![]() |
rodney... odni na market place i skini galaxytoolbox, instaliraj na mobitel. mobitel mora biti rootan i otkljucaces mobitel samsung galaxy S-5570I...
i mozes si pogledati post na xda forumu o galaxytoolbox... usput kako stoje stvario sa otkljucavanjem huawei 8160? hvala... |
Pogledat cu to..
A huawei, stoji u ladici, nikad mi se nije dalo ozbiljno pozabavit s tim.. A telefon mi treba pa moram... edit: Evo uspio sam rootat i otkljucat glupu stvar.. Hvala za ovaj toolbox, to je ispalo puuuuno jednostavnije od sveg ostalog sta sam uspio nac... |
Kako da flesham nokiu 5230, naime trazi kod za zakljucavanje/odkljucavanje neznam ni sam tocno kako pise. Original je 12345. Mob je zena od bratica dobila a oni taj mob nisu koristili vise od pola god i neznaju kod.... jel ima kakva jednostavnjija caka ili mora u servis?
|
uspio sam dekodirati,vrlo jednostavno,pa eto ako tko bude imao ovaj mobitel i da je zakljucan,nadam se da ce pomoci...
Tutorial : http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1335548 i za one koji su ne bas vjesti sa cmd : http://www.youtube.com/watch?v=MVXX-...feature=g-hist |
Citiraj:
|
Nadji JAF free i nadji zadnji FW za rm-588 tj 5230. ;) KAd zavrsi ne bi vise trebao pitati za security code,ili ako pita,prihvatit ce 12345.
Probaj prije toga pustit telefon upaljen oko 3-4 sata bez diranja icega,pa ubaci 12345 |
Alcatel OT806 (Vairy Text II)
Otključao sam T-Mobile Alcatel OT806 (Vairy Text II) sa turbo SIM unlock karticom, ali kad ga upalim piše samo "Nužda". Mogu uspostavljati samo pozive u nuždi. :hitthewal:
Ima li netko iskustva s ovim i zna li netko kako riješiti ovaj problem? :fala: P.S. Uz turbo SIM unlock sam koristio VIPme SIM karticu. |
Nemoj se niti zezati s tom karticom. Imas na eBay-u unlock code za 1 (citaj= jedan) dolar.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:fala: again! |
Citiraj:
Evo za test ako netko ima HTC kodiran VIP, Tele2 ili Tmobile neka mi pošalje IMEI na PM pošaljem kod natrag i testiramo P.S. Kući sam tek oko 18h prije ne mogu poslati nikako pa molim za strpljenje :chears: |
Dakle cura mi je dobila mobitel na nagradnoj igri i kodiran je na T-mobile,
zanima me dali ima pravo na dekodiranje kod njih? |
Ako igru nije organizirao T-Mobile, onda bi mogla tražiti dekodiranje. Ako je dobila Simpa paket, mislim da neće proći.
|
Citiraj:
|
za one koji su "dobili" HTC Explorer ...... unlok sim:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1386743 isprobao...radi |
Nisam shvatio gdje pise procedura za unlock na sve mreze. Na linku je tutorial za rootanje i unlockanje bootloadera. Ili ne vidim dobro?
|
Vezano uz otključavanje mobitela kodom (nabavljenih preko unlockera trećih strana)- da li navedeno poništava garanciju tj tko može reći da mobitel nije bio otključan ili da kod nije dobiven od operatera?
|
samo sam otključao bootloader i stavio drugu karticu i prošljakalo ..... u unlock.binu (ili kako se več zove)koji dobiješ mailom je zapravo pomočni kod za odključavanje sim-a a u mobu prihtaviš otključavanje
|
Otključavanje Galaxyja S2 je 250kn, zna li netko gdje ima jeftinije?
Lockan na VIP, Android 4.0.3 |
Imaš na Google Playu programa za otključavanje, ali mob mora biti rootan.
|
Šta točno utjeće kod servisiranja na stanje sim locka, npr. ako se otključanom mobitelu promjeni matična? Mob je otključan kodom ako je to bitno.
|
Samsung ima u sebi NV_DATA.BIN fajl u kojem se nalaze sve informacije o locku,imei-ju mrezi itd. Ako se promijeni maticna,mijenja se i IMEI i samim time je to drugi telefon. Da li ce biti lockan ili ne,ovisi o operateru koji daje jamstvo.
|
U mom slučaju je HTC ako to bitnije mijenja stvari, znači ponovo lock pri zamjeni matične. :hitthewal:
|
Uh, ne znam zasto sam mislio da si napisao samsung? Svejedno,svaka maticna ima svoj IMEI i svoj unlock code.
|
da pohvalim "dal3boy-a", mob otključan ekspresno i povoljno
|
Zanima me,ima li nacina za otkljucati S.E Arc S, ili ga moram dat u servis?
|
Molim vas,zna li netko jel Nokia C1-01 koja je u ponudi Tele2, otkljucana ili zakljucana?
|
99% zakljucana. Svi jeftiniji telefoni su u 99% slucajev zakljucani. Rijetko naletis na otkljucani.
|
kupio sam preko ebaya smartsim karticu za unlock mobitela. Kada ubacim vip karticu zajedno sa smartsim karticom u mobitel nokia 6220c uredno mi prepozna karticu ali nemam signala. Inace mobitel je kodiran na tmobile.
Zna netko u cemu bi mogao biti problem? |
Trebao bih otkljucati jedan SGS2, zakljucan na VIPnet, kupljen prije par dana... updatean na ICS, rootan, ali galaxy S2 SIM Unlock ne pronalazi kod za otkljucavanje... jel netko koristio mozda Galaxy_S Unlock ? Pise da taj nacin otkljucavanja i nije siguran...
I kako je sa kupnjom koda preko ebaya? npr. ovaj seller: http://www.ebay.com/itm/ALL-SAMSUNG-...E-CODE-FAST-QU |
Ima li netko info/kod kako otljucati Samsung Galaxy S (i9000) iz T-mobilea. Naime idem na put i zbog bezobraznih cijena roaminga (1mb 60kn i slicno) trebat cu kupit neku karticu tamo (nesto na bonove sa malo interneta u paketu) za nekih 8-9 dana tek da mogu na skype/viber par puta. Bio sam u T-mobileu i ispada da moram cekati svih 2 godine (ugovor) tj. jos 7 mjeseci da bi dobio kod za otkljucavanje :(? Na simpu moze nakog godinu dana a na pretplati do kraja ugovora oliti u mom slucaju jos 7 mjeseci do pune 2 godine :(.
Hvala |
Citiraj:
Imas na marketu SGS unlock tool (mislim cak 2 verzije) Onda imas na XDA forumu full upute, ili dodjes do mene napravim ti to jako brzo i bezbolno bez gubitka garancije :) Ekipa imam opet na vasu radost 5 komada free unlock kodova za LG Znaci poslati samo IMEI u Inbox i koji je mob, u roku par minuta ako sam za kompu dobijete kod ako ne navecer sam sigurno tu i dobijete kod Idemo prvih 5 tko mi se javi imaju free LG unlock kod :) |
dali je na kraju donesen zakon po kojem operater mora otkljucati mobitel nakon isteka ugovora?
|
Da, još prošle godine je donesen.
|
hvala.odnosi li se to samo na one koji su potpisali ugovor nakon sto je donesen zakon ili i na one prije?
|
Odnosi se na sve, bitno da je istekao ugovor...
|
super,hvala
|
Citiraj:
|
Mobitel kupljen na prepaid kartice (razni Start paketi), po istom zakonu, ISP mora otključati nakon 1g. korištenja.
|
odlično. onda ću radije pričekati još malo nego da se mučim sa raznim kodovima i slično, i potencijalno zeznem mobitel.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:56. |