![]() |
Citiraj:
|
|
Primjetio sam da je službeni release date za novi DLC Point Lookout danas. Uživajte :)
|
meni brouken stil nije ništ javil dok enkoriđ i d pit za par minuta poruka prek pip boja, iđen stav´t pojnt lukauc pa ču viđet
|
Broken Steel se odvija nakon kaj zavrsis igru nema ti sta javiti, znaci dodes do onog uredaja za vodu pustis ga u pogon i onda on odvrti svoj kraj i nakon toga se probudis u bazi od BOSa i od tam pocinje Broken Steel.
|
trebao sam pečirat na verziju 1.5 da proradi, inače se sam zblesirao kad se treba probudit...
|
Jedno od meni top 5 igara svih vremena i sada sam stavio ove meni "nove" ekspanzije i ne kuzim.....za sada mi je sve isto i u cemu je "fora". Sta je poboljsano....sta je dodano?:stoopid:
|
|
Citiraj:
Vrlo mudar odgovor koji bi se mogao dati na 99% pitanja na forumu i da se za sve koristi taj "odgovor" onda forumi ne bi ni postojali...kakva smisao forumam bi bila u tome slucaju? :chears: No...sada idemo u OT. :kafa: |
Evo ti kompletna lista addonova...
http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_3_add-ons Addonovi ti donose nove enemyje, armore, oružja, perkove, questove, lokacije...dosta proširuju igru i obavezno si ih skini, super su :goood: Uskoro dolazi i Mothership Zeta... |
Citiraj:
Hvala. :respekt: |
Citiraj:
Ako igras ispocetka onda ti odmah bude Operation: Anchorage dostupan, Pitt tek kad dodes do jednog mjesta koje je dosta udaljeno na mapi pa nije pametno riskirati ko mali lvl, Broken Steel kad zavrsis igru i Point Lookout slicno ko i Pitt. |
Citiraj:
Zadnji patch ne donosi ništa osim par achievementsa za Live games i mogućnost čestih rušenja igre :D 1.5 provjereno radi sa svim addonima bez problema i iskreno nema razloga za prelaženje na zadnji patch. |
meni sa 1.6 radi bolje nego ikad...
btw. broken steel je dosta težak, čak sam u jednom sejvu odlučio žrtvovat onog jeriha da mogu nastavit dalje, jer nas je gamad tefterila sa krovova... onaj insinerejtor je zver od gunčine ;-) |
Igram Point Lookout i mogu reci da je totalno teski...
Oni tribali su tezi od enclave ekipe, a imaju samo sjekire i sacmarice i jos rade vise dmga od enclava s tim sranjima... a ja sam lvl 30 i furam power armor i high tech oruzja :hitthewal: :P |
Citiraj:
|
njih treba tefterit sa rukavicom od deathclawa i čekičarit po tintarici pa nek onda eskivira, mamu mu... :D
pojnt lukauc je prekratak , al dobar, tam sam našao najače oružje, lopatu za gnjoj, još mi je lika nabrijan za šoru sa "oruđima" , lopata skine dethkloa u 3-4 udarca, s dobrim perkovima imaš jedno 5 šuseva u turnu, a kak još imam onaj perk da kad nekog razrješim u vatsu odma se napuni AP do kraja, mogu se bez beda ušetat među 5 enklava i u jednom điru ih izlopatarit, evo prigodni video... hehe http://www.youtube.com/watch?v=SUAePuXJNjs |
Fallout3: The DC Chronicles
">
|
Jako sam zavolio trojku, odlična igra. Ali brijem da sam shebo nešto sa add-onovima, ne rade mi :(
|
Citiraj:
U čemu je problem? :) |
Citiraj:
|
Meni Fallout 3 uopce neradi sa addonovima, odem u opcije oznacim ih i cim udjem u igru igram 2-3 minuta i srusi se igra:D
|
Citiraj:
imam 1.6 patch i sva 4 moda mi rade kak spada btw dolazi 5ti "mothership zeta" u ovom mjesecu ak se ne varam : =) |
Citiraj:
Po tvojem opisu problema stavi 1.6, izgleda rješava isti: 1.6 Patch notes |
Hvala puno, probat cu pa javim rez :D
|
Imam 1.6 verziju, stavim sve fajlove u data folder, aktiviram u launcheru ali ništa se ne desi, u igri nema nikakve promjene, kada se ponovo vratim u launcher uopće nisu označeni. :stoopid:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dali netko zna za kakav mod da mogu ici preko 20. levela!?
Prehebena mi igra i sada kada je opet igram njuskam okolo po svim mogucim lokacijama, ali mi je lose ovo sto su stavili da imas max level 20 pa ako netko zna za kakav mod bio bih zahvalan.....moze i link na PM. TNX :kafa: |
Citiraj:
|
Najbolja igra ikad,imam oko 1000h gameplaya,sve sam otvorio,sve osvojio ,sve modove zavrsio i igram non stop iako vise nemam sto zavrsit hahaa...Brijem da ju nikad necu prestat igrat,ili barem do Vegasa
|
Citiraj:
Hehehe...tako je i kod mene. :chears: Samo ne razumijem zasto mi ne ide preko 20. levela, ako ekipa kaze da ekspanzije donose jos tih dodatnih 10 levela.....a imam sve ekspanzije osim ove zadnje sa svemircima ili sta je to vec. Trenutno kupujem igru sa svim ekspanzijama zajedno pa me zanima dali ce mi raditi save od igre kada ga prebacim na taj novi Fallout dok ga dobijem? Igra mi je jedna od mozda najboljih ikada.....samo mi smeta to ogranicenje sa levelima. Recimo imam "explorer perk" ili kako se vec to zove i sve otvorene lokacije na mapi i naravano da hocu sve vidjeti i istraziti, ali me zivcira sto ubijam sve oko sebe no leveli ne rastu. :hitthewal: :hitthewal::fuming: I taj "Broken steel"....imam sve instalirano no igra mi je ista kao i kada sam je igrao bez ikakve ekspanzije....a ne da mi se zavrsit igru jer mi je prehebena. |
Citiraj:
ak si slampav ko ja onda si pozabil desti kvacice pod data files. :chears: |
Citiraj:
Daj mi reci gdje se to nalazi da si to "poriktam". :goood: Ah...izgleda da cu odigrati jos jednom Fallout 3 ispocetka ako mi save.ovi nece raditi...... :fiju: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
kliknes na launcher i ispod play ti je data files...
|
Citiraj:
|
Fallout 3: The Pitt , zanima me dali je netko prešao ovaj Add On ?!
Pitam to jer me zanima kako taj nastavak završava ?! Dali je kraj kada isključim onu elektranu i ubijem Ashura , neznam što dalje treba raditi jer nemam više questova ? Nije valjda samo tako kratak taj Add On ( 2-3 SATA IGRANJA )!!! |
kratak je addon, da.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:08. |