malo hvatam konce sto i kako i jos nisam odlucio s kojom klasom prvom idem na lvl 70. I sad se moze Torment otklucati i na PTR, pokrenuti igru s lvl 60 likom, uci unutra, izaci van, otici na opcije i odabrati Torment nivo tezinu. Meni prije sinocnjeg patcha to nije radilo, sada radi. |
Sinoć sam gledao KingKongora na twitchu...došao je i u RoS Betu patch...igra izgleda tako fluidno i grafički lijepo...napokon nešto korisno :-)
|
Je, puno je graficki ljepsa nego prije, citam evo vec preko pola sata forum, US, ala ljudi kukaju sto se ukida AH, brate mili, izgleda da neki ljudi stvarno nemogu igrati Diablo 3 a da ne potrose 500$ na opremu.
Cak i uzivam citajuci. Amerikanci. |
Ako cemo iskreno i meni ce nedostajati AH. To mi je dodatnih 100 slotova za iteme.
|
Evo skinio mi se ovaj patch u pozadini, cca 5.6GB je velik.
D3_RoS_BGDL... sad samo cekati |
Znači ipak je expanzija ? Niceee....
|
Sinoc sam malo Hardcore na PTR probao, ima novi dodatak u igri, Pools of Reflection, dize eksp za odredjeni postotak i odredjenu kolicinu eksp.
http://www.pohrani.com/t/3t/dX/2ueRyeQz/pools.jpg Sve u svemu neizgleda lose. |
vidim da meni u pozadini skida neki future patch. O kojem patchu se tocno radi?
|
Citiraj:
Btw, jučer dingao lvl60 sa HC barbom, ciljano sam igrao od levela 1 do 60 samo sa plavim itemima, jednom je samo bilo gusto dok me ganjao pack fast teleporter mallet lordova a ja na malo helta, jako zanimljivo bilo ovako :D Slika |
Citiraj:
|
Evo i ja sam nedavno na novo krenio sa D3...
Bio sam prodao stari acc al mi vrag nije dao mira pa ponovo kupio igru, prvenstveno zbog RoS-a. Igram barba, 60(30) na MP5, poceo sam solo farmati kljuceve... ali ako mi se netko zeli prikljuciti, slobodno... wardakhin#2603 |
Citiraj:
ma ja si dižem do 100, sada sam na 71 paragonu WD mi je na 100, igram s barbom sada i hoću imat onu premiju što su rekli da će oni koji imaju likove na 100 imat nekakve bonuse šta li već, pa rekoh ajde da i ja dignem, barbu sam namjerno ostavio nakon WD-a, WD mi je bio potreban da bi s njime mogo izbuildat barbu odnosno s lovom koju on skupi, pa sam njega prvo dotjero do 100 i na AH kupio neke stvari za barbu i sada igram MP8 bez beda, maloprije sam igro i na MP9 ali treba mi dosta vremena za elitove pa rađe farmam MP8, na MP9 nema beda oko onih arcane ledova i ostalih sranja što se tiče resistanca sve je ok, ali DPS mi je premal za brzinsko klanje elitovih, zato MP8 a ionako dosta brzo to ide, a MP 10 ću igrat valjda dok dođem do 100. a i ako ne bude tako MP9 čisto ok, ima da to završim u sljedećih mjesec i pol dana prije ekspanzije koju ionako ne kupujem prije ljeta. tako da nigdje mi se ne žuri, samo da barbu napucam do 100 i onda mirujem neko vrijeme. :D ja imam ovu desktop ikonu ili je to diablo luncher nisam siguran ovaj crveni diablo simbol je u pitanju? i nisam još kupio ekspanziju i ne vidim da se meni nešto skida, jel to ima opcija da si ja skinem sam ili kako to zapravo ide? uglavnom nemam namjeru tako skoro kupovat ekspanziju, tako da ne žuri mi se neka se drugi igraju ionako ima vremena da to sve iskusim, a namjerno želim izbjeć onih prvih par mjeseci kada će serveri biti pod naponom, i ovako su stalno u kurcu mogu mislit šta će biti kada ekspanzija izađe. :D upravo skužio da se i meni skida, na 60 posto mi je trenutno. odite na ikonicu diabla kad se otvori luncher, na info te conetion information i tamo će vam se pojavit na koliko posto vam je skidanje, uglavnom dosta sporo to ide ali ide. ja nisam ni skužio da mi se skida, valjda ima neki automatski mod. :D morate kliknut na taj conetion information u ikonici dakle info pa conetion informatio, inaće vam se neće skidat, ja sam si skinuo sve u 6-7 sati. mislio sam da ide automatski, ali čim se ugasi ta ikonica prestaje s dowloadanjem i ne moež se i igrat i skidat koliko sam skužio ta zakrpa. prema tome, morate držat taj prozorčić otvorenim i onda se skida, i surfat po netu gledat film ili nešto, jer koliko sam skužio igru se ne može igrat jer se to gasi i onda nema dowloada. |
Što se dešava s Battlenet.appom ? Nekidan je prikazivalo da je maintance 15-og , danas je pokazivalo je danas maintance , i sad mi pokazuje da je sutra ? Što oni radr u tom Blizzardu ? Dolazi li 2.0 patch ili ? Ima li tko više informacija ?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:26. |