![]() |
Na tapatalku ne vidim tvoj komp, a od svog kompa sam daleko daleko iza 9 kmetija. Zato te i pitam koja grafa :)
Nisam siguran da je igra konzolaški port jer je stvarno seamless izvedena. Ako i je, onda je port odličan. Sent from Mobara |
CPU: AMD Athlon II X4 760K
RAM: DDR3 2x4Gb 1600 VGA: XFX R7 260X 1Gb model ZNJ4 |
Kao što si rekao, komp ti nikako nije gejmerski. Ipak trzuckanje nije do igre nego do tvog kompa.
Što se Crysisa tiče, tu će se sve pošteno upregnuti ;) Sent from Mobara |
Hebate.... nije baš lako roknuti aliena samo sa melee atackom! Dobar je AvP 2010, odlično je kad iskezi zube na ekranu u mračnoj sobi.
I nema baš municije na bacanje tijekom igre. Smanjio sam grafičke postavke ali i dalje u full rezoluciji ekrana, sad radi dobro. Dobra je igra, privukla me! Krenuo sam sa marincem... |
jbt da je ovo napravila jedna osoba! ono one man army. i onda malo promisliš jedan ea koji ima para na bacanje stotine i stotine ljudi i naprave govno od igre.
|
Pa samo pogledaj Witchera. Nikakva ogromna kompanija, a naprave najbolju SP igru ikada.
|
Nemojmo pretjerivati.
Sent from Mobara |
:D :D :D
|
Citiraj:
|
Ma caka je u tome što on ne igra takve igre, konkretno Witchera. :D Mada je dobio poriv da proba, ali se odupro. :D
On je više za puške :D |
Citiraj:
Citiraj:
Probao jesam. Dosadno, sporo. Ok, kontam da je kasnije dobro iz vaših pričanja i o tome kako igra ima 200h gameplaya, ali eto. Meni je očito limit skupljanje čupova i kipića po rajskom otoku/himalajama pa kaj ja znam o igrama. :) Na ovom forumu sve sami profesionalci :D Dajte unovčite to umjesto kaj ste konkretno vas 2 u zadnje vrijeme botovi ovdje :D :D :D Sent from Mobara |
Tu smo znači, ne valja kaj sam previše ovdje, a? :D Jebiga, guram se u admine...
Šalu na stranu, ja do prije godinu dana niti sam volio niti igrao igre kao witcher. Probao ga igrati prvi puta jedno 10 sati, sranje, obrisao i više nisam htio čuti za njega. Igrom slučaja probao ponovo i pokazalo se nešto najbolje što sam igrao (Single Player). Sve što ja kažem je iz osobnog stajališta, relativno i objektivno (valjda). A što se tiče kipića i reliksa, ja isto to volim, samo nemam volje stisnuti igru na 100% (pogotovo ako je to opcionalno). |
Ljudi ste kad kupovali keyeve s cdkeys.com ? dosta su povoljni
|
Odonuda imam cca 20tak keyeva i nikad problema do sada nisam imao.
Sent from Mobara |
Citiraj:
Sve ove tri stranice koje sam naveo su provjere i mogu ti garantirati da su keyevi legit na bilo kojoj od gore navedenih. Po meni je besmisleno kupovati igre preko steama kada ovdje možeš kupiti igre 50% jeftinije nego na steamu. Napomena: cdkeys i instantgaming te mogu pitati presliku osobne ili putovnice tako da ako ti je to problem nemoj kupovati na ovim stranicama. Mislim da hrkgame ne pita za presliku osobne, ali i nije ti neki problem osobnu slati pošto zacrniš sve ove bitne podatke na osobnoj (da ne bi bilo krađe identiteta, nikad ne znaš). |
Jel treba nekome acc od conquerors blade-a?Starta 26-tog.
https://www.conquerorsblade.com/homepage Recommended Specification CPU: Intel I7 4-Core Processor 3.0GHz Independent Graphics: NVIDIA GTX 1060 RAM: 16GB Hard Drive 7,200 rpm Screen Resolution: 1920 X 1080 Operation System: Windows7 or Windows10. 64-bit (32-bit is not supported) |
Može meni u pm ako nije otišlo.
|
Citiraj:
neki mail sam dobio:"Hi Poglavnik, We are excited to inform you that Conqueror's Blade is coming! First, please reconfirm your beta key....." |
Nisam stigao probati još.
|
Citiraj:
samo se trebas ulogirati i promijeniti mail. |
Probam danas, u gužvi sam žestoko.
Danas ima 16h sam slobodan. |
Moze preporuka igrica za klince do 12 god...da nema nasilja naravno?
|
Emulationstation + joystick + nintendo romovi (supermario i sl.)?
|
Pitanjce... da li se sa Family sharingom na Steamu mogu dvoje ljudi istovremeno igrati različite igre ili ima neka bolja fora? Ja bi igrao PUBG, a susjed neku drugu igru iz mog librarya. Jer piše u FAQ:
Can two users share a library and both play at the same time? No, a shared library may only be accessed by one user at a time. Pa mi nije jasno kako onda ekipa shera account od Steama? edit: sorry, nisam vidio da ima tema samo za Steam... moze move tamo? hvala |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa i to nije lose, ako dode warning onom ko se igra... hvala na info, i ta opcija mi je prolazna posto se ne igram puno a frend bi htio jednu moju kupljenu igru odigrat...
|
Pozdrav društvo, trebam par prijedloga. Tražim neki FPS za 1vs1 u mreži. Uvjet je da je igra "realni svijet". Znači bez čudovišta, teleportacije, futurističkih oružja i slično. Poželjno je da ima vozila i takvih sitnica da bude zanimljivije. Ništa novijeg datuma jer bi se trebalo moći vrtiti na prosječnom laptopu.
Do sad smo igrali wolfenstein enemy teritory i zaključili da se moramo modernizirati :D Palo mi je na pamet battlefield 1942 i 1943 ali koliko sam vidio su mape prevelike za 1vs1. Možda FarCry3? |
Meni je oduvijek zelja bila neka igra tipa Stalker, realna po pitanju ambijenta i oruzja, 1vs1, kamuflaza i solidna mapa da mozes igrati stealth mode on :D Afaik Stalkeri imaju neki MP ako se ne varam... Dok sam kupio normalan komp za vrtiti tu igru toliko sam i ostao i vise je nisam upalio. Provjeri koje su joj opcije za MP
|
Pitanje ekipa.
Tražim dobru SP mozgalicu/avanturu. Monkey Island/Grim Fendango stil. Znači gdje izgubiti živaca i živaca da skužim kako izaći iz neke prostorije itd. A da je 2015. ili novije. Ima nešto takvo? |
The Witness, iako nije stil igara koji si naveo, preporucam je jer je zbilja savršena igra.
|
Onda ja preporučam i talos principle ako idemo na te puzzle igre :D
Inače imaš grim fandango remastered od prije koju god ako ti se to igra |
Citiraj:
Meni je Primordia bila zakon (Wadjet Eye je samo izdavač bio), Gemini Rue zakon, ali malo lakša igra od Primordie. A vidim i da se nedavni Shardlight i Technobabylon hvale, iako ih nisam igrao. Od novijih avantura, Wadjet Eye mi je daleko najbolji. |
Ništa od navedenog nije ono što ja tražim. Hvala na preporukama. Tražim nešto gdje moram otkriti način kako da s čekićem i čavlom izvadim jaje iz akvarija (karikiram)... Neću puzzle, ima takvih igara dosta.
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Od novijih igara se ne mogu sjetiti ničega kvalitetnog, ali jesi li možda igrao stariju igru Runaway: A road adventure? Sličan gameplay kao Lucas artsove avanture, prekrasan artwork, čudnjikave zagonetke poput one s pečenim piletom u Monkey island 3, ali igra je prošla dosta nezamijećeno na tržištu, pa je moguće da je nisi odigrao. |
Citiraj:
Deponia, Broken Sword, Day of the Tentacle (Remaster), Kentucky Route Zero, To The Moon, Yesterday? |
Moze preporuka igri koje se mogu igrat na jednom pcu, kupio sam još jedan gamepad pa s djevojkom izmedju igrica igramo igrice :D
Tipa Trine 1/2/3, sad sam instalirao Brothers A Tale of Two Sons ali se igra samo s 1 gamepadom, nije bas za u dvoje :/ |
Never alone i rayman origins/legends mi padaju na pamet.
I sve tučnjave i eventualno neki split screen :D |
N64 emulator i mario party :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:01. |