![]() |
Za nForce LAN masovno vidim da ljudima radi sa forcedeth kextovima koji bi trebali biti sastavni dio Leo4All-a, pa probaj s tim...
|
Citiraj:
što se grafe tiče, insanelymac ti je glavni izvor informacija. ne znam da li ima working kext za tvoju grafu, ali ako ga ima tamo ćeš ga naći :) |
|
Dopizdilo mi i instalirao na C: . Radilo mi je super i sam os ljepo izgleda najebao sam se dok nisam našao @ . :)
Šteta je to imati na disku sa windowsima i da kada sa htio podesiti internet tražio me telefonski broj koji ja očito neznam. Sve u svemu kada bude love još jedan 250 gb disk za osx isplatilo se. |
Citiraj:
kako se samo toga nisam sjetio, mislim jesam ,ali nisam isao na njihov site;) Nego kako se deinstalira program *.pkg ovdje..? I kako da nadjem et u ovom prokletom os-u osim da idem pod special caracter;) javljam se iy mac-a i upravo radim update na 10.5.5. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Što se majmuna tiče, koji layout imaš? Meni radi Alt+v. Citiraj:
Inače, u opticaju je novi iAtkos 10.5.5. za Intele :) Ima vrlo zanimljivih stvari. Koga zanima neka svrati do zaljeva :) Da li netko prati voodoo kernel project? Ja sam jučer nabacio RC verziju na svoj AMD, sve izgleda radi ok. Čak i sleep radi bolje nego inače. Zapravo radi a prije nije :D, samo kaj mi neke aplikacije zaštekaju kad ga probudim... Još kad u finalnoj verziji stave opcode patcher... :) |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
EDIT: evo citam malo, ovo mi je zanimljivo: Citiraj:
|
Citiraj:
|
7300GT je OK i jeftin izbor, no mislim da ih nema bas za kupiti vise. Uglavnom rade odlicno sa zadnjim NVinstallerom, a uvijek mozes odabrati i 8600GT/8800GT/HD3870 i slicne s kojima nema problema.
|
Citiraj:
iAtkos pratim jer je to jedina distra koju sam uspješno instalirao na svoj laptop (HP6820s). Sve radi osim par nevažnih sitnica i wirelessa. |
Fora, mada meni ne pada na pamet sad jedno duze vrijeme nikakve instalacije mjenjati, sve mi radi tip-top, OS je sa zadnjim apdejtima. Pozajebavat cu se doduse malo sa drugim strojem da nakrcam i na njega OS X, a tu budem bas probal taj novi iAtkos da vidim kak dela :)
|
Evo malo OT-a. Simpsoni se sprdaju s Appleom :D
http://www.engadget.com/2008/12/01/t...mocks-m-apple/ |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Nego da li netko zna hoće mi li u VMWareu radit PCI kartica, iako je nativno OSX ne podržaje? I koliko je zahvalno maknuti Windows i samo držati Parallels/VMWare za igre? |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Za igre virtualizacija i nije baš zahvalna, jes da novi Parallels i VMWare Fusion podržavaju 3d akceleraciju, starije igre će raditri ok, ali nove baš i ne. Možeš podesit da većinu resursa OSX dodijeli za virtualizaciju (igru), ali moraš imati zvijerski komp, i namučit se s podešavanjem a opet ti neće sve raditi i nećeš sigurno imati jednake performanse. |
Moze li netko napisati, na kojem laptopu ama bas sve radi sa odredjenim distribucijama,ako ste me razumijeli.
Kupujem jedan, pa da nemasim;) |
Citiraj:
http://www.codeweavers.com/products/cxgames/ Nedavno su dijelili besplatne licence, ja ugrabijo :) |
Citiraj:
http://wiki.osx86project.org/wiki/in....5.2/Portables |
Citiraj:
konacno sam naterao da radi x700 na prirodnoj rezoluciji, a sada. ukljucio sam quartz ql, da li ima jos nesto za ukljuciti i kako to napraviti? ovo sam ukljucio preko OSx86, i kako napraviti da na prijelaz misha ikonice skakucu? mozilla mi je na talijanskom ideneb 1.3 i kako da prepozna tipkovnicu? ps2 je? |
Si siguran da ti je sve dobro? U System Profileru (pozoves ga prek spotlighta ili Jabuka gore lijevo, About this mac, pa more info, pa graphics) bi ti trebalo ovako pisati:
Core Image: Hardware Accelerated Quartz Extreme: Supported Mozda ti nije ukljucen Dock magnification? http://img.skitch.com/20081201-tgu2q...kmd2ugce37.jpg |
Citiraj:
http://forum.insanelymac.com/index.php?showtopic=117359 ako ne radi, onda kupi ps2 to usb adapter ili usb tipkovnicu :) ostalo ti je SU odgovorio |
Citiraj:
je...banana.. Resolution: 1440 x 900 @ 60 Hz Depth: 32-bit Color Core Image: Software Main Display: Yes Mirror: Off Online: Yes Quartz Extreme: Not Supported QuartzGL: Supported a sto se tice tipk..... imam konverter, upravo cu ga upogoniti.. kako da nateram ovo cudo u extreme mode? ili je to sve sto ona moze? |
Citiraj:
|
Da, za svaki slucaj bi ja forsirao reloadanje svih kext-ova.
Prije splash screena (loadanja OSX-a) lupis -f -v i Enter. |
jesam,restartao sam,ali reloadanje bi bilo dobra stvar.
|
samo napominjem
ako je miš usb a tipkovnica PS/2 onda neće raditi tipkovnica. jedino riješenje mišu metnuti PS/2 i viola. to sam napisao već negdje u postu |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
evo javljam se iy iatkosa 5 napokon iyasao (10.5.5) tek drugi osx koji mi radi bey greske na kompu... uglavnom preporuka odlicno radi
|
Citiraj:
koji bootlodaer, kernel i decripter si odabrao? Ja ću ovih dana na sličnu konfiguraciju staviti iAtkos 5i. Jesi probao da li updateovi rade? |
e jbg nisam y i z sredio :D sad vidimnisam jos probao update instaliram ostalo
|
Citiraj:
Citiraj:
|
bootloader deafult, kernel voodoo a dekripter WTF is that :D
tipkovnicu jos moram sredit sa ukelele ili ako neko ima laski nacin |
e da i update sam probo al blokira kad treba povuc javu neynam zasto... moram ponovo
inace stvarno radi za 5 osx86 tools sve drivere povuce i radi ko sisa |
Citiraj:
Koja je razlika izmedju tih verzija kernela,bootloadera i decryptera i sto su uopce? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:50. |