![]() |
Ne znaš gdje je vrh.... ko ti kaže da zna gdje je vrh - laže.
U crypto svijetu se već pokazalo da ne vrijede klasična pravila burze. Pogledaš recimo prosječan rast unatrag tjedan dana Pogledaš maksimum prošlog dana, volume prošlog dana i procjeniš Ako raste valuta, raste maksimum, volume se povećava - velika je šansa da će maks biti veći nego dan prije Iz tog razloga ja radim ovo brzo trgovanje. Koristim pad valute i prodajem kad dođe do 5% porasta, nerijetko se dogodi da poraste i za 10-15% a ja sam prodao s 5% i da ti kažem, boli me kiki, jer sam zaradio, ne tugujem po principu "šta bi bilo kad bi bilo" |
Jedini način da to znaš je pomoću Jedi snage Sile, Šestog čula i nešto molitve Bogu.
|
može li mi netko ovo ukratko objasniti kako ovo funkcionira
na srednjem grafu je prikazano crveno i zeleno polje te cijena valute, može li se iz toga zaključiti hoće li valuta ići gore ili dole? https://s2.postimg.org/ux856286d/kraken.jpg |
OMG kupljen po 0.0009275631, prodan po 0.00009476250. čisto probe radi.
|
jel to krenulo pumpanje BCCa
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
Ako neka valuta ide gore, zašto bi to nužno odmah bilo pumpanje, osim ako je neki shitcoin?
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
je :)
jučer se mislio kupiti po 260$ali mi je bilo riskantno, reko izgubit ću i ovo što imam jer je valuta nestabilna kado ono preokret, par puta je udarilo u wall 365$ kasno sam se probudio da ulovim vlak, sad je lagano u padu no uspio sam zaradit neku siću |
Je, krenulo je pumpanje...ali mislim da nije to ni blizu onog glavnog...
nego, kupio NEO po 0.00595 prije par trenutaka....eno ga 0.0060 sad za 2 sekunde poslije Planirani sell je na 0.0063 |
Gdje kupiti signatum? Koje mijenjačnice preferirate?
|
Bittrex mi je glavna...koristim valjda još 15 drugih :)
Kad uočim nepravilnosti u tečaju onda odem na druge, tamo kupim pa prebacim negdje gdje je profitabilnije. |
Signatuma ima samo na cryptopiji. Navodno ce ga imat i bittrex.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
samo na cryptopiji |
Primirit ću se za danas, BTC mi nekak umjetno raste pa ovo ostalo samo pada naspram btc-a
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Nope, btc u altove.
|
Citiraj:
u majning svaštari imaš detalje. Što prije kreneš to bolje. Coin je brutalno popularan. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
dolara pa sad valjda umjetno bildaju cijenu da ne ispadne da su pogriješili...a možda su i pogodili, ko će ga znat |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
https://www.investing.com/analysis/goldman-sachs:-bitcoin-will-crash,-then-surge-to-$3,700-200203544 |
kako "uploadam" eure na kraken?
idem tam na deposit, biram SEPA, i sa onim podacima na šalter od svoje banke? |
proklet bio BCH :hitthewal:
|
Citiraj:
|
Zašto pada sigt? Zato jer sam kupio 570 komada... Ne brinite nitko kad prodam narast će opet :D
|
Stabilizirat ce se sve. BTC je napumpan bez ikakvog razloga. Samo budite strpljivi i nemojte prodavati.
|
Ja osim trejda, sad i majnam Myriad (XMY).
Prilično puno ga namajna dnevno (cca 200-250), a dnevni change na burzi mu je 60-80%, pa nek se nađe. Sad ne vrijedi ništa, ali nastavi li rasti... EDIT: kupljeno nešto Myriada na 110. EDIT2: Rastu i Pay i Neo i Myriad. |
Citiraj:
|
Sumnjam. Budemo vidjeli....
Al tradeovi neće biti beskorisni kad tradeovi, bar meni, služe da podignem broj btc-a koje imam.... Kupljen NEO po 0.0055000 Sell order 0.0058000 |
|
Citiraj:
|
Jel itko probao slati NEO s jedne mjenjačnice u drugu? kolko je prosječno vrijeme transakcije?
Da sam sebi odgovorim jer sam isprobao sada... zadana transakcija u 8:50 Izvršena sada u 9:05 Nekaj se čudno događa s NEO-m Krene u rast, svi kupuju, i vidim sell s kojim se unazadi ponovo, tipa prodaje se po 0.00565 i odjednom sell po 0.00555,velika količina i rast prestane, i to se događa na 2 mjenjačnice na kojima ga pratim. |
SIGT, korekcija ili downfall?
|
Citiraj:
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
@jed2i: bcc ista stvar. ide buy bulk do 0.1020 kupuje se ko da je free i svako malo se pojavljuju na asku 0.1016, 0.1012 ... onak koji dikson, stavi 0.10199999 :D Ili je to ekipa koja se napunila po 0.06 ili manje pa se kipa jer je i 0.09-0.1 lepa zarada ili netko jednostavno želi vidjeti BCC kak gori...
|
Danas je čudan dan, kod dosta valuta ista stvar, holdam, čekam sutra.
|
Tko je ono spominjao da je uzeo bota za trejdanje?
kakva je bilanca na kraju mjeseca? |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:54. |