![]() |
Citiraj:
Koristi spoilere :) |
Citiraj:
Sent from my Moto Z3 Play using Tapatalk |
Izasle dvije epizode danas. Pogledao drugu. Sve vise odstupaju od stripa al' nije ni tako lose. Par puta sam se lijepo nasmijao, recimo selfiju :D
|
Patric se cijepio i izgleda pocinje snimanje :)
https://bleedingcool.com/tv/star-tre...ason-2-update/ |
1 privitaka
:goood:
|
Poznata mi je od nekud... :D
Sent from my Moto Z3 Play using Tapatalk |
:goood: |
Malo mi bezvezena zadnja epizoda :wtf2:
|
|
|
|
Užas
Prva sezona je smeče a izgleda da če druga bit još veče :hitthewal: |
|
|
Počeo Star Wars: The Bad Batch.
|
|
https://variety.com/2021/tv/news/bab...ki-1235075236/
tesko zamjenit glumce onoga doba rip njih koliko 5,6 ali auu ako pogode sa radnjom |
ajoj, bolje to ne dirat. to je bilo vrhunski onak/onda. sad ce samo zasrat IMO.
pogledao B5 zadnji put pred godinu dana. jos uvjek mi je vrh. na pocetku malo cudna, al nakon par epki sve sjedne na mjesto i krene vrhunska zabava. |
|
|
neko poceo gledati Foundation? pogotovo netko tko je citao knjige?
nikad nisam procitao knjige a serija me odusevljava iako mi Lee Pace ide na zivce tu i tamo tako da sad razmisljam uzeti knjige za procitati |
Ja sam pogledao, vrlo dobra serija zasad. Nisam čitao knjige, ali koliko znam, oko tog glumca i koga on predstavlja u knjigama je ipak to malo drugačije, promijenili su taj dio priče da dočaraju publici malo bliže što je on.
|
|
Citiraj:
|
Ja sam do 4te epizode gledao samo zbog tog lika, jedino me on zanimao sto ce biti s njim, ovi ostali do 4te epizode me bas boljelo uvo sto rade...
|
Baš danas pogledao prvu epizodu.
Dobra je, sviđa mi se. Poslano sa Sony XZ3 |
Pocela cetvrta sezona "I u buducnosti placu (a lot)" a nitko ni slova?! Zar vam ne nedostaje Tilly? Crnkinja muskog imena? Macho razgovori doktora i glavnog inženjera? :D
|
Haha good one! Hvala na podsjeti :)
|
Citiraj:
Obožavam SF, space stuff općenito, volim sve ST uratke, ne dam ništa ni kontra DS9, VOY pa ni Arčera ali ovo ne mogu više, jednostavno ne mogu! :suicide: Pa jel moguće da se ST sveo na 45 minuta plakanja i 5 minuta usputnog uništavanja nekoliko planeta i pola svemira? Tko je što rekao, što je mislio time što je rekao, zašto je baš na taj način rekao. I kakvi su to bacači plamena na mostu? Bolji efekti viđeni još u TNG. |
Pogledao jučer E02. Za sada - prolazno. Ali imam neki filing da će kvaliteta epizoda padati kako sezona prolazi.
Pogledao Squid Game do kraja. Tek sam u zadnje dvije epizode skužio da su im igre nacrtane na zidu spavaonice, a oni su razbijali glavu o tome. Po svemu sudeći, smiješi se S02. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:42. |