![]() |
Citiraj:
to cemo jos vidit...brzina u Bahrainu nije dosla od Honde nego novog aero paketa...jos uvik kaskaju iza svih s snagom i pouzdanoscu https://maxf1.net/toro-rossova-aero-...ak-u-bahrainu/ https://www.autosport.com/f1/news/13...pect-huge-step Honda je dofurala neki upgrade za Bahrain al nigdi ne citam da se radilo o extra 100 konja :) |
Ima tko link za dobar stream? Nisam doma pa sam osuđen na gledanje na mobu. :chears:
|
Slabo je sa streamovima. Ja sam na totalsporteku jucer gledao hd, ali je poceo stekati.
Neki ace bi dobro dosao. Sve sto sam jucer nasao, nije radilo... Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
|
Odlican.
+5 Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
Ovo radi i dalje.Ako 1080 počne štekat,prebacim na niže.
|
Hvala dečki
|
Ajmoooo ajmoooo.. mogla bi biti dobra utrka.
|
Pogotovo ako Bottas ubije prvi red :D
Sent from Mobara |
Ode Red Bull :D
Sent from Mobara |
Eto. Jesam rekao da je mali idiot. Totalni idiot. (Max)
|
Red Bull u kurcu generalnom. OC mode failed, please reboot on next race.
Hamilton 4 mjesta na jednoj ravnini :) sad kad riješi Hondu, Raikkonen je slijedeći. A onda možda i Vettel :) Sent from Mobara |
Honde se izmjenjuju na 5.mjestu :roller:
|
Ferarri ce opet spusit zbog "strategije". Spusili su toliko boodva u zadnje 2 godine zbog krivih odluka i nisu nista naucili.
|
Nekklako mi smrdi da Bottas diže kantu na ovoj utrci. 1-stop strategy ako dobro razumijem švabski...
Sent from Mobara |
Vrlo vjerojatno. Medium ce izdrzati 30+ krugova. A Vettelov soft sigurno nece.
Tesko da ce napraviti toliku prednost.... Jedino kad bi imao cca 15 sekundi pa isao na SS i onda stiskanje do kraja. Ali nista od toga. Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
Izgleda da ovo Mečka lagano uzima, čak bih rekao i Lewis.
Ferrari je odabrao strategiju koja je izgledala logično u tom trenutku, ali Mečka je brži bolid ovdje čak i s lošijim gumama tako da nemaju velike šanse. |
Bottas skida Vettelovu prednost na sporijim gumama. Ili Vettel špara gume.
Tifozi, prestanite pilit naopako. Vettel čuva gume i bude pobjedio. Sent from Mobara |
Trebao je Vettel pitat poslje Hamiltina odmah dok je imao razliku, ovako će biti i iza njega...
|
Smećari talijanski. Puj! Sram vas može biti.
Instant karma. Išli Raikkonena poslat da ometa Hamiltona. Sent from Mobara |
Ajde Brko ne pili.
Isli su sa super soft stopat hamiltona... Da su isli stopati isao bi kimi odmah na medium Sent from my LG-H815 using Tapatalk |
Fakat nekuzim, likovi nisu sposobni napravit 2 pita zaredom kak treba.
Gg Ferarri, tak vam i treba. Žao mi samo Kimija, nije zasluzio ovo u zadnjoj godini. |
Citiraj:
Raikkonen je trebao ići u boks, uzeti SS i onda ganjati Hamiltona. Hamilton bi onda morao brže trošiti svoje gume koje sada pristojno troši. Dakle, Kimi je no.2 otpočetka sezone ;) A i kao što rekoh, Vettel ovo dobiva. Premalo krugova do kraja, a i špara ih. Sent from Mobara |
Kao i Bottas ;)
Steta za ovo. Ni kriv ni duzan spusio dobre bodove... Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
Mislim da neće gume izdržati. A i ovaj Kimi nema nimalo sreće.
|
Honda je 4.
Znaci, ako Vettelove gume prdeknu, eto Gaslya na postolju 😁 Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
U kojem krugu je Vettel išao u boks? 16 ili 17? Znači da su gume sad stare 30 krugova. Pa mislim da još 12 budu izdržale.
Sent from Mobara |
Citiraj:
Uostalo i je 2 vozac. Pokazao je zasto proslih par sezona. Ako Ferari zeli stisnuti mercedes mora ici na jednog vozaca. Sent from my LG-H815 using Tapatalk |
Isao je u 19. cini mi se.
Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
Je, Bottas je baš bitan, kao i Raikkonen.
Možda bi Vettel trebao sad u boks po crvene. Pustit Bottasa a biti ispred Hama. Ali "he who dares wins". Ferrari se kocka pa da vidimo. Sad je jasno. Vettel ostaje do kraja. Sent from Mobara |
https://m.facebook.com/story.php?sto...28133593991619
Đizus, ode noga skroz. *nije za one osjetljivije. Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
|
Bottasu odma otkaz nakon ove utrke.
I čestitke Toro Rossu. Svaka čast. Sent from Mobara |
Haahahhaa.. Drug baš si grub. Hahahaa. :lol2:
|
Odlicna utrka, cudo kako je propeti konjic njezan na gumama, cudoo.
Najveca iznenadjenja toro rosso i sauber |
Šteta za Kimija, valjda čovjek sa najmanje sreće u F1 svake sezone barem 10 u utrka ima neko sranje di ga il zajebu il mu se nešto dogodi
Svaka čast Vettelu , mislim da je odvozio 39 krugova na soft gumama. Vidlo se na kraju koliko gripa više ima Bottas u zadnjem zavoju bi valjda 0.4s nadoknadio Gasly isto jako dobar ovaj vikend. Honda 4. :D |
Alonso 4. u poretku :D
Sent from Mobara |
Citiraj:
|
Sauber :goood:
TR :goood: Ferrari :hitthewal: Grozni :hitthewal: Opet oba vozača koja simpatiziram izvan bodova. |
Hamilton nadrkan danas :D
https://streamable.com/vndze Btw jel netko primjetio da je naš čovjek dao konstruktorski trofej :) https://i.imgur.com/xM4OHKc.jpg |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:23. |