![]() |
Nemojte o paypalu niti razmisljat, pa oni imaju stroza pravila nego banke. Pa mi iz EU nemozemo dobit amazon gift card placen paypalom, a kamoli da tamo neki exchanger mjenja BTC i salje eure na paypal.
|
Citiraj:
dada-s ja uspjesno prebacio nekih 2000 dolara i nikakvih problema sa anycoindirect a i winminerom npr edit upravo isao prebaciti pare da dokazem dada-s i pise ovo Oh snap! You got an error! Due to technical issues with PayPal, sell orders using the PayPal payout method have been temporarily disabled. We expect to have this up and running again soon, and apologise for the inconvenience. If you would like to place a sell order, please do so using SEPA as the payout method. nisu to jos uvijek rijesili jbg. Ostaje vam winminer i njegova isplata direkt na paypal. njega sam koristio isto dugo dok se nisam vratio na NH i osim sto manje malo placa od Nh isplata na paypal je trenutna i na 22 dolara imas 1.65 dolara provizije od winminera i paypala zajedno, dakle dobijes malo vise od 20 na paypal |
Citiraj:
|
Od 100 eura, poslano na skrill, sa bitpande stiglo 685.21KN.Sa coinbase poslano 0.01583206 BTC,stiglo 0.01500039 BTC,na bitpandu.Fe piše 0.00043167 BTC.LP
|
Citiraj:
|
fino te oderalo :) to na skrill-u imaš HRK wallet?
|
Računaj od, 0.01583206 BTC, poslanog ,na bitpandi ostalo oko 35 ojra i na skrilu 685.21KN.lp
|
Citiraj:
|
Pitam u kojoj valuti ti je skrill, eur ili hrk? ako je hrk onda su ti napravili konverziju iz eur u kn + 3.99%
|
Hrk.Dali se to može promjenit u euro?
|
loše :)
|
A zašto nisi na bitpandu slao ltc npr?
Ja imam u usd a kartica u eurima ali je fer tečaj te konverzije. Npr 10 eura su mi naplatili 12.35 dolara |
Citiraj:
Osim ako baš ne budeš jako dobar pa ih zamoliš i u dogovoru s njima zatvoriš taj acc i otvoriš novi u €. I da ti je kartica u €, a da si dizao na bankomatu HRK prošao bi bolje. Ovako ako ti je acc u HRK onda pušiš na konverziji 2 puta. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Da li mogu uploadat btc na skrill i onda tu lovu prebaciti na drugi skrill i vratit je nazad na prvi. Platim fee ali je mogu onda koristiti s skrill karticom? :D |
Citiraj:
Ktome i na bankomat kad saljes FEE za BTC moras platit. Neznam po kojem vi kursu ocekujete da vam racuna euro? po7.6? pa po tom kursu nemres ni sad prodat niejdnoj banci eure. Kurs eura je dans 7.3 za efektivu tak oda do 680kna je cirka 6% a ne 10%. Ili vi imate neke banke koje vam po srednjem tecaju obracunavaju eure? ja nisam cuo za takve. |
Citiraj:
Bar mi je tolko davo nekidan onaj na advcache kartici sto znaci da ti je svejedno dal popusio odma na stranici ili kasnije na bankomatu. Neznam gdje si vidio da je dva puto radio konverziju? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
SKrill i Neteller imaju bolji tečaj od advcasha onda. Isplativije je plaćati na POS uređajima karticom nego dizati cash. |
Citiraj:
|
Nikad ne znaš.
Nova kuhinja dragoj da ti ne prigovara zašto si toliko love utukao u opremu :) Wellness vikend s dragom. Possibilities are endless. |
Ja sam nagovorio sve u obitelji da tenkiraju preko mene 😂😂
|
birtije nemaju POS tocka:nono:
|
eh da, to je problem onda :D
|
Citiraj:
|
Koji je tečaj eur-hrk na skrillu, nigdje ne mogu naći?
Na netelleru je 1 EUR = 7.05855551 HRK, valjda je isto i na skrillu, isti je vlasnik. Po tom tečaju - 3.99% je oko 680 kn. I još -1.79% za bankomat i dižeš 665kn za 100€. |
Citiraj:
Withdraw to PayPal Amount: 22.01 $ WinMiner fees: 0.66 $ PayPal fees: 1.06 $ Total: 20.29 $ Jedino da li tko zna kakvu stranicu za prebacivanje na PayPal tako da mogu koristiti Claymor jer WinMiner daje 10 do 20% manje? |
Citiraj:
|
@bloodthorn
Izgleda da ti znas nesto vise. Jel znas da se nemoze koristiti s karticom ako je dosla sa bitpande? Nesto takvo sam razmisljao, a drugi problem je sto skrill bez problema zatvara racune, meni ga davno zatvorili radi banalnog razloga. Pa bi trebalo dobro procesljat TOS prije nego se upustiti sa BTCom, bas bi ih pitao prije bilo kakvih radnji. Sto cu i napraviti ako mi prije netko ne demantira ovdje. Prebacivanje s skrilla na skrill je moguce is to oni i prizeljkuju jer je to unutar njihovog sistema, ali i to ako bi se radilo redovito bi oni pokrenuli radnje. Cisto zbog spekulacija o pranju novca. Tak da nebi to preporucio. Ali ako bi imao ili imas vise razlicitih ljudi kojima bi poslao pa onda oni kroz neki period tebi vrate, to bi vjerojatno proslo. E sad dali bi se to moglo koristiti na kartici neznam. A jels e stvarno nemoze BTC exchengan preko bitpande koristiti na prepaid mastercardu? Slicna je situacija sa kopanjem na paypal... Da radi... Samo ja bi prije toga provjerio sa njima, jer to su racuni koje kad jednog izgubis na svoje ime vise nikada neces moci imati. |
Probao prebaciti litecoin sa bitrexa na pandu i kaže invalid,ETH,uredno prošlo.Lp
|
Ako je netko kupovao sa skrill karticom,molim da podjeli iskustva,dali radi normalno?
|
Da, bas to i ja cekam, da netko napise da je dobio prepaid card od Skrilla i da je palcanje s njom proslo bez problema, jer sam nekako skeptican po tom pitanju, jer zasto bi onda toliko akrtica prestalo raditi preko noci...
Isto me zanima i za Neteller, njega hvala bogu imam, ali rpedpostavljam ako skrill radi onda ce raditi i neteller. |
Citiraj:
Poslano sa mog Redmi 3 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Imas karticu al ocekivas da netko drugi testira pa ti javi?? Sent from my iPhone using Tapatalk |
Kako sam se onda zajebao, i ja sam otvorio Skrill acc u kunama. Znači, dupla konverzija, sa bitpante (EUR) na Skrill u HRK? I onda kad penđam karticu (za koju sam stavio EUR)nazad u EUR pa u HRK? Dafuq, izgubio sam se :D
To je 3x konverzija onda :D Jebeš sve to, bolje si platim na devizni sa coinbase-a i prst u uvo :D 12% poreza je manja zajebancija od ovog xD |
Ko će sve to povatat! ;). Vidim da skrill prima samo bitcoin! Može li se direkt sa recimo bittrex, bitpande, cinbase, poslati btc, i onda se u skrillu napravi konverzija u fiat?
Ili treba prvo slat an bitpandu, napravit konveziju u fiat, pa onda tek na skrill? Poslano sa mog T98 4G八核(C6R3) koristeći Tapatalk |
Kontaktiraj ih na mail i zamoli da ti promijene valutu na računu.
Imo, u zadnje 2 stranice se napisala hrpa gluposti pa bi bilo dobro da se to malo počisti :) Ja javim kada stigne kartica. |
Citiraj:
Na skrill nemojte uplaćivati bitcoin nego dolara ili eura |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:34. |