![]() |
Također, ako itko ima kupon neka mi ga senda privatnom porukom.odmah bih napravio narudzbu i vratio svoj dobiveni kod kada mi stigne.
Samo da se kod ne stavlja u temu jer nikako uloviti, ocito pojedinci strazare i odmah iskoriste kupon, mozda nisu ni clanovi foruma |
red je dug, kodova je malo :D
|
Stajem i ja u red za kod. Vraćam odmah novi.
|
Dobio sam kod od jednog forumaša, s drugog foruma pa mi isti više nije potreban.
Hvala Prosao sam itekako dobro uz danasnjih all single daj 11% i kupon |
Ako neko ima kod može na pm. Vraćam odmah novi nakon kupnje.
|
moze kod ako tko ima?
|
Citiraj:
|
HB0211-KRRX-ZXXA-KFX6-FMBB
Kod vrijedi do ponoci,za gume ili nesto.. |
Kupio ja na ekupi nisam mogel cekat vise , dobio danas kod na email..
dajte na pm kom treba necu javno pisat , pa cu izvuc jednoga..ak sam nekome duzan neku uslugu il sam kupoval od nekog sad je dobar trenutak da mu vratim :D |
ekupi
da li bi netko mogao poslati kod za ekupi… vraćam i šaljem kod čim kupim stvar i dobijem kod natrag… hvala :)
|
Također potražujem kod, odmah vraćam čim pošalju novi.
|
Molim ako netko ima kod za 10% popusta da mi pošalje na pm. Vraćam odmah novi nakon kupnje.
|
Imam viška kod koji traje do 20.11.2022.
Šaljem nekome tko se obavezuje kupiti nešto odmah i vratiti kod tako da imam spreman kod za Black friday. Javite mi se na PM EDIT: Poslano kolegi buljaka EDIT 2: Buljaka nije iskoristio, još je dostupan EDIT3 : Poslano kolegi PURSUIT EDIT4: PURSUIT pošteno vratio kod |
Također dajem kod i isto je uvjet da mi date svoj kada ga dobijete. Kontakt na PM.
Edit: otišlo |
Pozdrav.
Trebam kod za 10% Vraćam ćim mi stigne |
Ima netko iskustva sa slanjem mobitela kupljenog na ekupi na servis?
Servis je neka meni nepoznata firma Tech Doktor. Ekupi helpdesk veli da se javim na servis i nakon toga njima te da će oni organizirati prikupljanje i dostavu na servis. Servis nema pojma o ekupi i veli da šaljem direktno na svoj trošak :) Na mail upite se ne odazivaju nijedni. Možda bi bilo najpametnije to slati direktno? |
Trebao bi kupiti 4 gume. Ako netko ima kod... isti vracam cim kupim gume. Hvala.
|
@sjenka
Po Zakonu, ti bi trebao slati na eKupi jer su ti ga oni prodali. |
Ja sam nedavno Logitech miš reklamirao pa su istu foru imali, kao da se javim ovlaštenom servisu i da onda ekupi opet da oni organiziraju prikup.
Tu su ispali blesavi jer su me slali na Sanctu koja nije Logitech servis uopće i tek nakon što su ovi potvrdili da nisu i nakon što sam im uslikao s jamstvenog lista tko je onda su mi rekli da njima šaljem a na jamstvenom listu piše da se reklamira "na mjestu kupovine" i tek nakon što sam ih uvjerio u to su naručili preuzimanje do ekupi i ponudili odmah povrat ili novi artikl. |
Da, zbunjujuće je da iz ekupi šalju da se prvo javim u servis.
To što prikup i dostava do servisa ide o njihovom trošku je čisto ok :) Javio ekupi da oni to pokupe pa ćemo vidjeti kako će proći. |
Imam još jedan kod ako nekome treba. Uvjet ostaje isti. Ja vama vi meni:goood:
Edit: otišlo |
Što mislite, hoće li opet biti 10% na kartice u sklopu black fridaya? Koliko sam pratio, bila je visa i bio je diners
|
Kupujem matičnu, ako neka dobra duša ima kod za popust, vraćam mu kad dobijem novi. :beer:
edit: riješeno, hvala kolegi Hrvoju! :beer: |
Kupujem Buds2 Pro na ekupi pa ako tko ima kupon, naravno vratim kad dobijem svoj nakon narudžbe.
Hvala |
I ja sam napucao vecu svotu pa ako ima kupon slucajno
Jos se nitko javio nije vracam odmah cim dobijem ako slucajno ima tko |
HB1711-LY72-422G-NZ2X-MCLH
|
Hvala na kodu, objavim svoj čim stigne (Ako nisu ugasili tu promociju)
|
Ugasili su je.
|
Ahh, to su onda danas ugasili jer jučer je bila aktivna
|
Ja danas dobio mejl da je opet 72 sata 10% popusta ...
|
Vremena je malo!
Tvoj kod za 10% popusta te i dalje čeka da ga iskoristiš na SVE* na eKupi! PROMO KOD: HB1711-LY72-422G-NZ2X-MCLH Kod vrijedi samo do 27.11.2022. do 23:59 Eto tako kažu |
Ali sad kad odeš na: https://www.ekupi.hr/hr/Black-Friday/c/BF0
Kaže: Hvala vam! Pogodnost od 10% popusta za sljedeću narudžbu je iskorištena! Pogodnost više nije moguće ostvariti kupnjom proizvoda iznad 1.000kn. Tako da izgleda samo postojeći kodovi idu a nove nedaju |
Mozda je neko već taj kod iskoristio...
|
Ovaj od scarwin-a sam ja iskoristio, ali sam mislio da ću dobiti novi kod pa da ga podijelim.
|
Ekipa evo vam jedan moj kod, vrijedi još danas samo. Tko ga uzme molim da mi vrati nazad poslije svoj kad ga dobije.
Lp Kod: HB1411-YRLZ-PBBH-D8LZ-XLP2 |
Ima kakav kod za danas možda?
|
ako tko ima a neće iskoristiti bio bih zahvalan
|
Ja sam jos uvijek u potrazi kosarica spremna samo da je kod
|
Trebam gume naruciti tako da bi bio sretan ako tko ima kakav kod..djelim dalje cim dobijem i ja :)
|
Evo kod za master, vrijedi još danas...
HB1611-FNH7-1GGF-ALT7-TYDT |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:20. |