![]() |
Jest / Nema
|
za tu cijenu nebudes nasel bolji cooler :)
istina da je malo nepraktican u manjim kucistima, al vrijedi svake lipe ;) |
Jel ima neko ovo kučište http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=7760001 CHIEFTEC Sg 01-b i da s njime stane Accelerator S1 Rev2.
Pitam zato jer moje kučište je široko 18cm a on ima malo manje al s grafom taman oko 18 ili 19cm pa ak neko ima ovu kombinaciju nek se javi i potvrdi da stane. |
onda ga sigurno kupujem kad vi kažete da je najbolji za te pare,sad sam malo kratak na novcima,al nije mi puno dat toliko za to:)
koliko će mi on smanjit temp? imam onaj stock cooler od sapphireovke...jos bi mazno 2 venta thermaltake 80mm 2000rpm na njega... jel bi mogla grafa ic ispod 60 dok igram igrice? jer sad mi se nenormalno grije!!! nisam nista klokao,a grije mi se na rekordnih 93 STUPNJA |
Citiraj:
Citiraj:
|
ma kazem 80mm jer necu jos pare trosit na nove 120mm ventove...al hvala na informaciji,kad budem imao vise para nakupova cu se tih cooler da mi za cijeli zivot bude:D
kolika ce mi bit tocno temperatura dok stavim taj cooler i ventove? |
Citiraj:
|
Citiraj:
To ovisi o previse faktora tako da odgovor nes dobit tj. nemozes. btw. Imas opciju EDIT koja ti dava mogucnost da ne postas dva puta za redom te sazmes sve u jedan post tako da ga ubuduce koristi umjesto 2 posta za redom. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Beshtya - hvala na S1 :D:chears:
http://max-save.org/pix/rn9xjb9.jpg Load (mark 06) oko 44 stupnja sa 120mm ventom na 5V. Iznad 50 ne bih trebala ići u igrama. Preporod nakon stock hladnjaka...59 u 2D profilu 300/900 na 40% i u igrama sa 60% ventom - oko 90/95 stupnjeva. Nema više buke, nema visokih temperatura - tu je S1, spas za vašu grafičku karticu....:D Za više informacija, utipkajte hardveraj i uživajte u najpovoljnijoj ponudi u našoj zemlji :chears: |
stari moj pa to je mašina i pol od hladnjaka,a najbolje je stavit 2x120mm ili je ipak bolje kupit onaj turbo pack il kak se vec zove za 60kn?
|
Nemoj, počet će se stvarati kondenzacija... :D
|
evo još jedan ponosni vlasnik S1:D,došao monter danas stavio,malo se mučio(nekako bili kratki šarafi:D) i eto sad nakon 3h idle rada čitam u everestu 36-37°C hladnjak full pasivan:),malo jedna 120mm piri na njega od bočne strane ali nije direktno na hladnjaku,šta reći nego ultra sam zadovoljan:) nema do AC:)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pozdrav dobri ljudi!
Imam 1950XTX i stiglo ljeto a kartica se grije kao pec pa pretpostavljam da se igre ruse zbog temperatura. Isplati li mi se staviti Accelero s1 na nju? Graficka je stigla s nekim svojim ogromnim hladnjakom, no nemam neko pouzdanje u njega jer se popne temperatura dok igram i na 90 stupnjeva. Hvala! |
naravno da se isplati, accelero S1 i 120mm vent ce biti dobitna kombinacija za ohladiti tu pecnicu :)
|
Hvala dobri covjece, jos samo da vidimo kako to izvesti zbog nespretnog rasporeda PCI slotova na mojoj maticnoj :)
|
eto kupio i ja S1 rev.2 u linksu i dobio nakon dva dana..to sam uzeo za ovu pecnicu iz siga...temp sa stock kulerom Idle-57 a sad 40-42...
bilo par problema sa onim jezicima za memu jer se bas i nisu htjeli ljepit.. sad mi malo grafa u sredini iskrivljena..nadam se da nemoze nist bit?? |
Citiraj:
|
pa malo sam vise stegno:goood:
a nemoze se nist dogodit grafi ak je skroz malo savijena? |
Citiraj:
Otpusti malo vijke da se grafa vrati u normalu, nema potrebe da prejako stežeš... |
Citiraj:
|
evo, valjda konačno i meni danas/sutra stiže taj accelero pa me zanima da li stvarno za hd3850 ne trebaju ti ježići za mem... pročital sam cijeli topic i vidim da je ipak većina ekipe stavila to gore...
|
pa zašto ih nebi stavio ?
|
Citiraj:
|
Da ti ježići su smeće ali se stave reda radi,sva sreća pa na HD3870 je hladnjak odvojiv od memorije pa nisam ni moramo stavljat ježiće nego je ostalo podnožje od orginal hladnjaka za hlađenje memorije i onda samo gore je došao S1:).
|
Ja sam skinuo onu ljepljivu termalnu žvaku, stavil pastu i zakeljio. I drži, nije ni jedan pao već 2 mjeseca.
|
evo, danas konacno stigao accelero od Beštije, malo prije sam ga montirao. ježiće za memoriju sam stavil sa onom stock žvakom i lijepo su se primili, doduše moral sam ih dosta stisnuti, jednoga sam malo slabije i padal mi je dole... sad ne stignem nikakve slike/screenove staviti, ali moram reći da sam oduševljen... trenutačna idle temp mi je 33/34 C, što se tiče loada, stigao sam danas samo pola sata ati tool artifact testera pokrenuti i temp nije isla iznad 57C, s time da hladi pasivno, nema nikakvog venta gore niti turbo modula... doduše pale su malo temperature vani, a i propuh u kućištu je ok... ali ne vjerujem da ću stavljati nešto gore, pasiva is the way sa ovim hladnjakom... jedino razmišljam da ovoga 120mm venta prikljucim na grafu, pa da imam kontrolu nad njim jer prek matične ne mogu mijenjati brzinu vrtnje...
evo danas sam ponovo pustio sat vremena ati tool artifact scannera ali ovaj put sa zatvorenim kućištem i temp ne ide iznad 50C... nakon sat vremena igranja UT3 nije isla iznad kojih 55... moram podici malo taktove probati onda, ali sve u svemu, stvarno prva liga hladnjak... evo i screen: http://img211.imagevenue.com/loc31/t...w_122_31lo.jpg |
Konacno kupio i ja S1 i moram reci da sam uber zadovoljan razlika je prevelika - prije sa stock coolerom idle 50+ / full load 80+ a sada sa S1 idle oko ili ispod 30 / full load 50 eventualno koji stupanj preko 50. Zato veliki plus ali instalacija ... e majku mu ... uzas, a oni pasivci za memoriju i to ljepilo na njima nije ni za khuratz, morao sam to skinuti te staviti super ljepilo.
|
Jel mi neko može poprilici izmijeriti kolko zauzima mjesta accelero s1 Rev 2. od završetka grafe do završetka coolera jer mi je kučište 170 a on je poprilici 150?? aj molim vas VAŽNO
|
16 cm ti je od maticne do kraja coolera, na hd3870
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
a hvala the-rider ali još nisam ziher jel stane al probati ču. mislim ga kupiti u hardveraj.net
samo 150kn za razliku od ostalih. I jel bolje staviti one TURBO MODE ili neki 120mm fan?? |
Citiraj:
Citiraj:
|
imas jos za stelanje na cooleru, moze se micati nekih pola cm van-unutra, samo ne znam u kojoj je poziciji sad meni
|
E hvala ljudi kada kupin past će jedan mali review pa bu mo vidli kak funkcionira
AL još me zanima jer bolje TURBO mODE kako sam rekao il 120mm jedan da hladi. |
Jedan 120 je bolje. :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:46. |