![]() |
Jel mi mogu kuciste sastavljati predamnom? Odnosno imam li na to pravo?
Imao sam iskustva loša već s nekim dućanima da su mi unutra stavili potpuno druge komponente... Pa me zanima da li može to netko sastavljati da ja vidim koje komponente mi stavlja? A vidim da se i u ADM-u već 'slučajnoa' desilo da krive stvari stave... |
Vjerujem da je bolje rješenje da ti već prethodno dogovorenu konfiguraciju sastave pa da kod preuzimanja otvore kućište i ti pogledaš sve komponente, brzo i jednostavno. Meni su uvijek izlazili u susret na slične načine.
|
evo, prekjučer kupljena konfiguracija s monitorom za 5300kn, jučer uplačeno uplatnicom, danas je trebalo stić, ali nije, valjda sutra..
to je već 3. konfiguracija koju sam uzimao preko neta, sve korektno, spakirano, i uvijek pitaju dal da oni sklope ili da šalju u komponentama.. kad je zahtjev poslan, odgovoreno mi je kroz sat vremena da imaju sve na lageru i da čekaju uplatu.. moje osobno mišljenje je, ako kupujem nešta, kupujem u adm-u, stvarno najbolja firma kod koje sam uzimao komponente.. |
firma za 5,riknila matična,došao s garancijom,dali drugu jaču,mala nadoplata.Ja sam očekivao da će biti "donesite cijeli komp da mi to pregledamo" bla bla...
Dečki znaju svoj posao. |
eh, evo kad ju nafalim, jedan problem odmah..
naručen je seasonic 430W a dostavljen mi je CX430... mislim, ko tu koga.. |
Citiraj:
|
je. na računu piše seasonic
|
Citiraj:
|
Citiraj:
tombill, traži da oni pokriju sve troškove - tj da pošalješ na njihov račun hp ekpresom i da ti oni na svoj pošalju napajanje koje si naručio. |
Citiraj:
:D |
nazvao, ispričavaju se, i poslat ću o njihovom trošku nazad i oni meni ispravno al tek sutra jer je ovaj iz overseasa več otišao.. mislim, dok me nejde, onda nejde..
a valjda se dogodilo.. |
Citiraj:
|
moguće, jer nije zvučao iznenađeno :D
|
Ne vjerujem da je bilo s namjerom, desi se.
|
Zadnje 2 narudžbe, 2 puta su nekaj za*ebali...
1. narudžba, došao 1 WD Caviar Black manje, dostavili ga sljedeći dan 2. narudžba, došao jedan nenaručen keks DDR3 RAM-a više, nije mi se dalo zivkati za siću, ali im pamtim jer očito se često "zeznu" |
Citiraj:
Dali ikome dođe višak, npr dva keksa rama umjesto jednog? :) Mada bi takvi vjerovatno šutili ;) |
evo, vratio sam CX430 nazad, dobili ga danas, i nazvali me, da nemaju trenutno seasonic 430 ali da mi mogu poslat corsair CX600 bez nadoplate..
reko, nebi fala, neću tu CX seriju.. a u utorak tek dobivaju seasonic.. pa će mi poslat tek u utorak... tolko natezanja... mogo je odmah prilikom kupovine reć da nema i pričekat s slanjem... |
Neka ti XFX 650 pošalju umjesto CX600 :)
|
Ja sam imao dva pozitivna iskustva s njima, preporuka.
|
U 5 godina koliko tamo kupujem nisam nikada imao vecih problema, ali bilo je situacija kada su mi rekli krivo stanje robe. Recimo jucer sam slozio konfiguraciju i nazvao da provjerim da li je roba dostupna, kazu sve je dostupno. Dodem za pola sata u ducan da bi rekli da nemaju Seasonic 430W (nudili su mi Corsair CX430 ili 600) te LG monitor koji sam htio. :fiju:
|
Poz ljudi.ja sam u ADM-u kupio XFX HD 6850 i riknuo mi je jedan dvi izlaz.naime meni je ovo treci put da mi je XFX-ova grafa krepala(ovaj put je napola mrtva).jel ADM dozvoljava zamjenu za neki drugi model npr. Sapphire ili Gigabyte(naravno,nadoplatio bih ako treba)??jer ne zelim vise XFX-ovu grafu imat u kompu
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja sam kod njih kupio dosta stvari i uvijek je bilo sve u redu...Prodavaci dobri, kulturni...Jedino sam se bio izgubio kad sam prvi put trazio ducan :)
|
Jedini shop iz kojeg nisam živćan izašao, dečki su super korektni i uslužni, cijene ok, a i živim jako blizu.:D
|
Evo jedan veliki plus i veliki :respekt: za ekipu iz ADM-a.
U srijedu uzeli komponente za novi komp (MBO, CPU, RAM, VGA, HDD, Optiku i PSU) Složili i skužili da komp stalno loopa POST scr. Kad bi se otpojili svi SATA uređaji prošao bi POST scr i tražio boot device. Spojiš HDD ili optiku opat loopa post. Probali drugi RAM, drugu grafu, tri različita diska, sve raspoložive verzije BIOS-a bez ikakvih promjena. 99% smo bili sigurni da je otišao kontroler na MBO i odlučili je reklamirati. Dečki primili ploču i za pol sata vele da ploča uredno radi. http://www.cheesebuerger.de/images/midi/konfus/a042.gif Pokupili sve i otišli, nabavio drugi proc, ram , napajanje i ponovo testirali dio po dio da bi skužili da je kriv CPU kojeg ploča uredno prepozna :stoopid: Stavili drugi CPU i sve radi, stavimo taj ''poluispravan'' CPU na drugu ploču - loopa post scr. :roller: Odnesemo ovaj puta ploču i proc na reklamaciju kažemo da smo ovaj puta 100% sigurni da je CPU i da ako žele neka provjere. Dečko iz servisa samo uzme sa police drugi proc i zamijeni naš i veli OK, nadamo se da sad neće biti problema. Odemo doma i sve radi. Najveće iznenađenje je bilo kada su nakon kakvih sat vremena iz ADM-a zvali kolegu na mob da pitaju je li ovaj puta sve u redu. Zbilja nemam riječi :care: |
Ja u ADM-u uzimam jos od 2005. Jedino par puta da sam nesto kupio nekad davno u Vemilu&Hgspotu, par puta u Linksu (ako je povoljnije, ili nema u ADM-u), te par puta na Linksovim subotnjim akcijama. Ostalo sve u ADM-u. :D
Danas su sasvim sigurno u top 3 hw ducana u Hrvatskoj, ako ne i najbolji. Potpuno stojim iza ovoga. :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
HG. Vemil, Links... Proširili se i srozali kvalitetu usluge. Neka se oni drže ZG-a :) |
Citiraj:
Što se tiče Linksa, nisu oni srozali kvalitetu usluge po meni, bar ne nešto osjetno, njihov glavni problem su besramno visoke cijene. |
Linksove cijene su, između ostalog, posljedica širenja. Nisu bili tako skupio dok su bili samo u Zagrebu.
Zamisli da ADM otvori još 3 trgovine, to su im troškovi pogona ~x4, a sigurno neće imati 4x više prometa da to pokriju s trenutnim cijenama. Možda Split eventualno, Rijeka i Osijek ne vjerujem da bi bili isplativi. Dok su dostavne službe jeftine i brze, ovo je sasvim OK :) |
ADM nije najjeftiniji (iako je blizu), oni diskont online web ducani imaju nesto nize cijene, ali u ADM makar odes i kupis sta ti treba. A ne kod ovih online ducana, nemaju niti magacin. A neki se pokazu i kao prevara, vecina zna na koji mislim. :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
@ Wolverine
Čisto informativno, radi se o AMD-u ili Intelu? |
Intelov Lynnfield
|
Citiraj:
|
samo da javim da je riješen problem krivo poslanog napajanja.. rekli su da seasonic stiže u utorak i u srijedu ujutro je bio kod mene... i dalje ostaje moj #1 store.. :respekt:
|
Trebam pomoć. Večeras sam naručio komp kod njih preko neta i kaže mi da pričekam s uplatom dok nevide dali sve imaju na lageru. Sad me zanima koliko to treba čekati da dobijem mail, i jeli netko kupovao preko neta,da podijeli neko iskustvo s njima! Hvala
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Jesi ti isto kupio preko neta pa su ti dostavili,koliko treba čekati da dođe,reci te neke bitne stvari,strah me da sutra uplatim novce,a ne bude ništa! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:07. |