![]() |
Citiraj:
|
Danas sam zamolio Tor-a da prebaci ogranicenje slika sa 10 na 30 po postu i naravno napravio je to odma. Pa eto da znate...
Hvala :chears: |
Citiraj:
tnx. |
sorry na bumpanju ali jel i drugima zna PcE u zadnje vrijeme zaštekat u večernjim satima ili sam ja crna ovca
ponekad mi treba 5-10min da otvorim thread ili postam reply |
Citiraj:
|
Same here, baca mi i Database Error zadnjih par dana.
|
Meni se u zadnje vrijeme zna često pojaviti sljedeća greška:
http://www.imagesforme.com/out.php/t8381_Error.JPG |
???
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
e Yebote ¨!
o yebote grob i forum i postanje...
uglavnom vec par dana nisam brojao jel database error iskace gore od sanadera u predizbornoj kampanji... a forum pada ko padavicar u disku. dakle jeli samo mene to nervira ili ? zadnjih par dana je pojeo brijem onak 20 mojih postova i vidno iznerviran sam odma guglao jana cova da se smirim.... |
uff... da nervira... ludim... i to bas kad mi nes treba,sve super, trazilica ovo ono, cekas 30sec i izbaci te sa stranice,aaaa..a o postovima da ne govorim. kill... :@
|
eto napisem poduzi post ovdje i naravno database error... ccc
i da.. neda mi se ponovo pisat |
Da, počeo se opet nešto blesirati.
Zato ja sad prije svakog postanja, iole većeg posta, prvo kopiram tekst u clipboard :D |
Ma forum je žešći bananko zadnje vrijeme... :goood: Bitno da se meni n'itko potrudio odgovoriti na PM,a lijepo sam zamolio,jeli tako Hojca... :p :fiju:
|
Zadnjih tjedan-dva, forum mi radi normalno 5min, pa onda database error/server not found na 2-3min, pa opet radi normalno, pa opet errori i tak cijelo vrijeme :S
Za pojest se kad pišeš neke postove replayaš a kad ono.... Štanga. P.S. To mi se i sad dogodilo, ali sva sreća da sam kopiro post. Ušlo mi u naviku. :) |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Ne prikazuje mi
Napisao sam koje imam komponente, zasto mi ih ne zeli prikazati?
|
Jesi uključio opciju moj komp?
|
Citiraj:
Inače, zapravo hoću reći da je forum jučer opet počeo gadno divljati, u dva sata mi je sredio tri posta, i jedno dvadesetak puta izbacio database error... Bilo je toga i proteklih dana, a jučer baš onak često... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Dodao bih i to da mi je forum maloprije skenirao portove... Zašto? |
Ovo je više nemoguće, ja nemrem biti na forumu više od 2 min, a da one ne prestane raditi, pa opet počne raditi, pa opet ne, i tak u intervalima svake 2-3min :s
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
pa ja u maxthonu kad napisem na quick reply-u post i vratim se natrag njega vise nema :(((
|
Probaj kliknuti desnom tipkom i Undo u prostoru za Quick replay, barem meni tako radi sa Firefoxom.
|
sa IE7 isto radi tako... post -> database error -> back -> vrati mi na ono sto sam piso.
no prije mjesec dana i nije bilo bas tako a i bio je veci problem ako se nevaram. sada zna dosta zivcirat u vecernjim satima al ok je... nikud presa :kafa: |
Citiraj:
osim toga pali i Refresh: post -> database error* -> F5* -> pošalje * - Nekad se ovo ponovi i po 55 puta:D Malo sam offtopic, al ne sjećam se kad sam zadnji put izgubio post, kako ovdje, tako i drugdje po netu,... Šta se foruma tiče, radi malko bolje nego prije, al još to nije to. |
Problem sa mailom. Za jednu poruku sam dobio 5 maila:
http://uploadcentar.com/img30/9508pcx_poruke.jpg |
Ja vjecno dobivam 2 a jednom sam dobio 4, tako da mi to nije nista cudno.
|
i kad ide novi server online?
kad kad kad :D |
Budeš vidio, ne brini. A ionako nemamo neki datum...
|
...ima li naznaka da bi se mogla reputacija vratiti?
|
ne.
|
Citiraj:
Alo majstore:D Oćevišetajserver?:p |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:55. |