![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kada kliknem na zelenu strelicu "launch" pored IP adrese servera pojavi mi se poruka: "Firefox doesn't know how to open this address, because the protocol (cod4) isn't associated with any program." :stoopid: |
Citiraj:
:stoopid: Pa jel problem kopirati IP adresu u X-Fire ili sami COD? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Znači, trebam ga instalirat :fala: |
Citiraj:
E sada H&K G3 afaik ima isto 7.62 kao i ova 2 gore, i ima definitvno jedan od jačik metaka uključujući AK, i onda kada vidim neki mod koji snižava jačinu istih pada mi mrak na oči. AK74 je imam 5.45 ali je zato puno brži i mobilniji. Naravno svi su oni jači od M16/M4 oružja i onda ekipa mora jebavat jača oružja. Ostalo neću komentirat ali je moje mišljenje da u ratu nema ja ću igrat s ovim, to je puno sreće i random shooteva, i onda neka se u igir napucava ionako se 4 real nemož pogunit :) |
ak oces ratovat probaj na www.vojska.net/hrv, ovo je igra
EDIT: m40 i remington su u igri isti po svemu,osim po recoilu i kolicini metaka... ( pricam o promodu,ne o stock igri... ) |
pitanje:instalirao sam 1.7 patch a u igri piše 1.5? i nemogu instalirat 1.6 i 1.7 jer veli da su instalirani,što jesu a u igri i dalje piše 1.5
|
odi u registry i promjeni na 1.5 pa ces moc inst ostalo
|
Citiraj:
može mali help di je to točno u regeditu...bar cca |
local machine,software,activision
|
ko od vas tu igra na kresini kuji i kak vam nick tamo?:):)
|
ja igram svako toliko..nick Cecil
|
Ja sam igrao na Gamezone HC TDM dok je radio.
Nick: "Annoyance" i nekad "WEAPONX" |
Citiraj:
|
netreba mi ni jedan heee
|
šta je sa GameZoneom, ne radi ima več par dana?
nije valjda da su ga ugasili, uvijek je bio full 24/7 :stoopid: EDIT: ako ima ko voljan nek mi pošalje na pp koji dobar hardcore server di ima dosta ljudi i po mogućnosti da nema cheatera :D |
Citiraj:
Ispričavam se zbog duplog posta i molim brisanje. |
Citiraj:
Servere traži na : www.game-monitor.com |
Citiraj:
|
Citiraj:
inače, gamezone je bija server za 32 ljudi mislim, i brzo se ginilo jer je bija hardcore mod stalno i ako je bilo cheatera nisu baš uspijevali šta bitno napravit. |
Citiraj:
Ja igram u zadnje vrime samo GunGame na EuroAreni, a tamo cheatere dobro srede sa PBom i GGCom ;) Proabaj prejeben je mod. |
Citiraj:
|
daj pa igra li iko ovdje CB??
|
Imam jedno malo pitanjce..
Stavio neki config file i sad kad igram npr kad stisnem,vidim igrace i sve samo nevidim rankove kraj imena npr 53,55,23 itd....dal se to da promjenit u configu?i ak neko zna koja je naredba tamo? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja znam da su na OBS-u napravili cirkus prošle nedjelje. Promijenili su ime servera, konzola je počela izbacivat uvrede na razini nacinonalnosti (možete pretpostavit čije je to maslo bilo), i svi igrači koji su u tom trenu bili na serveru su dobili ban. Sva sreća taj dio smo uspjeli rješiti. Uglavnom svi krekani serveri su laka meta! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:37. |