![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Zapravo je svejedno ako imaš samo jedan rig. Kad ih je više, lakše je pratit sve odjednom na njihom portalu i podešavati sve na daljinski nego jedan po jedan... kopati ce se jednako ako to pitas...
|
Citiraj:
|
|
Mogao si veću sliku stavit :D ali da, lijepo je vidjet
|
Neznam zakaj nekad stavi ovak veliku,nekad si sam smanji ...
Htio sam reć da 4gb kartice mogu i prek 23,samo se memorija iliti onaj eth dag mora podesiti ... |
Citiraj:
Nisam majnao cca 2god s tim rigom pa me zanima sto savjetujete? Mmpos bi trebao biti free za 4 kartice? |
MMpos je free do 14 kartica,bez obzira u koliko rigova ...
Ako su fleshane,nemoraš ih ponovo fleshat ... MMpos na stik u komp i .... Složiš wallet ... Složiš pool ... I pustiš u rad .... Eventualno dodati --eth_dag neznam na pamet |
Citiraj:
|
Citiraj:
Wallet imam. Iako bi mozda mogao promijeniti. Koristio sam Jaxx. Koji preporucas? Koristio sam NanoPool, jel on i dalje ok? |
Nemoraš mijenjati wallet ni jaxx kao jaxx ..
Samo taj wallet moraš ukucati/skopirati na MMPos .... da zna gdje će rudariti ... Nano, ok, ja sam na 2miners ... |
Citiraj:
U čemu majnaš ???? kod nene je umjesto 4072 - 4080 |
Jel nije mmpos free do 8 kartica?
Tj. 6 grafi u jednom rigu i 2 grafe u drugom Nešto su mijenjali? Btw, RaveOS bi trebao biti free za 3 riga, pripremu sam napravio, ali nisam ga još probao |
Citiraj:
A koje su alternative kada se eth ne bude mogao s 4GB? Sto se moze majnati s njima? |
ETC, Raven, Beam... Samo je pitanje koliko to bude stvarno isplativo kada masa 4GB kartica koje su još na ETH prijeđu na ostale coinove
|
|
Je li to opet nova epoha dosla? Sve 4gb grafe su mi koletivno smanjile majnanje za 1mh
|
Da, na 388 smo
|
|
Pitanje za iskusne.
Koliko i čega može izrudariti jedna RX 570 4gb? Struja besplatna:) Imam (viška) sve potrebno. I5 2400 i pripadajuća ploča, 8gb rama, napajanje i rx 570. Znam da nemogu ništa zaraditi, ali probao bih, pa ako se snađem u svemu tome, onda bih možda išao na "pravi" rig. Trenutno mi tu nije ništa jasno. |
Ako je struja besplatna onda ćeš sigurno imati zaradu
Ravencoin i teamred miner je pravi smjer za tebe ;) |
Sa trenutnom cijenom ETH-a još uvijek se isplati i ETH minat,barem još možda mjesec ili do kraja ovoga mjeseca ...
|
Ustvari da, apsolutno si u pravu s time da mu treba linux jer na windowsu je hashrate već vjerojatno ispod 10 MH/s
|
Dobro. Mogao bih pokušati. Ostaje još samo skužiti odakle krenuti i kako to sve upogoniti.
|
Uvijek je najbolje krenuti otpočetka :)
|
1. Napravi wallet za to kaj želiš majnat,i zapiši pharaphasu,jer vjeruj mi sigurno će ti trebati ...
2. ti je odabir linux sistema sa kojim ćeš tu karticu pustiti u pogon ... 3.podešavanje sistema ... (bios na kartici,clockovi..) 4. majnanje .... weeeeeeeeeee |
Da podjelim iskustvo Majnao sam ETH sa Claymoore na win10 sa rig baziran na Sapphire RX470 8GB mining edition. Imao sam oko 29 MH/s po kartici. Bilo je puno stvari za podesiti pre nego starta mining. Sad sam se prebacio na simplemind. Imam 31.9 MH/s po kartici. Nema flash...samo ubacim takt i napon...i krene za par sekundi. Puno stabilniji. Preporucujem. Samo da pitam, kako se vrsi mesecna pretplata za SMOS (nekih 2$/mesec)
|
Evo, uhvatio malo vremena pa to nekako upogonio.
I sad to, mislim, majna satima a nikakvog rezultata. Jučer isto majnao 7h. Ništa. I sad se pitam: Jesam li šta zabrljao? RaveOs Ravencoin Teamred 2miners Official ravencoin wallet -android verzija. Iz utičnice vuče oko 270W, što znači da je loadu. Šta se događa? Je li rig preslab, pa drugi prije dobiju posao? https://i.postimg.cc/18S0671H/rvncrud.jpg |
Očito nisi upisao adresu svojeg walleta onda
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:23. |