![]() |
jucer ono sa paralelnim svemirom je bilo cist dobro ono onak gledljivo. samo mi opet nije jasno kako su samo sa jenim brodom sjebali cijelu armada u kad dodju dva jem'hadara puse kitu na veliko:confused: .
danas bolesno dosadno:mad: :( . |
al mi je sumljivo da je Vorka tak velik brod ipak mislim da je onak velik klingonski zapovjedni brod!Kad su napadali Kardasiju kaj nije bio manji
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Gledao sam zadnju seriju DS9 na Sat 1, i to Federacija vs. Kardasija.
Da vidiš koja flota: nuts : : nuts : |
Citiraj:
|
Nemoj mi vrjeđati DS9:fuming:
Dobro moram priznati da su neke epizode FULL dosadne, ali je ovako kao serija odlična : goood : : goood : |
Citiraj:
|
Ali zna biti i bogme akcije.
: DualWiel : CoolRamb |
Citiraj:
|
Koji nasilnici...
Ti ne gledaš trek radi treka, nego kao RAMBO sapunicu, je li? |
Sad sam pogledal onu epizodu s lwaxanom i Odom i da ne bih umro od dosade sam moral premotati skoro sve:D
|
A istina je da je to loša epizoda...
ali to je TREK.Doduše, ent-u je krenulo naveliko, pogledao danas Damage, sjajno im ide... |
Citiraj:
|
...
Citiraj:
|
Voyager je bio puno zanimljiviji, pogotov okršaji s Borgom i Spisis 8472.
|
Citiraj:
|
Ocjena današnje epizode ...
3.5/5 ,
Kak je ovaj zajebal Šiška :clap: |
Citiraj:
|
Star Trek XI
Počinje projekt za novi star trek film.
Evo TU malo o tome |
današnja epizoda .-...
Ocjena 5/5
Nije bilo space akcije ali je zato barem bilo ground akcije. :) "Ja sam Miles , živ sam , i namjeravam ostati ...":D |
...
da bila je dobra
steta kaj su razdvojili Worf-a i onog Jem-a... onah ga je poslije ubio a mogao ga je i WOrf :D |
danas je bilo vrlo dobro. i kad bi ovak bilo stvarno mislim na pricu bilo bi zvjer!
|
danas nije bila loša, e da je ovako svaki put ne bilo tako loše....
|
Danas je zbilja bilo OK, a Miles je zakon:clap:
|
Film....
Scoty: Compjutor , compjutor. (* mouse)
HEllo compjutor :D :D :D to je nekakva opaka makina sa 5'' ekranom.:D |
Re: Film....
Citiraj:
"Tipkovnica, KAKO STAROMODNO." :D Film je bio super. |
film je bio fenomenalan. i moram priznati da ga prije nikad nisam gledao:( . shame on me!:( :(
|
A tek face kad su vidjeli da su dobili ponovo Enterprise!
|
Re: Film....
Citiraj:
BTW. - To mi je najdraža os svih ST filmova ( da gledal sam ih sve :rolleyes: ) Scotty i Mc Coy rulaju u ovom filmu :D Mc Coy - u bolnici - priceless :beer: |
Definitivno mi je najbolji od svih ST filmova. :clap:
|
Bio je dobar film samo kaj je bila malo glupa ona tema odnosno ona sonda:beer:
|
Citiraj:
Film je super, samo mu je fabula i zaplet loša strana, sve ostalo je mrak : lol2 : : bonker : |
Film je bio odličan.
Ali ni Quark jučer nije bio loš,posebno kad su mu donijeli namještaj, a on zatraži naknadu za skladištenje.:D |
Današnja epizoda ........
Zanimljivo , 4.9/5
Nedam 5/5 jer su mogli malo rasutiri kojeg đem hadara :D Garak kao i uvek odličan. Odo - čovjek , nadam se da bu Bašir nekaj zmislil kaj bu ga pak u metamorfa pretovril , jer ovak nebu zanimljiv.:) |
Ovo kaj je Odo sam normalan čovjek jetotalno kretenoidno, više nije po ničem poseban osim po ružnoj faci:D
|
Citiraj:
|
Still, Odo ima veliko iskustvo i znanje, pa je poseban...
|
Odo će se vratit u shape shiftera kad nađu neko shape shifter djete na postaji ili negdje koje će mu vratit tekuće stanje,danas s klingoncima nije bilo loše odnosno jučer
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:07. |