![]() |
neznan za vas al meni ovo strasno izgleda:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=74974 |
Citiraj:
|
Citiraj:
Joj dobra, ono mrtav hladan bez smajlića ikakvog :D |
Čovjek mudro zbori :)
http://forum.pcekspert.com/showpost....0&postcount=46 Vruće je.... http://forum.pcekspert.com/showpost....1&postcount=34 |
@Razer
Jel to Pipe (Bill Gates :D) dvaput u akciji danas |
Čini se da jest :D
Sad je problem što će se krenuti izvlačiti na pakleno vrijeme, a zapravo su uvijek (i uvijek će i biti) uzrok - droge :D :D |
Citiraj:
Ja se izvinjavam zbog psovanja ali moram. OOOOOOOOOMFFFFG:stoopid: |
meni je komično što je čovjek reko da ga "potisnemo"^^
ode on iz ljudskogstanja u njutnov zakon..haha.. |
Uspio sam bisera uhvatit dok Tor nije izbrisao :D :D
"........dalje neznam dali smjem ista reci........." http://uploadcentar.com/img11/view.p...ez-i-droge.jpg |
|
|
|
Citiraj:
Citiraj:
|
"ne mogu pastati nigdje, zašto?"
"Zato jer su Tor i Jelc zabranili..." :care: :care: :care: |
Neću reć (zasad) otkud je to, ali danas sam se valjao dok sam pio kavu ujutro, to je odg bio na moj pitanje da mi objasni neke stvari, al lik je car, kasnije stavim još. :D
Ugl "nisam" ga nakon tog popljuvao, nimalo. :lol2: Citiraj:
|
OMFG nemam riječi, nego daj link gdje si to iskopao :D...
''Ja mogu uključiti Direct X'' :lol2: Ili onaj dio s napajanjem prejak ''ispadne 430 W on ti nece radit kako treba nego uzmes 600W on ce ti radit punom snagom al ce vuci 430 W'' :lol2: :lol2: |
@buljo
dobro da sam ja popio kavu, mislim da bi je bilo posvuda da sam ju pio dok ovo čitam :D daj još :D |
Sad se i furi :D
Evo idemo svi na baterijeeeee weeeee Ja sam malo začinio sa svojim postom na kraju, sad čekam cijelo jutro njegov odgovor. :fiju: Citiraj:
|
Uf, ovo je boljelo. Na žalost, tak to ispadne kad djeca preskaču kantice i lopatice, lego kockice, i plišane medeke... nego odma na kompove.
|
Sve bolje i bolje :D
|
Ma ja čekam sljedeći post ak se već nije pokopao :D
Inače rijetko naletim na ovakve padobrance i uvijek i drage volje priupitam da mi objasne to što napišu, ak niš drugo bar se slatko nasmijem :D |
ova zadnja 2 posta od bulje su legendarna loool
:D :D :D |
daj .. od kam si to uzel .. ocu to " u zivo " videti :D
.. ovak neke još nisam čital :D |
Aj kad sam vas već toliko obradovao evo konfe do 5000kn
"nisam" ga pitao (između ostalog) zaš je stavio pazite sad ATA hard a nigdje u naslovu matične ne piše da ima SATA. :goood: P.S. Ne bi bilo ovako kewl da dam link. ;) Citiraj:
|
Ja ne vjerujem očima :lol2: :lol2:
''Bit ces faca imat ces dvije graficke odjedamput :]'' :D :D :D Kidam se od smjeha :D :lol2: |
šta se smijete ja imam tnt riva 16mb pci i x700 i najveca sam faca u ulici i sve se ženske pale na mene :D
|
ovo se dogadja samo ponedjeljkom kad mu se sive stanice jos nisu overKrokale za radni tjedan ili?
Mislim stvarno...ono na kraju jos me dokrajcilo-uzmi neko jeftino...- Objasnjenja su prekrasna-obaraju sa nogu definitivo.brzina graficke u bitima i statigajaznam sta je vec nadrobio mladi gospodin... |
Ova vručina utječe loše baš na sve :lol2:
@buljo - HOĆEMO JOŠ :D |
Sad mi više ni ime ne želi reć :D
Ovo nije tako strašno ko ono prije. :( Citiraj:
|
|
A smrade :D
|
OU MAJ F***** GAAD!!!
Buljo, pusti ti tog genijalca, vidi sa da je njemu nemoguche dokazati da mjesha ribizle sa lubenicama. Ti poradi malo na tome da upozorish sve informatichki neuke ljude tamo koji bi eventualno jednoga dana mogli zatrazhiti pomoch pri sastavljanju konfiguracije da NE OBRACHAJU pazhnju na prijedloge dotichnog chlana jer, u suprotnom...jadna li im majka, naj***** su. |
koji urnebes... al tip uvjeren da zna :D
|
Strava :nono: aj idemo se svi regat gore da lika ''tražimo za savjet'' :D
Kako je iritantno kad lik prepričava teoriju, koju očito ne kuži... |
Lik je prejak....
"Za crossfire sam, citao u nekom magazinu i pise da se brojke zbrajaju pri cemu se povecava brzina a ne kvaliteta slike..." :D |
Nađe se takav biser tamo ali kak ja pratim taj dio uvijek imam taj stav s visoka pomalo bahat (a samo želim najbolje :o ) i svi nakraju kažu da im se više ne da prepirat, a ja uživam u tome. :D
A jesam gad :D @Zaramoth Bez brige dežurna služba zvana Buljo pazi i tamo :D |
loool pokidao sam se, najjaca je izjava..."bolje uzest 8800gts dx10, pa kad ova oslabi stavim si jos jednu":lol2: :D :D
|
vbzgslsvhulčkjbčldbnčbuehbčsbhusčbnjblbnbkčhčlbhetčblethbdlnjbažfqaqf
Dobar je Memo, dobar. |
Citiraj:
|
Lako se vama sad smijat treba proživit svaki post sa tim dečecom :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:55. |