![]() |
heh, pa stavili su female model na male charove i to je to.
sta tu ima bit "omfg wtf"? |
Koliko dugo igraš wow? Rasa?
Nekako imam osjećaj da će to odgovoriti na pitanje zašto ne shvaćaš :D |
Citiraj:
sad imam nekih 260-270d played. |
Ja imam pitanje u vezi plaćanja pretplate. Ako sad uzmem samo WoW, onda je uključeno mjesec dana ako dam podatke za kreditnu (kolko sam ja skužil). Sad me zanima jel budu oni meni uzeli odma 100 kn ili ja mogu prekinut nakon mjesec dana i nikom ništa.
|
Ne uzmu odmah.
|
Citiraj:
Ovo nisam ni vidio. Ti tvrdiš da imaš 260-270 dana igranja? Ne kužim, jel shvaćaš da to znači da si proveo 3/4 godine u igranju WOW-a i to ne po par sati neko 24/7. Da se nisi ti malo zahebo, a? |
Valjda covjek misli na dane a ne sve po 24h.
Ja probo ,igro oko 30 dana wow i strahovito mi dosadio don't know why |
u nub :D...ne gleda se vrijeme igranja u danima koje ti brojis, nego koje broji "igra"..jer kad se ulogiras onda možeš vidjeti koliko si dana proveo igrajući :)
...tako ja sve skupa (s 4 lika, dva lvl 60 tj. 62, jedan lik vll 70, i jedan lvl 50, nisam računala one male koji su do lvl 20 :D) imam 109 odigranih dana a igram se već pune dvije godine :) |
Zanima me koje je pametno dodatke za WoW instalirat,tipa one toolove kao recimo da prikazuje koordinate gore itd. a možete napisat koje koristite vi
|
ja koristim arcHUD2, ct_buff mod, ct_map mod, auctioneer, atlas, damagemeters, titanbar i mobinfo2 za svoj frost mage
RL frend lock koristi još pun kufer dps metera, pola ekrana ct_bar-ova, monkeyquest i raidassist :) vidi mozda trecinu ekrana od svih tih addonova :D |
|
Vidim da vas je nekolicina imala problema s patchom i AVG-om..koristim isti antivirusni i patchiranje mi je proslo bez bada..nego imam jedan problem:
Tijekom igre..ponekad nakon 15 min..ponekad manje/vise jednostavno me iskopča s servera i moram se ponovo ulogirat..ADSL ostane spojen..sve ok..samo me iskapča s wow servera..ono, ne smeta ako se jednom desi..no kad s ekipom igras pa te tako iskopca 2 puta u pol sata..poludis.. Jeste imali takvih problema? Server je mislim Hellgate.. |
Citiraj:
Mirovao sam 2 mjeseca i sada pocinjem opet.. |
Aj napišite malo za njubove kaj radi koji dodatak i kaj je najbolje za početak. Ja sam sad lvl 20 orc shaman. ;)
I jel igra ko na Anachronosu? |
addoni i njihova namjena:
---------- arcHUD2- s lijeve i desne strane lika prikazuje HP/manu i cooldown charactera i mobova u obliku dvaju polumjeseca ct_map- na world mapi prikazuje koordinate, mogu se dodavati lokacije i memoi na mapu i slati lokacije bilo kome tko ima ct_map mod ct_bar- dodatni slotovi za spellove/abilityje ct_buff- prikazuje sve aktivne efektove na characteru kao progress barove u % i preostalo vrijeme auctioneer- baza aukcija, naprednije pretraživanje, pamćenje zadnjih aukcija i automatsko postavljanje min. cijene bez potrebe gledanja prošlih aukcija atlas- napredna mapa sa svim označenim instancama, questovima za instance damagemeters- prikazuje odabrane informacije (killovi, healanje, damage, dps) rangirano od najboljega prema najslabijem u partyju, korisno za spellcastere da znaju kakav imaju hate mobinfo2- baza svih statsova za mobove (dok se killa prvi mob tog tipa za svaki sljedeći mob se prikazuju svi statsovi za taj mob(hp, xp, klasa, dropovi)) i prikazuje za svaki item koji je dropao mob kolki je drop chance za taj mob titan bar- toolbar na koji se dodatno putem pluginova za titanbar smjestaju dodatne informacije (sat, FPSmeter, netmeter...) monkeyquest- unaprijeđeni quest manager, zamjena za blizzardov quest log raidassist- napredno prikazivanje grupe u raidu |
meni najbolji za dl addonova je http://wow-en.curse-gaming.com/
@Brown Acid nisi jedini to ti je nekakvi blizzardov probelm, meni je prije oko 2 tjedna bilo da me dcalo svakih 5-15min @Zlik za pocetnika addonovi mozda uopce nisu bitini jer ti nije tolko vazno |
Citiraj:
http://img354.imageshack.us/img354/1...7001209bc9.jpg 240d 2h 45 min i 16 sec sam bio ulogiran u igri s ovim likovima. Pogledaj jos jednom moj sig ;) |
Citiraj:
evo gledam ovo, i neznam dal bi reko svaka cast il da si lud :) bez uvrede naravno, i ja volim odigrat warcraft i svaki put kad sam slobodan priustim si 2mjeseca igranja....al ono...neznam, mozda bi za tvoje dobro bilo da malo stanes, poludit ces ovak, nemres u 2 godine 240dana provest igrajuci, super igrica i sve to stoji, al ono....mislim da mozda i propustas puno drugih stvari koje prozivis ovak kroz zivot, ***ote nemres cijeli zivot pricat i mislit od [Destiny] na kojeg si stavio [Crusader] i napravio quest u Karahzanu... i druzit se sa ekipom prek teamspeaka i svadat se kolko koji boss ima HP-a odi u pivnicu natoci se il uzmi biciklu i vozi se malo...cisto reda radi:chears: |
zanima me još jel bolje prodavat stvari preko aukcija sad sam na leatherworking na 150 i već pravim neke zanimljive stvari:D pa možda bi više zaradio preko aukcija nego da prodajem ovim trgovcima u gradovima,šta vi mislite?
Jel netko može odgovorit na ovo? |
Citiraj:
11 prepaid cardova po 2 mjeseca i 1 free mjesec. |
Citiraj:
|
|
Pitam se dali svaka klasa može postati Death Knight i koliko brutalno gnjusno puno grinda treba za to ....
Daj da vidim - pokoriti sve instance, 5 man - 40 man u roku od 10 sati za vrijeme noći bez mjesečine dok Rob Pardo leti preko Pacifika .... |
Citiraj:
- Hybrid Tank and DPS - Tanks using 2H or DW - Can only use 'bladed' weapons (known: Swords, Axes) - Referred to as "Rune Weapons" - Wears plate armor - Blend of melee and some spellcasting - Known spell: "Army of the Dead" - raises several temporary minions "Unholy Embrace" - Instant Cast. 5 min cooldown Target is embraced by a silhouette of darkness for 12 seconds, corrupting any healing spells and effects cast upon or currently affecting the target to cause damage for 50% of their healing potential instead of restoring health. Any damage shields cast upon or currently affecting the target will also be instantly consumed, dealing 50% of their absorption potential in damage. Once afflicted with Unholy Embrace, the target cannot be afflicted with Unholy Embrace again for 1 minute." - Is a Hero Class - Unlocked by an epic questline (no raids involved) at level 80 - Will allow you to start a new character as a Death Knight at a higher level (told to expect between 55 - 70). Will not overwrite previous character. - More Hero classes may be to come - will continue to be based on Warcraft III Heroes - Death Knight does not use rage or mana - will use a new mechanic, 'Runes' - Rune schools (similar to Death Knight talents) split up into Blood, Frost, Unholy - Runes are carved into the Death Knight's weapon - 6 slots total, any combination of runes (e.g. 2 of each, 4 Blood/2 Frost, 6 Unholy, etc.) - Rune cooldowns will be modified by talents taken, etc. - Certain spells will reactive runes; spells can consume more than one rune |
Samo se nadam da neće izaći tako skoro :(
|
Citiraj:
anyway na http://worldofraids.com/ imate puno zanimljivosti/novosti o ekspanziji |
Dobro, sa tom brojkom se već mogu pomiriti :)
Za 6 tjedana bi trebao imati cijeli A2 set, eventualno još 6 tjedana extra za staff. Nakon toga - čuvanje arena i honor poena za lvl80 :smoke: |
vi iskusni igrači ;) ...što vi mislite o tome? mislim, o ekspanzijama svake godine?
...moje mišljenje je podijeljeno...s jedne strane mi je super kad dou novi kvestovi, nova područja i sve to, s druge strane prekida se napredak guilde sto je koma.... ne znam ni sama da li da se veselim ili ne:stoopid: |
Q: Will there be other hero classes?
A: ...Some other hero classes could definitely be things like Demon Hunter, Blademaster, etc. Razlog zašto ću nastaviti igrati :chears: |
Mislim da se ja ponovo vracam igri i to uskoro. Samo jedno pitanjce, koji je dobar pvp server, a da je relativno novi i ima dosta hrvata?
|
beren, ja i još par ljudi iz zagreba smo na mazrigosu...server je ful mali i meni to nekad beskrajno ide na zivce:fuming: jer je nac grupu za instacu pravo umijeće
|
prodajem account Priest na serveru Skullcrusher,uskoro na Dunemaul serveru,ima cijeli PvE healing gear (90%epic sa bonus healingom 1750+) i PvP gearom 4/5 gladiator set 12k HP-a (full epic osim trinketa i wanda :P). imam sve heroic kljuceve + Karazhan key,3 epic mounta i jednog flying non-epic mounta 60% speed.exalted sa 4 frakcije,od profesija imam tailoring (primal mooncloth set crafted) i herbalizam,dakle obje profesije na max skillu mozete pogledati gear na: http://armory.wow-europe.com/charact...er&n=Zalandron
javite se na PP ukoliko ste zainteresirani.hvala |
pvp server
@ Vga Killer
dragonmaw je pvp server i ima nešto hrvata (ne baš previše), čak i dvije gilde mislim koje su većinom hrvatske. Na serveru ima još i dosta nizozemaca (tzv dutch ppl), belgijanaca, skandinavaca, ponešto i engleza. Samo što Dmaw nije najnoviji server koliko znam. Mislim da ima i dosta veliki broj igrača na njemu (nije pust), samo je teško sada procijeniti zbog ljeta. lp p.s. govorim za horde stranu :P |
Tnx. Ma mislil sam s ekipom krenut ispocetka na nekom novom serveru, a da nije neki najnoviji i da nije bilo preseljenja da mogu pratit korak s ekipom, a ne da su mi sad svi 70lv
|
Auchiondoune ... tak nešto, možda čak i tako :D
Server na kojem ja igram...ima fakat dosta hrvata...imaš guild Balkan forces...ima ih pun k...to je što se tiče alijance... E sad bedara... 39% je alijance ostatak je horda na serveru... Tak da ako tu kreneš...alijancu preporučam... Horda se žali na duga čekanja za BG...i tako to... |
Nema sanse da igram alliance, a i volim kad je njih vise, imam vise za klat :D
|
:respekt:
|
@GogzS - kolko je taj tvoj server star i jel ima puno ekipe na 70lv
|
..dobri stari gay pala...owna :chears::D:D..nek izlaze exp..wow je ionako više od igre..imam osjećaj da će hype i za 10g biti ovakav...besmrtan piece of software..šta je,je..:chears:
|
E dajte pomagajte, frend bi htjel pocet igrat samo ni on ni njegovi nemaju ni jednu od ovih kartica koj se moraju upisat kad se radi acc, pa jel ima neka druga shema da se to izbjegne??
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:02. |