![]() |
no dobro, samo se svi pozurit, mislio sam se spustit tamo prema dotrscini, ono sto je spominjao nik...
|
Nije ti to nešto puno duža ruta, bez panike :) Mislim da ću i ja s vama, prelomio sam (ebeš 3d nogomet:D) Koliko je to ljudi za sad, broji li ko?
edit: Sad mi je palo na pamet da bi moglo bit masu planinara povodom Dana Državnosti, to je malo sranje. Evo i jedna prigodna http://www.youtube.com/watch?v=5ynVl4zilBM sretan nam Dan Državnosti!! |
Komu je Leustek prvi puta nek si pametno rasporedi snagu, a ne da se zakolje na pol brda.
Ne pedalirati do otkaza misica ili pluca nego malo voziti malo gurati... samo guranjem bajka uzbrdo na vrh se dodje za sat i pol do dva max. Sporiji ne moraju na vrh vec nakon Leusteka cestom do Puntijarke i tamo se nadjemo i krenemo sa zajednickim spustom. Karajnje vrijeme kad moramo krenuti nizbrdo je 20h (sunce zalazi u 20:50)...iako bi ja najradije da je to 19:30. Na knap smo s vremenom i podrzavam Renesisa s njegovom satnicom. |
Citiraj:
|
Ko je u 17 na trgu?
|
ja, destroyer i mozda jos tko. Bit cemo iza guzice konja u prolazu. Da nas sunce ne pece. Moj mob je 098 9159089.
|
Ok, vidimo se. Bit ću ja koju minutu ranije da mi ne šmugnete :)
|
Di ste junaci!! Ja sam još blatnjav :D Ipak sam pedalirao do doma.. na zadnjem :) pumpanje na svako crveno na semaforu. Tek sad kad sam se nažederao idem na pranje
|
Pih, ja sam već 2 vure doma :D. Jesmo se danas kao rakova djeca raširili. Ja sam išao sa frendom koji je skoro pa izvozio Lojstek do kraja, ali ga je ipak dotuklo na pojedinim dijelovima. Na vrhu se našli sa MIK-om koji je pak ostao solo tokom Lojsteka :D. Zbog kiše, skrenuli najbržim putem doma, 9tkom gdje nam se pridružio prijatelj od Rena s FER-a (koji izgleda da mi je susjed u ulici :D).
Ma sve je kriv Bude, došao iznenada i onda su svi pojurili gore. Mi smo prestigli tebe i Destrojera, što je bilo iznenađujuće :D |
uf, ja sad tako idem gledat neki film da se dobro odmorim. bilo je super, nisam se ovako zablatio vec dugo XD
svaka cast deckima :goood: |
Ajmo od teže ekipe, koji lanac preporučate. Do sad sam imao PC991 CS, ali su počeli problemi i strgao sam ga. Uglavnom najčvršči lanac, postoji li tako nešto :)
|
Da si bio s nama u Dotrščinu, nebi doma ladio jajca 2 sata :) Tek tamo je bio show! Na guzici sam prošao jedno 10m. Lojsteka smo Destroyer i ja lagano, turistički :D
|
Imam i ja susjeda, ulica do, to sam otkrio tijekom pedaliranja...pretpostavljam da je to marauder16 ??? :D
Bude je zeznuo stvar...cim sam vidio kojom su brzinom zavinuli kod stracare znao sam koliko je sati. Dok sam stavio ruksak i krenuo, ekipa je nestala iz vidokruga. Taman sam se ubacio ispred Murine i krenuo dalje...Vucu i Co nisam ni vidio. Po putu ubrzo sustizem Destroyera i taman prije klupica MIK i ja se nadjemo na putu...on gornjom trasom a ja donjom...i tako ga cijelm putem pratim 50ak metara iza sve do kraja Leusteka a da on vjerojatno i nezna :) Kod onih stepenica prestizem jos dvojicu (maraudera16 i frenda kojem sam zaboravio ime, sorry). Bude i Renesis su odjurili do kraja Leusteka za nekih 40ak minuta, MIK nesto prije mene, a ja za nesto manje od 52min (to mi je najbrzi uspondo sada). Spust je bio brz i suh sve do Dotrscine. Renesis i murina su uspjeli probusiti gume, a ja sam na Dotrscini poljubio drvo s desnim ramenom i na najvecoj nizbrdici opizdio na blatnjavu zemlju s istim ramenom i bokom tako da sam odmah posteno krstio Trek, a i sebe, jer mi je to prvi pad do sada - posljedice nikakve, malo se crveni rame i to je to. Jednostavno nisam ocekivao toliku strminu a kad sam ju vidio bilo je kasno. Murina i Destroyer su probali pjehe al se nisu bas proslavili bilo ih je zanimljivo gledati odozdo :) Dotrscina je bila ful potopljena tako da smo izasli blatni ko prasci...a izlazak iz sume je bio filmski - hrpice leda po podu (tuca), pala je i temperatura - hladno je, zemlja i asfalt isparavaju i stvaraju nisku izmaglicu - i tada izlijecemo iz sume, blatni od glave do pete :). Odlicna voznja, ponovilo se! ruta: http://www.gpsies.com/map.do?fileId=tzauijunwlzdbkcq |
Ma kakvi pjehe, ja na guzici, Destroyer na prednjem kotaču:D!!! Nisam se mogao popeti na pedale da ne padnem, a onda ili bajk lovi mene ili ja njega....Urnebes!! Šteta šta niste izvadili mob i snimili, vjerojatno bi bio materijal sa youtube.
Dašta nego ponovilo, ovo mi je bilo najbolje Sljeme do sad! |
je se meni čini ili sam u vlaškoj vidio renesisa i distrojera valjda danas...i to taman gledam ja kroz prozor tramvaja kad vidiš renesisa u svom preponatljivom odijelu :D
a može biti i da su mi se pričinili :D |
Sad sam izašao na balkon i skužio da scena s njega dosta govori :D
http://slike.hr/slike/d/dsc01117_53314.jpg E da, opet sam se uspio izgubiti i to na stazi koju sam prošao valjda 5 puta....sigurno je kriva ona brzinska ŽUJA gore...nisam ja :D |
Fino smo se rasuli svaki na svoju stranu:) Dođem na Vidikovac kod toranja kad tamo nikoga (čiteri):D
Nazat je vodio Vuco; malo staza 9, malo 1 , malo staza za kaskadere i evo nas na Črnomercu fini spustić. @Nik nisam te skužil, mislio sam da si scurio ali mi je to bilo teško za povjerovati :D p.s. predlažem za drugi put okupljanje na vrhu ili nekom domu pa pivcu:beer: p.p.s. koliko nas je bilo 10? |
Citiraj:
a ovaj frend kojem si zaboravio ime ide pod nadimkom "gefunf", inace na bike@kset-u. lijep izvjestaj s voznjice i hvala za gps rutu :) |
Citiraj:
p.p.s. 10 na početku Lojsteka, kasnije grupice. Jeli naša grupa prema Puntijarci imala 6 članova?:stoopid: Kasnije nas je bilo 5 koliko ja znam. Gdje je 1?? U šumi?? :D |
Citiraj:
|
Da, da. I Bude, stara lešina je došla malo vidjeti kako se vozi. Svaka čast. Kaže da je smršavio 5kg :stoopid:. Dobro ga je Renesis pitao - "Gdje si ti 5kg izgubio pobogu ?" :)
Bilo je dobro, ali eto - razlike su među nama enormne :D, pa ide kako tko tera. |
jebiga, da vi niste osli na vrh, nego stali na lugarnici :p ali fino je bilo. ja nisam imao srca ostavit budea da ide sam, pa sam isao s njim, na kraju je ispalo da smo dosli gore za 40m30s, covjek ipak zna kako se vozi :) i jos smo stajali 2 puta :D
spust pristojan, doduse i dalje me pece noga od sugave koprive, a dotrscina je bio lom zivi, smije se meni nik jer sam malo produzio u zavoju, eto zavoj dalje on ramenom hvata stablo :) onda je na onaj veliki spust malo zivlje doletio, ja sam iskoristio i zaobisao ga dok je jos vozio, dalje je bilo epic :) sve u svemu, fina voznjica, ja imam jedno 5 kila blata sve skupa, ajd, do sobe mi se posusilo, pa sad tako stoji :) |
Ja danas skidam Smart Sama sa curinog bajka i idem odvozit Dotrščinu kako spada. Izubijao se pješke....pussy :D Kako se jučer nisam sjetio zamjenit gume..glupan..
|
Citiraj:
S malim izuzetkom na početku, jer smo mi odmah na makadam izašli a jučer smo išli kroz onaj srednji singletrack, ovo dalje je sve bilo identično, samo se ovaj put nismo zaletili čovjeku u dvorište, al smo izašli na potpuno istom mjestu. Naravno, spust nakon toga je ono što nisi vidio :D I da, onaj usjek, kao korito od potoka što smo teško prolazili je pri mrvu većoj brzini mačji kašalj, stvarno nijedan kamen nije da se možeš ubit na njemu. Stvarno je dobra vožnja bila, smijeha kolko hoćeš :D Nitko nije spomenuo horor atmosferu na donjem dijelu šume, gusta magla, ne vidiš dalje od 20m pred sobom i komadići tuče, kao da smo uletili u zonu sumraka. Naravno da smo izbjegli kišu i sve, u mom dijelu grada nije nit padalo skoro. Zablatili smo se ko svinje =) |
@dwarf - je, bili smo mi :)
inace nikako ne preporucam onakvo spustanje kroz lisce, jer stvarno ne mozes znat sto ima ispod, ali ajde, kad nisam prvi u koloni, sto me briga, ako moze on mogu i ja :p |
Citiraj:
Ja ne znam jesam li jedini al pred kraj tog lišća sam tako bottomiro vilicu na nekom kamenu valjda, poprilično velik, osjetio sam kak me bacio naprijed umalo :D |
Citiraj:
Citiraj:
P.S. kako svježe centrirani kotač? :D |
Citiraj:
Citiraj:
Kotače nisam posebno pregledavao, zadnji je valjda oke, nisam vidio da je otišo, prednji sam gledao kad sam išao prema kući, spigan je vrlo malo, skoro nezamjetno, bit će detaljna inspekcija ovih dana :D |
Citiraj:
Danije bilo frke oko gume, poslikao ba ja to sve |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:49. |