![]() |
Dočepao sam se BAR-a, i to telescopic verzije i počeo sam da ozbiljno hebem matere ekipi :)
Odigrao par Dominationa, nekako mi najbolje leži, i obično sam na vrhu :D Baš to, stvarno treba malo vremena da se familiziraš sa igrom i mapama, onda postaje sve zabavnije. Jer realno, na početku ne znaš što radiš pa je malo frustrirajuće :D |
Fora je sto su oruzja neprecizna dosta, pa imas neke sanse lol
Sent from my Pixel XL |
|
Za sve one koji se osjećaju kao topovsko meso i igra ih sam frustrira, najbolje je strpljivo odigrati par sati i taj period iskoristiti za postavke igre i hardvera.
Npr., MP uvijek treba malo spustiti graf. postavke da igra ide što fluidnije na 60ak fps, može i manje, al fluidno mor bit. Obratite pažnju na ping, jer ako imate veći ping od ostalih normalno da vam vrijeme reakcije kasni. I po meni najbitnija stvar za MP, a to je dobar miš. Morate bit u mogućnosti brzo mjenjati osjetljivost miša od min do max, morate bit u mogućnosti programirat miš tako da na tipkovnici praktički ostane samo kretanje a sve ostalo na miš,npr, melee attack, granate, izmjena oružja i sl. Sitnice, al zlata vrijede za MP, sretno!!! |
Citiraj:
lmb forward, rmb back, num_enter pucanje, num_+ aim, num_- reload, num_0 strafe left, num_del strafe right, num_1 jump, num_2 crouch itd... plus invert mouse... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja još uvijek odigram Heavy Metal i Panama Canal mape.:chears: Meni je miš uvijek bio najvažnija stavka i to 3-5 razina dpi podešenja koja mogu brzo switchat tako da mogu najveću brzinu koristit dok npr. vozim heli, a najnižu dok snajpam i sl. Scroll za mjenjanje oružja, side buttons za melee i frag. I da mi cijela šapa legne na miš da mi se ruka ne umara. Logitech MX 518 mi je sjeo ko budali šamar, šteta što više nema za kupiti. BF3 i kasniji nastavci mi nisu nikada sjeli, neka čudna color shema u tim nastavcima me strašno živcirala. B1 me nekako vraća na BBC2, pa se premišljam dal da kupim il ne? Citiraj:
|
Pff ja kad sam uzeo xonar dg i sluske , prvi put sam cuo p0rn od zvuka koji je proizvodio f2000 i pp2000 s prigusivacem, divno nesto. A tek ah64 na warrapes , sweet jesus and mary :D neznam, cekam BC3 i neki moderni rat al ocito da necemo docekati nasljednika bc2, prije cemo dobit ww2 :/
|
tko želi probat 4 EURa je origin pretplata uz koju dobiješ 10h gameplaya.
meni je bilo dovoljno 3h za odlučit se :D |
Uninstall... najbolja stvar kod BF1...
|
Po ovim komentarima neznan sta bi zakljucija ili je smece ili je najbolji fps danasnjice....ja bi vjerojatno i uzeja da iman vrimena igrat ,jer kad pogledas stanje fps mp igri na trzistu ne postoji nista kvalitetnije od bf i cs u kakvom god stanju trenutno bili.imho
Poslano sa mog Redmi 3S koristeći Tapatalk |
Ma ok je, mene isto hebe nedostatak vremena totalno.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako do sad nisi baš igrao bf naslove igra će ti leć ko budali šamar. Nije preteška, lako ćeš pohvatat konce. Preporuka imat ekipu da popuniš squad sa njima, mada i solo možeš čuda napravit. |
Citiraj:
ostali me mp fps ne privlače. Poslano sa mog Redmi 3S koristeći Tapatalk |
Ma čak i ovi jutuberi potplaćeni od strane EA se muče hvaliti igru. Uglavnom su to zamjerke na nedostatak sadržaja i manjak vozila (ipak je to WW1).
Ja čekam sljedeći BF, od ovog sam odustao tijekom bete, nije to to |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nema tu vise napredaka kaoprije gdje je svaki nastavak donosio neke prekretnice u grafici/gameplayu.
|
Citiraj:
Ima tu još stvari za nabrajati. Ekipa koja je igrala prethodne nastavke jako dobro zna koje su stvari bile iritantne. Primjer BF3: - T90 drift - kad tenkom ili LAV-om zapneš između dvije tegle cvijeća - knife bug - kad tenkom pogodiš helikopter, a helikopteru ništa - TV raketa bug... |
Ja to gledam ovako, da su "gameri" postali placljivci koji kukaju na sve, a do prije 5 godina nisi ni mogao voziti helikoter u igrama, niti imati takvu vrstu gameplaya
Danasnje igre su sve bolje i bolje, mogucnosti su prakticki neogranicene. Pa gdje si ti imao prije da mozes kucu srusiti, vrhunac je bio ako ostane trag od metka. |
? Jesi ti igrao BC2? Igra koja je prije 7 godina imala bolju destrukciju nego ijedan BF, a o vozilima, zvuku grafici da ne pricam...
|
Citiraj:
|
Editirao sam bas. :D BC2 po meni ima samo 2 problema , hitreg i no strafe. Sve ostalo je bolje od svih FPSova danas.
|
Ono sta nedostaje današnjim bf-ovima, a bc2 je imao, je kvalitetan, promišljen dizajn mapa, koji nagrađuje teamwork. Kad se samo sjetim rusha u bc2, pa znalo se točno šta ko treba raditi i gdje biti. Smoke, medic od straga i onda ide push. Ovo danas sve nekako bezveze, svi trče ko bezglave kokoši okolo bez jasnog cilja.
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Citiraj:
Na kraju krajeva,tko vam brani da igrate bc2 i dalje? Eno ja ga imam instaliranog i bacim s vremena na vrijeme partiju. Meni je jos najbolji bio battlefield2 Ili, zasto ne igrate Americas army |
dodao sam vas par na origin, moj nick je animatrix0000, mogli bi svaki dan pomalo squad pa dokle stignemo
@getriba, onaj test gore sa 8 i 16gb rama razlika u fps je samo zato sto je 8gb single channel a 16 je dual. meni igra sa windowsima ne jede preko 6.5gb @xulos, ne zezaj, daj i ti nick pa da malo igramo |
Dodao sam vas i ja par :)
(313georgy) |
ID: SokTetrapak
|
|
Moguće je ,ako sam ja uspio napravit 24 killa da me ne ubiju, a imam oko 30h :D ali sa bombama i mortarom manje više.
|
Igraju po cile dane likovi naucili napamet mape kretanja ,nevidin ništa čudno.
Poslano sa mog Redmi 3S koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Pošto? Namjeravam i ja ako budem raspoložen, pogotovo sa shotgun model 10-A :) |
170kn prek meksika, tak nesto je bilo.
|
Igram iskljucivo RUSH i igra mi je zabavna.Prvo sam imao frustracije nekakvih pocetnih desetak sati, a nakon toga uzivanje.Doduse, puno toga ovisi o teamworku (efikasno unistavanje neprijateljskih kopnenih vozila, primjerice), ali zato cim vidim da mi je team smece i da ne znaju sto rade, quit i trazim novi server.Koristim quickmatch i, zanimljivo, efikasan je i zapravo radi.
Sad vec znam mape i kako funkcionira gunplay mehanika, navikao sam da su oruzja neprecizna on-purpose i nosim se s tim, malo recoil kontrole i sve je okej. Na mojoj kanti se vrti glatko, ali sam za svaki slucaj capao FPS na 60 putem in-game FPS limitera, kako bih izbjegao FPS dropove i zbog refresh rate-a, koji mi je default i maksimum. Prihvatio sam cinjenicu da je ovo arkadna pucacina, nekakav mix Battlefielda i jos par popularnih shootera, pa mi je samim time lakse podnijeti odredene stvari sto se same igre tice. Opet, tko zeli zaigrati koju rundu neka me slobodno doda.Ali, napominjem - igram iskljucivo RUSH.Probao sam operacije i ostale modove, nisu mi sjeli poradi velikog broja svega na terenu.Od pjesadije do vozila.I, iskreno, conquesta sam se zasitio u BF3/4.RUSH sa 24 igraca funkcionira dobro. |
bf3 1000h
bf4 300 bf1 60 nemrem igrat to više, bf1 je tako loša, plastična i dosadna igra da me otjerala iz serijala. Okrenuo se takitčkom 5v5 napucavanju zasad. |
Hah, a meni BF1 zakon...
|
Citiraj:
Bf3 je zadnji u kojem sam uživao, bf4 i bf1 kupio radi ekipe i požalio. |
Citiraj:
Da vidio sam po forumima , imam jedan slot 8gb ram , moram jos jedan nabavit da praše u dualu :chears: |
Citiraj:
A da ne pricam kakav komp/monitor i ostatak opreme ima |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:09. |