![]() |
Razlika između 730 i 735 je samo LTE?
|
|
Frend ima 735 i super je zadovoljan. Istina, prije toga je imao Xperia U pa mu je skok bio ogroman ali veli da nema problema.
|
Citiraj:
|
730 bi uz 925 bila moj drugi izbor, nakon 1020. Samo da ima OIS. Idealne dimenzije (4.7") i sve specke dovoljno dobre.
Hebemu miša Lumia od 4,7 incha s kamerom od lumie 1020 i prednjom kamerom od 730, procom, rezom i pixel densiti od 930, dual sim i memory card slotom, bi bila killer samo takav..ali onda...ali ali :-)) |
Je.., ja isto jedva cekam dan kad ce pocet prodavat Lumie u komponentama da si slozim jednu po volji :-D
|
Citiraj:
Nego, da naprave takav mob onda ne bi mogli prodavat ovu lepezu (kao što reče drug Mirko).... |
Citiraj:
Pa kolko čitam recenzije, baterija je čak i malo iznad prosjeka.. Proc je štedljiv a i dost je povelika za svoje specke... |
Probao sam više primjeraka 535 i svi imaju problema, ali neki su toliko loši da je nemoguće pisati poruku. kad se povećavanje ugasi, mobitel je upotrebljiv, ali nikako za osjetljivije korisnike.
Mobitel ubija fluidnost ostalih win mobitela ali nije do procesora nego je do ekrana i osjetljivosti, kad se scrolla dosta se osjeti trzanje. Ne znam koliko update pomaže |
Citiraj:
Otkad su mi na Lumii prestale raditi slušalice (koje su bile sa Xperie U - razlog nepoznat jer te slušalice i dalje rade na kompu, a na Lumii mi rade bilo koje druge slušalice :stoopid:) ne slušam više muziku pa baterija zna trajati i od dan i po do dva. Mobitel ne šteka nimalo, može se i igrati na njemu, iako više ne igram ništa (to je bila fora prva 2 mjeseca). Multitasking nije problem, ekran je odličan (rezolucija je taman i sam ekran je vrlo kvalitetan, te se pod suncem, ukoliko se brightness stavi na high, sve vidi zadovoljavajuće), a samo kućište od mobitela je čvrsto i mislim da ti tempered glass i neka futrola nije must buy, osim ako su ti inače ruke skliske :D (pao mi je s metar i po visine na pločnik i mobitel je dobio jednu mini ogrebotinu sa stražnje strane kućišta, vidljivu jedino ako uzmeš mobitel, okreneš ga i približiš oku na 10 cm). Veličina ekrana je max koji ja osobno toleriram, mobitel mi stane nekako u jednu ruku, iako je s dvije tipkanje puno ugodnije (uzmi u obzir da imam prilično male ruke za tipa od metar 85). Najteže mi je bilo naviknuti se na tipkanje, i još nisam sto posto naviknut, pa bih to naveo kao neki mali minus. Sve ostalo mi se sviđa i u skladu je s mojim potrebama (lagana sinkronizacija s mailovima, fantastična kamera sa obje strane, dobra podrška za social-networking aplikacije, OFFICE paket, Adobe Reader etc.) Uglavnom, nakon Xperie U ovo je preporod, najviše zbog toga što je mobitel imun na štekanje, i da opet kupujem mobitel opet bih otišao na WP, ili iPhone ukoliko mi je džep dublji. :D NHF za android usere, ali androidi su prevelika tlaka. :chears: |
Skida se neki update za 535. Fingers crossed.
|
Citiraj:
|
Sinoc kupio L1020, stavio zadnji update okinuo par fotki ukucana a fakat se kontam sto ranije ne kupi ovu zvjerku :D. Kao gratis sam dobio grip sto je ekstra.
Zamjerke nemam, cak mi ne smeta sto imam izbocinu na telefonu nek se zna sta imam :P |
Daj mi reci koliko si platio 1020. Ne znam tražim li ja previše ili s ljudima ima neki problem :)
|
Ljudi za sve koji imaju lumiu 535 za 2 tjedna kreće nadogradnja hardvera potvrđeno by Hrvatski Telekom naravno ako se nešto ne izjalovi
|
Citiraj:
Šteta što je 1020 podcijenjena, al očito vrijeme radi svoje.. |
Platio sam je 1750 kuna, full sa kamera gripom 2god garancije nikada upaljena dok nije dosla do mene :D. Solidan deal rekao bih.
A sto se tice cijene/kupovine ne znam koliko cijenis, ali ljudima ne pase izbocina od kamere. Npr djevojka mi rece da nikada ne bi kupila ga zbog toga iako ima monster kameru :D. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa 5.0.0.0 revizija hw-a valjda bude u prodaji.
Osim ako T-MO ne misli na softverski updejt pa se krivo izražavaju, mene samo zanima kad će L640 doć, US T-MO je već praktiči ima. :D |
Kaže čovjek "..za sve koji imaju L535...".
Zanima me što će asibulj reći za napravljeni update tj. rješava li problem ili ne. |
Kupio dva 535 modela, hw 3.0.0.0. itd.
Po meni ovo nema veze s Nokiom. Kvaliteta izrade očaj, lagovi na sve strane, touch totalni otpad, integrirane tipke u zaslon, problemi s importom svega iz MS accounta... Slom živaca, jučer i danas. Jedna Lumia 930 košta, koliko, tri puta više od ovog dreka? Pa po svemu viđenom vrijedi valjda 10 puta više. A sad realno, jbg, cijena je takva kakva je. No zbilja za tu cijenu je jedan 520 bolji i fluidniji od ovoga. |
Pa i nije Nokia nego - Microsoft :D
|
Nažalost, ništa dobra iz tog Microsoft nečega, bar sudeći po ovom uređaju.
Koliko para toliko muzike. |
Pitao sam se do kad će trajati ova rapsodija sa nokijama....
jebiga bile su predobre za 21 stoljeće gdje sve košta kao i prije ako ne i više a traje godinu dana...hehe |
Jedan od ta dva dao ženi jutros jer je njen htc 8x završio na servisu (pikseliziran ekran, eta popravka tjedan dana by smartson). Nakon par sati me nazvala i rekla da si nosim to smeće tamo gdje sam ga našao :D
al to mi nije jasno da taj touch može toliko kiksati, pa brate, mislio sam da su ove priče po forumu bile u najmanju ruku preuveličane, kad ono vidi vraga... |
Da, nažalost je tako kako pišeš. Ja evo nikakvih poboljšanja nisam primjetio s ovim zadnjim updejtom. Ili možda neko minimalno u najbolju ruku. I još mi se danas dogodilo da se mobitel smrznuo kad mi je jutros zvonio alarm i nije reagirao na tipke tako da sam morao vaditi bateriju. Vidjet ću ako će se to ponoviti pa napišem ovdje. Ja sam svoju uzeo jer je bila na akciji za 80 eura a sad vidim i zašto. I znao sam za taj fail sa 3.0.0.0 verzijom ali zaboravio provjeriti jer sam bio nepropisno parkiran i htio to što prije pokupiti.
Citiraj:
|
@Guls
Stavio si na obje update verziju "8.10.14234.375", iskljucio zoom i jos uvjek su krama? |
Žena mi baš govori da joj je rad puno ugodniji otkad je danas dobila ažuriranje na 535.
|
Evo danas mogu reći RIP Lumia 535. Ekran gecrkt. Mob nit se pali nit se ekran pali, sve prešlo vrit. Druga je još živa.
|
dobro @guls sto je izmuci tak?
|
Nisam ja, žena je. Igrala Candy Crush cijelo vrijeme, mora da je mobitel iz protest rekao "NEĆU VIŠE!"
|
Zeni moras dati svoju robusniju L930 :D
|
Sad je kod nje u rukama, sve se bojim kako će to izgledati kad mi ju večeras vrati nakon cjelodnevnog ponašanja po svojoj torbici punoj željeza i kozmetike... :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nego jel ovi zadnji fixevi rješavaju išta na ovoj 535 ? |
Jao sport billy, crtić mog djetinjstva :D
U mom slučaju nisu riješili ništa, no ljudi imaju i dobre reakcije. |
Vezano uz Lumia 535 i zadnji update:
Eto što su frendu odgovorili xD. " Poštovani, Mobilni uređaj će tokom tjedna dobiti novu verziju kojom su uklonjene greške s lošom reaktivnošću touch screena. Uređaj je potrebno nadograditi navedenom hardware verzijom (v5.0.0.0.) te poduzmite potrebne korake kako Vam nalaže instalacija. U slučaju dodatnih upita, stojimo Vam na raspolaganju. S poštovanjem, " Mene zanima, ako netko zna, da li su oni dužni zamjeniti mobitel 3.0.0.0 sa 5.0.0.0 ukoliko imamo problem sa touch screenom. Zna li netko da li tako Microsoft nalaže? Da prvo pitam ovdje ako itko zna. |
Citiraj:
|
Rofl, koga oni zapošljavaju da im piše takve srać mailove :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:05. |