![]() |
Citiraj:
Citiraj:
|
Ja jesam. Sitan, ali ipak bug - netko me nazove, mobitel zvoni, ali se ekran ne pali već ima delay par sekundi dok mi pokaže kontakt/broj koji me zove.
|
Citiraj:
p.s. 331 mb ima prokleti update |
Meni kaže 395,03 Mb (t-scum).
|
Citiraj:
|
Koje sve appove gasite na S5 a da nema utjecaja na sistemske appove tj koje se sve smiju ugasiti?
|
Ja sam disejblao Google+ i Flipboard
|
Citiraj:
I neke samsungove koje ne koristim tipa S-health i slično. |
Ja sam na S4 pogasio sljedece:
ChatON Google Play Movies & TV Google Play Newsstand Google + Hangouts S Health Samsung Apps Story Album Story Album Widget TripAdvisor Unified Daemon(EUR) Weather Widget - koristim drugi, lijepsi. :D |
Unatoč updateu, meni još uvijek stoji 5.0. Vidim da pod 'Status SE za Android' stoji 5.0.0011
|
Unified Daemon (EUR), Weather Widget i još neko sr*nje za vijesti su povezani. U slučaju da se ubije Daemon, Weather Widget više neće funkcionirati kako treba. Čisto da se zna :)
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
galaxy S5 BTU (united kingdom) BOE5 stock rom
Firmware Version Info: (PDA: G900FXXU1BOE5 CSC: G900FOXA1BOE5 CHANGELIST: 4920185 BUILD DATE: 15.05.2015) https://mega.co.nz/#!tt1x3JJa!ngn7Fp...MKTNl_UVV-SSfE Ono smece od rapidgatora ide 50kbps, evo mega link sa full brzinama. :chears: |
5.0.2 ili 5.0?
Ajd javi u čem je prednost nad BOD3. |
Zna li netko koji točno tip micro-usb ulaza ima samsung galaxy s6?
Pitam jer sam u chipoteci danas uzeo Micro USB OTG Adapter Micro-B i ne paše mi .. na prvi pogled izgledaju jednako ali onda kad malo bolje pogledaš unutra samsungova "rupa" je šira od ove na micro-usb iz chipoteke.. pa me zanima koji je točno tip micro-usb od s6? na google-u nisam imao sreće pronaći tu informaciju bijeli je s6, crni je iz chipoteke http://i57.tinypic.com/2ch2nav.jpg |
Citiraj:
|
Citiraj:
Na poslu kada sam na 4G oko 4h SOT, doma na wifi nisam probao jer ga imam tek par dana. |
Evo što novoga donosi 5.1.1 za S6
https://youtu.be/VhpF4KlIYwE |
Citiraj:
UI je pretpostavljam ispeglan i to nema veze s onim starim TW? |
ma oni naprave da drži 3-4 SOT i amen..
|
Baš sam prije koji dan zaminija G2 sa N4.
Ekran je fenomenalan stvarno, swype radi puno bolje nego na G2, jedino mi fali omaj connection vibration. |
S5 Neo - nećete vjerovati, ali radi se o downgradeu u odnosu na original po pitanju CPU i GPU.
|
Citiraj:
Nije ni meni jasno zasto taj model izbacivaju kad je bilo price da S5-ice stoje na skladistima. Mogli su im malo skinut cijenu i to je to. :) |
Samsung - svjetski prvaci u reciklaži.
|
S3 Neo je bio upgrade u odnosu na S3 i to samo za dodatnih 512Mb rama i zato je dobio KK.
|
Citiraj:
|
Onda ostajem na BOD3 do daljnjega.
|
Citiraj:
|
Dignuo Lollipop na S4. Mobitel leti. Btw jel netko zna kako skinut S Finder i Quick Connect kad povucem notification bar?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:24. |