![]() |
jebemu mater svi me j*ebu na ovom OGAMEU. jedva skrpin koju kunu za platit struju da mi rudnici ne rade na 60%, kad dođe neki drkaDŽija i pokrade mi sve. J*eben in mater svima.
Unaprijed se ispričavam.... |
Citiraj:
|
ma joj danas me lik uhvatio s falangom i ode flota mogao sam samo gledat i plakat i sto je najgore 20% za mjesec i naravno nisam ga dobio :fuming: :fuming:
btw. jer ima ovdje nekoga iz ufo saveza?? |
Citiraj:
|
Evo:
Napadac je pobijedio borbu! Napadac pljacka sljedecu kolicinu resursa: 117967 Metala, 47735 Kristala i 47732 Deuterija Napadac je izgubio ukupno 1093000 jedinica. Obranioc je izgubio ukupno 8113000 jedinica. Na ovim koordinatama u rusevinama sada pluta 1846500 Metala i 907500 Kristala. Sansa za stvaranja mjeseca iznosi 20 % |
daj jel ima ko da je u savezu u UNI 2. Kad san sam svi me naguze:confused:
|
Evo i ja u zadnje vrijeme počeo intenzivnije igrat OGame. :gringo:
Ali postoji problem, sam sam i gotovo je nemoguće igrati. Tako da bi mi neki savez jako dobro pasao !!!!! Unaprjed zahvalan :D :D :D :D :beer: |
Citiraj:
|
Odi k meni u Cro fire. Za akademiju moraš znati nekog iz CRO fire. Buduči da sam ti ja prvi susjed, imaš ulaz.
|
Ajoj sta ste se odma razgrabili:D
|
Citiraj:
Hvala na svim ostalim ponudama.. |
LOL. Čestitiam. Dobro došao u empire. Moja najdraža farma :D
Šalim se naravno :p |
Ajmo ljudi, ak je netko u UNI3 i nema savez neka se javi na PM pa cemo rijesiti nekaj:beer:
|
Ajmo ljudi, ak je netko u UNI3 i nema savez neka se javi na PM pa cemo rijesiti nekaj:beer:
|
Če počet tko igrat u uniji 4, u pon se otvara pa da znam u koji savez da uđem?
|
Nisam čitao forum, ak ima alliance depot igram ak ne neću, gemmy ja ću osnovat savez u kojem smo sad pa ak hoćeš..:beer:
|
AKS a nece biti vec je potvrdjeno.
|
Citiraj:
Normalno da ču u isti savez :beer: |
Citiraj:
Sumnjam da ću igrat ak neće bit.:( |
Nece biti :smoke:
|
uni 1 rula, sve ostalo je banana.
uni1 je samo akcija i akcija. Do jajca :p :clap: |
Da uni 1 je opasna sve iznad su pljuga:beer:
|
Nego Komek i Buljo,protiv koga se planira ići u rat?
Nemam neku pretjeranu flotu al one ispod 15k bodova mogu sprašit |
Javimo ti navecer na koga idemo jer sada nije 100% sigurno;)
|
Uni 2 - account
Neda mi se čitat svih 45 stranica, pa samo da pitam, jel ima netko account u Uni2 i da mu se neda više igrat? =)
|
BTW admini su se u zadnji cas predomislili i nakon sto godina moljenja ipak su u zadnji cas stavili AKS u uni 4.
pa stoga uzivajte |
ja ne mogu naći nikoga sa 150 borbenih oko sebe za reciklažu. :( a baš sam napravio dovoljno reciklera......:fuming: .....
|
Nakon podužeg odvikavanja od OGamea mislim da sam potpuno izlječen. :D :beer:
|
Citiraj:
:D |
Citiraj:
|
Na mjesecu 2:218:9 (uni1) lezi vrlo vrijedna flota koja ceka nekoga da je reciklira. pozdrav
|
Pochetnik
Bash sam se regao na ogame i htio bi zaigrati malo pa me zanima dal sam dobrodoshao u vash klan btw pochetnik sam u ovome, a igra mi se chini jako zanimljiva.
trenutno sam u UNI1 Athlonija 6:405:12 pozzz:beer: |
prijavi se u Empire wing,tamo smo ti buljo,komek, i ja
|
mrak, tnx:beer:
|
ej ljudi pa nisam pojma imao shta sam propushtao do sad igra je GENIJALNA nemrem vjerovat: goood :
neg da vas pitam jedno, prochital sma da trba javljt stanje (met, kris, deut i ostalo) ali kome?:confused: btw josh jednom veliki THANKS:beer: |
NEmoj tu pisat izvjestaj ubuduce. tu ima puno ne raspolozenih likova :D :D :D
|
ups:rolleyes:
ouki douki:beer: |
hehe.:)
Daj si stavi icq da se mozemo dog. ubuduce:beer: |
Ja sam novak u o-game ali me zanima dali je moguće skočiti iz universa u neki drugi univers
|
jel igra ko u uniji 5? ja sam kreno od početka pa ćemo vidit kak će se stvari razvijat.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:44. |