![]() |
Citiraj:
|
Imam problem, slika u igri mi je sva zblesirana, presvijetla, ništa se skoro ne vidi. Uvod i izbornik su u redu! WTF
http://www.imagesforme.com/out.php/t137586_sranje.JPG |
Citiraj:
|
Citiraj:
Da, tutorial je, sami početak... |
Pa prođi taj dio igre...tih prvih 10-15 minuta, zar je to tak puno? ...poslije je normalno...i s vremenom skuzis zasto je to bilo tak na pocetku igre...odnosno da igra nije samo neka povijesna avantura, nego je vise SF avantura sa flashbackovima....
|
Citiraj:
|
Meni se desavalo da mi je na DX10 sa catalistom 8.6 sve bijelo, sa cat 8.7 i 8.8 u redu. Ali samo na DX10. Ne mislim na uvod i tutorial, nego cijelu igru.
|
Evo sve radi... Zgodno izgleda igra nema šta... Još da mi je 22" da je ta slika veća...
http://www.imagesforme.com/out.php/t137709_ac.JPG |
Kod mene 22", 1680x1050, DX10, sve na max odlicna je igra. Mislim da je na manjim monitorima zbog Wide formata slike malo losije igrati.
|
Ja na 1152X864 4xAA 8XAF ali malo je... 17"...
|
Ja imam neobican problem sa ovom igrom: u dijalozima nema zvuka, tj. ne cuje se govor? :/
|
Hmmm... čuo sam da ta igra nekad (mada rijetko) ima problem na Visti sa sinkronizacijom govora, tj, govor kasni i to, no ima neki fix za taj problem, ali kak vidim ti imaš XP, jel od početka tako ili se problem pojavio kasnije?
(Ili je ovo prvi put da ju igraš :D) |
Problem je od pocetka, a prvi put je igram. Da, 32-bitni XP je.
Zapravo sam samo u jednom trenutku imao govor, i to kad se pojavim u "gradu", nakon tutoriala i nakon drugog dijela tutoriala gdje se ide kroz nekakvu pecinu. |
Moras pomaknuti u Sound And Audio Devices/Advanced Audio Properties, slider sa Full Acceleration na Standard Acc
|
To je to, hvala, pomoglo je. :beer:
Ali sam se iznenadio kako dobro ova igra ide na X1650GT. :) |
s tim u dijalozima imam i ja problema !
moram to pokusat ! :beer: inace mi se svida igra, mozda se malo ponavlja ali je ok ! |
Hah, najbolji dio je jahanje na konju. :D
Uf, povlacim ono sto sam rekao da ide na X1650GT, umire kad dodjem u prvi veci grad. :( |
ja sam bio sretan kad sam na 7900GT vidio da mi na pocetku ide sasvim glatko na 1024x768 i skoro svim detaljima na high
kad sam dosao na neki veci prostor ili u neki veci grad morao sam rezu spustat na 800x600 i detalje skoro rezat na min za neko normalno igranje i nakon toga bas nisam bio sretan :D glavni razlog sto sam bio nabavio 8800GT je bila ta igra, nakon sto sam prosao igru rijesio sam se grafe :fiju: |
geek :D
|
samo da pitam...
kada se taj Acceleration stavi na Standard, dali se gubi (u bilo kojem smislu) kvaliteta zvuka ?! :beer: |
Assassin's problem..
e ljudi kad na konju ulazim u jeruzalem izbaci me iz igre i ono kao send report don't send..cuo sam da bi trebale izic neke zakrpe pa me zanima bi li to rjesilo problem ili mogu napraviti i nesto drugo...
|
Imaš beta verziju,kupi pravu ;)
|
Citiraj:
a meni kad ulazi u igru, automatski skida patch... i mrzim to... kako bi to mogao maknut ?! :beer: |
Cuj uc u Jeruzalem na konju. :D
Imas za to grupice onih sto se mole. |
Kad će dvica?
a bilo bi vrijeme da nam bar objave nekakve planove ili nešto za dvojku. nigdje ni rečenice teksta o nastavku. samo nagađanja i pretpostavke po raznim forumima.
npr, na ubisoftovom forumu se ekipa raspisala da će nastavak bit u japanu il nešto slično jer na kraju jedinice, zadnja scena kad pokažu natpise na onom zidu, to je navodno na japanskom, pa je ekipa zaključila za DEFINITIVNO da će radnja bit u japanu :hitthewal: ne vidim povezanost onih hijeroglifa sa japanskim, nit povezanost tih natpisa direktno sa mjestom radnje nastavka, al whatever, možda sam ja ograničen. čak ni gamespot nema nikakvih novosti oko toga, a oni obično među prvima iskopaju neke detalje o nadolazećim igrama. prešo jedinicu već po drugi put, ne mogu se zasitit, al stvarno me zanima kak završava sve. malo mi je shebano to, prekinu nam priču na pola, i onda nas ovolko drže bez nastavka... EDIT: Ma krasno, baš su simpatični dečki iz ubisofta..... http://www.joystiq.com/2008/06/24/ub...ssins-creed-2/ |
Samuraji? :D
|
Citiraj:
debilana.:hitthewal: da su oni ispisi na zidovima slučajno na hebrejskom bili, zaključak bi garant bio da će se radnja odvijati u Jeruzalemu, i da će bit o Isusovom životu i slično.....:kafa: Mojsije i ekipa....... nećemo u :offtopic:, ovo je za "kulju" tema, makar, nema baš smisla otvarat AC2 temu, bar za sad. |
Jel mi netko može reči koliko odprilike treba sati da se prijeđe cijela igra?
|
12h 46min 32sec
|
Citiraj:
|
fuck, idem sad ispocetka igrat da predjem ja za 4min i 44sec brze nego ti :D
|
Dečki hvala na brzom odgovoru :)
|
Citiraj:
|
ovak tek sam sad poce igrat assasins creed posto sam tek sad kupio grafu koja moze pokrenut assasin imam jedan problem sta sam na 1 assasinationu u 1 gradu u koji idem da se iskupim i kad skicim na onu paltformu blizu mete ono mi makne i ono zdravlje ne mogu se maknut ni oruzije izvuc sad neznam di treba ic .
P.S kad se borim protiv puno cuvara jeli bolja kratka iz rukava ostrica ili mac(recimo kad onim seljacima pomazem da se obrane) |
Mač definitivno.Nisam baš siguran da uopće možeš skočit na čuvara sa tom oštricom,a da te ne bace na pod.Pogotovo kad dobiješ neke vještine baratanja s mačem,kada ti maltene više ni oni najjači ne mogu razbit gard,vidjet ćeš sve prednosti mača nad ostalim oružjima.
|
Citiraj:
|
Counter je u biti i najkorisniji skill ako se dobro sjećam.Ako te razvaljuju,onda nešto krivo radiš.
|
Citiraj:
Jel koristi ko bodez |
Citiraj:
ali ako oćeš spasit nekog seljaka sam se zaletiš na čivara s bođežom i ubiješ ga kada odabereš kratiki mač, bude počeo bacat male noževe ali pošto si tek počeo još ih nemaš, tako da će ti bit bolji mač kratki mač ti bude bio dobar kad češ moć bacit 15 noževa i kad ih bude bilo 20 oko tebe, tako da postoji mogućnost da nekog ubije nožić, a nekog ti ubiješ klanjem. sad ja imam pitanje nakon što sam pobijedio onog mog šefa i nakon što je ona kugla projicirala globus, izašo sam iz anymusa, nakon kratke priče one žeske i lika oni su otišli. šta da sad radim?? probo sam otić spavat pa neće, mislim da samobišo cijelu sobu i opet ništa sve sam prešeto onak polako ko puž. je li to kraj ili što?? |
htjeo bih odigrati assasins creed na svojoj novoj drictX 10.1 grafi pa gdje ima skinuti directX 10 a da nije na microsoftovoj stranici jel nemogu proc validaciju
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:22. |