![]() |
Citiraj:
|
To je nogomet. :) Tko kaže da Ajax ne može dobiti Barcelonu? :D
Rekao bi tko kaže da basel nemere dobiti CFC... :D bojim se da će tako i biti na kraju. :D |
opasan je Basel ak ga se podcijeni.. mi Unitedovci to dobro znamo XD
danas se gleda paralelno Napoli - Dortmund i Milan - Celtic na telki ce bit upaljena Barca - Ajax, ali gledat cu jedino ak Ajax povede :D |
Ima li neki link gdje se može gledati tekma Barca-Ajax na net-u.
Jbg. na RTL-u Suljejman, a žena otela TV:hitthewal: |
|
ne jebe me nikakav ni suljo ni muljo dok su tekme na telki :D
|
kakav crni sulejman na rtl-u, ovo je moja metoda još od lani: uključi jdownloader, odi na rtl->serije->sulejman, kopiraj link, jdl će ti reć da ne pronalazi ništa i želiš li da nastavi ispitivat sadržaj stranice...to naravno želiš, on izlista 50-60 linkova, između njih svih ima jedan s kriptiranim imenom i veličinom od ~250mb...to je suljo, naravno. odaberi 'continue with selected link' i to je to. ima intro, odjava, embedani hr subtitle...:D
žena se malo strpi, a zauzvrat ne dobija reklame svakih 10 min nego gledanje epizode kako spada, a ti termin za utakmicu!:) |
Citiraj:
Citiraj:
Neka neka..tak i treba. :) |
bome odnijese svicarci skalp doma :D
bas im ide protiv engleskih klubova |
Basel:p
KMU!!!:D |
Dobar. Messi trga, nije mi drag ali sta je je, na vecem je nivou "uma" nego bilokoja obrana... |
Citiraj:
Ajmo Napoli. :D |
Ma kako u banani, imate najboljeg trenera na svijetu :D :D :D
|
Gledam sažetke,imao je Kelso šansi,samo neće u gol :)
|
Gledao sam zadnje vrijeme par tekmi Arsenala nakon dugo vremena. Walcott rastura. Uz Ozila imaju dobro posloženu ekipu i da je RVP ostao mislim da bi bili kandidat za naslov. Eventualno još jedan kvalitetan branič.
Ovak će opet realizacija štekat i obrana curit kad netko izostane. Austria se fino držala, šteta što nisu uspjeli otkinuti bod, tak se igra i bori u LP s prosječnom momčadi. Još sui imali i par dobrih prigoda kroz tekmu i zdrmali prečku. |
Citiraj:
Trebao je izaći s najboljom postavom za prvu tekmu. Sad imaju 0 bodova... |
Danas Rijeka i Dinamo.
Dinamo će vrlo vjerojatno fasovat, pa želim Rijeci što bolji uspjeh da glavonja poludi :D |
Citiraj:
|
|
zaslužio je izletit za onakav ispad :D
ali opet, bio je i u pravu sa žalbom :) |
|
Evo još jedan. http://ana1.me/AR1CRO.html
|
Dinamo vodi 1:0. :)
|
a to je bio taj moćni CFC..:D gledajte ove sezone MU i poklonite se prvaku!!
|
Misliš onaj isti united koji je izgubio istim rezultatom kao i cfc od istog protivnika? :D Chill man. :)
Ovo je tek početak. ;) |
Citiraj:
|
Dinamo gol bez veze, nisu dorasli ni za ovu ligu.
|
A sad i gubi :/
|
Nema spasa ovom Dinamu.Ovo je mizerija.
|
jad i bijeda..nadam se da buju sad dinamovi legionari/prognanici/nepozeljni dobor odigrali u gostima. ajmo rijeka!
|
Ajd bar nisu dobili petardu kaK bi dobili da su u LP...
|
Nije ni PSV bolje proso :D
Grdi su ti ...goreci/moreci :D |
Bio na tekmi, sva sreća da sam se odlučio za sjever da me kiša ne opere onih 20ak min. Tužno je bilo vidjet odlaženje gledatelja i nemoć Dinama, nisu poštenu šansu od gola imali.
|
Citiraj:
Ne slažem se :D , pa jel veliki stručnjak trupac poslije tekme rekal da su pokazali da mogu sa svima igrati , ma genijalan lik :lol2: |
Riga mi se više od Dinama :D
http://www.jutarnji.hr/pobuna-u-modr...cati-/1127285/ I Rijeka je fasovala porciju. |
Lako za Rijeku. Fali im pol momcadi i imaju puno tezu grupu, mozda se neki nece slozit s tim. Ali Dinamo je sramota i nist drugo. Uz svu tu, skoro nevjerojatnu srecu u dobivenim protivnicima, oni ne mogu bas nista. Prolaz preko nekog Cedomorca u LP za mene nije bas nikakv uspjeh. Ove godine nisu mogli ni to. Mislim da bi uskoro moglo bi velkih potresa u vodstvu tog kluba. Nema se vise kaj za prodat i sve kaj dalje ide iz toga..
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Ako ništa drugo sad će Halilovića forsirat da njega negdje uvale. Pa onda opet nekoliko novih omladinaca koje će se u novinama ishvaliti kao nove Bobane, Šukere i sl., i onda opet sve ispočetka... Dinamo je jedan začarani krug koji će morati presjeći neko izvan tog kruga, a i onda tek nakon par godina stagnacije možemo možda nešto očekivati. |
Stao mu je Maminjo na zulj. Sumnjam da bu mu ovaj ostal duzan i doci ce i Dinamo na red..
http://www.niktitanik.com/wordpress/...ER-300x150.jpg |
U međuvremenu, pitam se da li je možda sazrijelo vrijeme za Jurčića? Možda Kruno već iz ladice vadi udžbenik kontroliranog nogometa.
:lol2: |
zalosno da je dinamo nista vise nego sprdacina zbog glavatog idiota...
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:38. |