![]()  | 

Iker prvak u plivanju na 16m, ali zaboravit ce se :) 
	 | 

Citiraj: 

Realu cestitke ali je katastrofa odigrao, tek u 94. min dati gol... Steta za Atletico, bio bi to povijesni uspjeh za njih. Nisu uopce losiji od Reala ( jos su im falili kljucni igraci ) a samo CR i Bale vrijede vise nego prva momcad i klupa Atletica. Diego Simeone je sjajan tip i trener, ima nevjerojatnu karizmu. Zelim mu od svega srca da ponovi ovaj uspjeh sljedece godine.  | 

Citiraj: 

| 

Carlito prvi sa tri osvojene lige prvaka :care: 
	 | 

Citiraj: 

Jedini sa jednim klubom.  | 

Sve je to Liga prvaka od tamo 60-tih godina prošlog stoljeća. 
	 | 

Citiraj: 

Fanboy on: Iako je nezahvalno sudit/uspoređivat kroz retrospektivu, ja se i dalje ne mogu riješit dojma da je tika-taka u svom primeu (2010-2011) u rangu najdominantnijih izvedbi (uz Ajax pod Van Gaalom) viđenih u klupskom nogometu. :) Edit: Kad sam bio mlađi, veselile me pobjede Reala protiv Barce kasnih 90-ih i utrke Šuker/Ronaldo za prvog strijelca, iako je Capello uredno znao vadit Šukera oko 60te-70te kad zabije gol.  | 

Steta, real nezasluzeno, da je boga bilo nebi ni do finala dosli, a atletico je jos i prvenstvo osvojio, i onda ih pogodi peh da im ne igraju dva najbolja igraca. 
	Al dobro, nisu ni u Realu igrali 2 najbolja, bar ih na terenu vidio nisam. Atletico je vrhunski odigrao, a simeone je bog <3  | 

Ipak je na kraju bolja momcad pobijedila. Nadam se da je ekipa Barce ugodno sjedila u foteljama i gledala finale. :p 
	 | 

Bolja :D 
	Mora da je to :D :D Cestitke Realu, nadam se da ce Luka odigrat sad vrhunsko prvenstvo  | 

Citiraj: 

| 

Ja sam sretan jer su dva Hrvata ( jedan prosle godine ) podignula trofej lige prvaka. Jedan Hrvat podignuo trofej Europske lige! To samo govori da imamo odlicnu momcad. Ajmo sada na SP pokazat sto znamo i mozemo. :D 
	 | 

Citiraj: 

sada smo neoptereceni,pa na godinu krece zetva! Btw,sada su potvrdene moje rijeci da je Marcelo junior kralj! Hallaaaaaaa!  | 

Citiraj: 

| 

Citiraj: 

s 2 playmakera i jednim polunapadacem i nemozemo puno pokazat...  | 

Citiraj: 

| 

Citiraj: 

| 

Citiraj: 

| 

Gledaj snimku pa ces vidjet zasto, trebo mu je dobru zidarsku samarcinu odvalit, seronja balava. 
	 | 

Citiraj: 

| 

Citiraj: 

| 

Citiraj: 

Izgleda da je Simeone nazvao Murinu na poluvremenu,pa se dogovorili da zatvori utakmicu i čeka kraj. :D Da je Bale došao na tekmu,trebalo je to biti davno odlučeno. Barem može dodati ako nemože pogoditi. :)  | 

Ma nema to veze sto pricate tko je dosao na tekmu a tko ne,vec je stvar koncepcije. 
	Kao sto sam pisao ranije Real protiv jakih momcadi bolje igra u semi 4-4-2,sto se i jucer vidjelo jer su poceli igrat tek ulaskom Isca.Kako su poceli s njihovih klasicnih 4-3-3,ova Realova vezna linija nema niti snage niti kvalitete iznijet loptu prema trojici napadaca,pogotovo jer je izostao borac Alonso,mada ni on nema nekog kreativnog potencijala. Tako je bilo u svakoj tekmi ove godine protiv jakog protivnika,i treba na godinu forsirat 4-4-2! U primeri mogu kako hoce,ali ne treba sada neka euforija,i dalje treba neke igrace poslat u Barcu.Prvo Benzemu i dovesti Luisa,te kupiti jos jednog ofenzivnog veznog tipa Pogba,i to bude to! Jao majko,halaaaaaa! Dan kada je cijela Barca bila pred televizorom!  | 

Bale je promašio nekoliko zicera.O kakvoj koncepciji pričaš pobogu. :D 
	 | 

Citiraj: 

i coravac vidi da mozes igrat s trojicom napadaca,a sto ti vrijedi kad dobe loptu 3 puta u 90 minuta,ili kao jucer samo kad bi Atleticovi igraci tesko pogrijesili,zato velim,bolje pojacat sredinu terena s jednim igracem,pa tako dati vise sansi napadacima,pa znacilo to i zrtvovanje Balea naustrb Isca,mada bi ja osobno na klupu stavio Benzemu i igrao naprijed s Baleom i Ronaldom.  | 

Odustajem :D 
	 | 

La Decima is in da house :D 
	HALA MADRID!  | 

Citiraj: 

Super tip! Citiraj: 

Eto sad si dobio svoje :D Citiraj: 

Lol nezasluzeno...koju si ti LP gledao?Azijsku? Totalno su se skrumpali protiv Bayerna sa 5-0... Citiraj: 

| 

A da je recimo Varane dao Simeoneu loptu kad su ganjali rezultat i trebalo je na brzi aut onda ne bi poludio. :D 
	 | 

Nema smisla s vama raspravljat jer ste na razini 12 godisnjaka. 
	Real je protiv Dortmunda trebao ispasti, ko što ni jučer nije trebao osvojiti, jer u regularnih 90minuta je bio lošija ekipa protiv Atletica koji je jučer igrao bez 2 vrlo bitna igrača ( zajedno su zabili polovicu svih golova koje je Atletico postigao ), Atletica koji nakon 45min nije mogao vise trcati jer si nemoze priustiti borbu na 2 fronta bez rostera kvalitetnih igraca, ni tad Real nije mogao zabiti gol, već u 93, a u cijelom drugom poluvremenu je imao okruglo 1 udarac u okvir gola, protiv ekipe koja se nije mogla sastati vise s loptom pa su se zavukli golmanu u prostor, jer za trku ocigledno nitko nije imao snage. Al eto, ja pricam sranja, statistika ocito laze, jedino su navijaci velikih galacticosa u pravu :D Bas me zanima sta bi se pricalo da nisu osvojili :)  | 
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:47. |