![]() |
Trpanje. :D
Vidim da i pola chelsea ne igra. :D Bravo liverpool. :) Fino trpanje. ;) UF fina prečka toresa. :) |
3:0, još i penal fulali. I Downing je fino iz voleja tukel malo prije penala :)
|
A ja na poslu i ne mogu gledati šutanje Chelsea :(
|
Citiraj:
A sad da fali baš pola chelsea i nije tak,slabi su ovi mladci |
Nemaš kaj previše gledati. :)
A postava liverpoola protiv B postave chelsea. :D Očekivano trpanje. :) |
Bar nema ni trolanja onda HoT.
Loš Chelsea danas. Jest da je i cijela ekipa promijenjena skoro, ali opet. Sreća je što vjerojatno ni jedan ovaj igraš neće igrat u Munchenu u prvoj postavi. |
|
Op op 3:1 :D
4:1 :D odeeee :p |
Kaj je ovo bilo? Haha :D
|
Kakav smijeh od kluba, čim ne igraju sa prvom postavom odma ih i liverpool može nakantat. :D
|
Ide to tako! :D To je zavaravanje švaba! :D Taktički su izgubili sad protiv newcastlea i liverpoola. :D
|
Malo statistike (brijem da je ovo s twittera):
1597 - Luka Modric has made more passes in the opposition half than any other player in the Premier League. Influential. 51 - Man Utd have had 51 shots fewer than Liverpool in the Premier League this season, but have scored 41 more goals. Productive. 0 - Michael Essien's own goal means Newcastle United are now the only PL team yet to score in their own goal this season. Gift. |
Fino ga je Falcao zavukao, madrizani vode, a tekma je zanimljiva. :)
|
Falcao je kiler :)
|
Pa pa "mala barca". :D :D
|
falcao zvijer :D
|
Kaj sad?
Kad ćelzi malograđanski klub stigne do finala biločega sa 11 engleza u momčadi a ne 2.Javi se:) |
Citiraj:
|
Evo javljam se. :) Dva? :) Nauči brojati. ;)
Obojica. :D |
Citiraj:
|
Ajmo Bayern :D
|
Citiraj:
A u ostalim klubovima sve vrvi od domaćih igrača, aha |
Ja na wikipediji vidim 3 igrača,plus Sturridge koji ima 2 nastupa za englesku 2011 godine.
@juice Ovaj koncept Baska pokazuje da se daleko može stići sa domaćim dečkima,bez moralesa,andersona,chaga i takvih balvana...A i sami klub je ponos jedne nacije,vjeruj mi.Ne trebaju im ruski milijuni;=) To hoću reći. |
Citiraj:
Žao mi je što nisu izjednačili a imali su prilika. Malo je napad bio odsutan danas. Šteta. Al opet, za veće i stalne uspjehe su potrebna ulaganja. |
Citiraj:
Rezultat vrijedan divljenja, lako je stvoriti ekipu za osvajanje naslova naftnim milijunima. |
Citiraj:
|
I kaj su oni točno osvojili? :D
Ispali su u finalu europa lige (sorry ali liga za luzere) i negdje su na sredini tablice ak se ne varam? :) Sve 5, svaka čast ali ispada kao da su osvojili ligu pravaka, sve kupove i prvenstvno. :) |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Kažeš da dost dugo pratiš Chelsea. Reci na kojim pozicijama u ligi i rezultate je Chelsea imao prije dolaska Romana A.? Jel vidiš koju sličnost?/retoričko pitanje/ |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:34. |