![]() |
Baš u tome i je stvar, digli su mi brzine sa 2 na 4 polovicom travnja.
Jasno mi je ovo za prioritet ali ja sam imao smanjenu brzinu od 1,7 mbita i prije nego što sam počeo koristiti maxtv. Sinoć sam napokon aktivirao maxtv ali se sa brzinama nije ništa promijenilo. |
|
jel vam radi maxtv? evo, meni već pola sata stoji system is temporarily unavailable..
probo sam ga ugasit iza na prekidač i iskopčat iz struje i isto.. još nisam probo restart rutera... EDIT: nakon restarta rutera sve radi... neznam zaš, al počeo mi se blesirat neš maxtv u zadnje vrijeme.. |
imam i ja jedno pitanje u vezi max tv-a naime uzeo sam neki dan max tv na probni period od 3 mjeseca,od opreme nisam još ništa dobio,do sada sam imao brzinu od 8mb,ali sad odjednom imam brzinu od samo 5-6mb,pa pitam DA LI JE MOGUĆE da su mi smanjili brzinu radi toga što sam uzeo max tv,moram reći i da sam zvao službu za korisnike i rekao im ako radi toga što sam uzeo max tv su smanjili mi brzinu onda NEĆU taj max tv,a on kao dobro bla,bla,ako nema teh.uvijeta nećete ni dobiti max tv,SAMO MI NIJE JASNO kako mi brže bolje odmah skinu brzinu bez pitanja i onako baš bezobrazno što da radim ako mi sad ne vrate BRZINU ako netko ima ideju da ih tužim ili što,evo pa vidite:
http://www.imagesforme.com/show.php/...comprevara.JPG |
Probni Max tv - pitanje o modemu
Upravo sam napravio 3mj probni zahtjev za max tv,no kako imam starinski modem A100
ovo je pisalo Vaš trenutni modem ne podržava MAXtv uslugu. MAXadsl modem biti će vam zamijenjen MAX WLAN modemom. sto znaci da ce oni meni onda moj kasda modem uzeti ili ? Tj ako ja uzimem max tv na 3mj i nakon 3mj odustanem od njega,hocu li morati vratiti wlan te ako budem morao vratiti hoce li mi vratiti ovaj moj siemens A100 ili ga uopce nece sad ni uzimat,samo davati novi dok imam probni max tv? |
Citiraj:
Živio. |
Citiraj:
Baci pogled na drugi post na ovoj stranici (moj) - ista stvar. Mada to oni ne priznaju činjenica je da ti na neki način "rezerviraju" brzinu potrebnu za MaxTV i da ti toliko odbijaju od ukupne ADSL brzine koju plaćaš. I to naravno od trenutka kad ti odobre probni period MaxTV-a a ne od trenutka kad uslugu aktiviraš. (znam ja - zvao ih preko nekoliko puta). radi se o cca 3-3,5 Mbita koja otpada na maxtv. Ja imao 4 Mbita sad 0,9 Mbita (nema više niti onih 1,7 iz drugog posta) |
dal zna itko kako bi mogo dodat program ESPN na maxtv, znam da ima ESPNAmerica i ESPN Classic, al meni treba bas ESPN, dal se to može kako dodat???
izvinjavam se ako postam krivo, evo prvi put sam na forumu |
Ako u ponudi MaxTV-a nem ESPN, nemozes ga dodati nikako.
|
e jbg, nis fala svedno
|
imam scientific atlantu
zyxel preko kojeg je išo maxtv je krepo, pa neko vrijeme nije koristen. sad je stavljen gigaset sx763, i atlanta nakon "p100" ispisuje "0 IP". pretpostavljam da to znači da nema vezu? |
Probaj ga par puta resetirat, ako ne prošljaka zovi selje iz podrške:)
|
da, znaci to; provjeri kabel, reboot stb-a modema; ako ne pomogne nazovi za reset porta i prijavu smetnje
radi sto hocesh, post mi nediraj :D njushim zadovoljnog korisnika :lol2: ne, nisam lud, fali dio posta kojeg je cika Jelc pobrisao |
Citiraj:
a moje pitanje glasi: ako uzmem dodatni maxtv prijemnik za starce, dali se placa jos jedna pretplata za njega ili ostaje pretplata za samo 1(u sto sumnjam):nono: |
Možeš dobiti dva STB-a samo ako su aktivna dva računa,ergo,nema drugog prijamnika bez druge pretplate.
|
netocno. mozesh imati dva prijemnika na jednoj pretplati. drugi STB se placa 1464kn jednokratno. pretplata ostaje 65 kn. ako imash dodatne pakete onda cesh ih imati na oba STB-a, a pretplatu cesh placati samo jednom.
|
ima možda netko maxtv firmware za gigaset SX763?
je moguće to nažicat T-Com telefonski ili preko maila, ili moram čekat montera? |
od kud ti sx763? neki drugi isp?
|
pa to sad dijele uz maxtv.
|
ma znam da je to novi u ponudu, ali onda nema razloga da pita za SW jer vec ima sto treba
|
atlanta mi baca "0 :IP", pretpostavljam da nema vezu, probao bih novi fw stavit.
|
meni glupost taj max tv :S
jedino ga valja uzet ovo dok je za kunu, a kasnije se neisplati, jos malo malo steka zamrzava se itd. nista to meni nije |
Govori u svoje ime, meni se apsolutno isplati.... A uostalom ti imas tehnickih poteskoca koje su oni duzni otklonit, tako da...
|
npr danas cijelo poslijepodni ppise da je prekid u mrezi i neradi
lopovi |
Meni je postao puno bolji odkada su stavili onaj novi software jer i puno ljepse izgleda i nema onih trzajeva vise.
|
Isplati se onima kojima ne šteka, dok onima kojima šteka, među kojima sam i ja ne.
Imam doma 8mbit brzinu, od toga mi 4 otpada na maxtv, internet mi ne šteka nikada, ali zato tv stalno zastajkuje, zvao sam ih milion puta međutim napretka nema, svaki put mi govore da me preštekavaju nekud, neznam ni ja više na koju centralu i da će se sigurno popravit, međutim uvijek ista priča, domaći kanali rade, dok strani štekaju, pogotovo u večernjim satima. |
Citiraj:
Nemoj bas tako...nije stvar do MAXTV nego do infrastrukutre.Losa je centrala i parice pa zato imas problema.I ja sam imao isto takvih problema, ali sam prvo uzeo na probu i kako nisam bio zadovoljan vratio sam opremu i sve 5:respekt: |
MaxTV na dva televizora
Opet na početku isprike modu ako je ovakva tema (ili slična) već bila (vjerujem da je), ali imam konkretno pitanje pa ako će tko znat..
Imam MaxTV kući i htio bi spojiti na drugi televizor koji se nalazi u drugoj sobi (sobi do). ZNAM da ću gledati isti program kao na prvom tv-u no to mi ne igra ulogu, bitno mi je samo da se slika vidi i na drugom tv-u. Pa ako netko ima iskustva ili saznanja puno bi mi pomogao. Moje pitanje je tehničke prirode. S kojim kablom da spojim receiver sa tv-om u drugoj sobi? S tim da je naglasak ovdje na udaljenosti televizora.. ovako po prilici da žica bi trebala bit duga bar 9-10 metara Koliko znam tako dugačkog SCART kabela nema, e sad da li postoji tako duga žica sa onim 'činčevima' il kako se zovu? Puno hvala na odg. unaprijed |
postoje činčevi i onda kupiš scart nastavak, ali mislim da ti je bolje spojiti HDMI-jem ukoliko je moguće
|
Samo neznam di ce nac HDMI od 10 m i kolik oce on kostat.Kupi 10 m s cincevima i scart nastavak
|
Da, tako sam si nekako mislio.. SCART zbilja ne vjerujem da uopce postoji toliko dug.. jedina opcija mi je taj sa cincevima.
Da li tko zna di ima za kupit tako dugacak kabel ili da pitam u bilo kojoj "boljoj prodavaonici informatičke/audio/video opreme"? |
U Chipoteki ima kupit dosta kvalitetan HDMI kabel od 10m za 200-tinjak kuna:
http://www.chipoteka.hr/www_new/modu...fra=8080500054 Ja ga imam i slika je odlicna. Evo fotka, ako je uopce bitno: http://www.r-versand.de/images/504235.jpg |
Citiraj:
Eee super.. puno ti hvala za info.. a i fotke dobrodosle |
oj ljudi dobio sam MaxTV jos prije 3 tijedna kojeg sam ceko punih godinu dana, znaci imam antlantu i novi siemesov ruter sx763 mene zanima dali se i Vama ponekad uvecer zna malo trzati slika ili raspati i to nakratko po par puta u razmacima ? inace u toku dana nemam tih problema ili ima zanemarivo malo i to nakratko
inace kad je MaxTV iskljucen brzna je normalnih 4mibit, no kad je MaxTV ukljucen onda mi brzina poraste na 4.5 ili na 4.55mbit, no upload u oba slucaja ostaje isti |
i jel ima odgovora ? :D
|
Imam jedan problem što se tiče MaxTV-a. Djed bio u nekom šoping centru i upecali ga za MaxTV ( zgodne ženske očito mogu svašta uvaliti ). Naravno da smo svi protiv tog u kući, ali ajde, neće puno platiti naivnost, 3 mjeseca za 3 kune navodno. Sad me zanima jel potreban ADSL priključak da bi se uveo MaxTV? Na njegovom telefonskom broju za koji je uzeo MaxTV, ADSL priključka nema, nego je samo na mojem. Neka mi netko objasni na koju foru se to spaja, otkud dobiva signal. Sutra ili tijekom tjedna će vjerojatno stić paket pa me zanima što napraviti s tim.
Maloprije sam iz znatiželje provjerio sva 3 broja telefona u kući za dostupnost MaxTV-a i ne prolazi samo onaj na kojem je ADSL. Nevjerojatno. |
Ee .. imam jedno pitanje, jel netko zna naime kako da se rjesim osjetljivosti daljinskog od MaxTV-a?! Daljinski mi je pre osjetljiv, kliknes jedom,on ti izlista 5 puta i jos ti otvori neke 5 opcije .. pa dali netko zna mozda kako to rjesiti?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Samo pazi da ti ne pređe 3mj. korištenja, a da ne odjaviš,jer automatski se ugovor produžuje na 2 god.:hitthewal: Na kraju krajeva i ne moraš preuzeti samoinstalirajući paket i onda sve pada u vodu,i ništa nemoj potpisivati,jer dok ne potpišeš preuzimanje nemaš nikakve obavze prema njima. |
maxtv + 2.1 zvucnici ili 5.1
Ovako zanima me da li se na maxtv moze prikljucit 2.1 sistem zvucnika ili 5.1 sistem zvucnika sve jedno..
posto sam vidio da ima izlaz za zvuk e sada da li postoji neko rijesenje da ti zvucnici ujedno kada zelim se mogu spojit na komp? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:48. |