![]() |
Citiraj:
|
Meni jos nije, samo sto sam ja odmah nakon flshanja izbrisao app za overclockanje. Mozda je tu kvaka...
|
koji je ovo multipad na akciji?
cijena je smiješna, pa se brinem da je takav i uređaj :) https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...98449868_n.jpg |
Citiraj:
7" 800x480 SoC je Allwinner A13 (ARM A8 1GHz + GPU Mali 400, 512MB RAM) Baterija je slabašna, navode 2500 mAh. Uglavnom ništa bolje niti lošije od ostalih 100€ tableta. Ta "akcija" je već duže vrijeme aktivna i ne mislim da će prestati jer im uskoro stižu u isti cjenovni rang (do 1000 kn) novi modeli koji su najavljeni prije 2 mjeseca na faceu. |
Citiraj:
trenutno sam na ics-u al neka detaljna procedura jer nisam nikad to radio |
Evo i ja par dana koristim zadnju verziju Xteama i sve radi super, samo sam primjetio da kad idem na OTA Updater da pod Updates javlja "Error fetching update info: Invalid ROM (696969) & device (mediacom 810c xteam) combo"
Jel vama ostalima isto? Takodjer mi se rusi Youtube aplikacija,probao sam je deinstalirati i ponovno skinuti s marketa ali opet se rusi. |
Citiraj:
|
Ja sam bio najprije napravio upgrade na novu verziju ali nije radilo kako treba tako da sam napravio cistu instalaciju rorma. Nakon ciste instalacije nisam imao problema sa smrzavanjem nakon duzeg standby-a. Wifi radi odmah nakon sto upalim tablet, kazem jedini problem mi je to sto se rusi youtube.
|
Citiraj:
|
Tnx, probat cu danas.
EDIT Probao radi ,tnx. |
Evo OTA ponudio update, update par puta jer islo jednu po jednu verziju.Sad je gore Android 4.1.1m kernel 3.0.8+.
Sad i youtube aplikacija najnovija sa marketa radi. |
Pozdrav ekipi,
eto danas i ja postao vlasnik gore navedenog modela, kupljen od jedne cure koja ga je samo za igrice koristila, kaže da je novi Android 4.0 instaliran i da dobro radi. Molio bih vas da me malo posavjetujete što je trenutno najbolje da se stavi na njega da bi bilo sve ok, zanimaju me filmovi, spajanje na internet (kad nema WI-FI), gps, i neki spec. programi za vođenje statistike u sportu ali to ću prvo pogledati u marketu što se nudi. Za sada toliko. |
Bok,
Ima WiFi, ali nema 3G, ali i to se može rješiti koristeći usb2host kabel (netko je u ovom topicu stavio link na dealextreme gdje se može naručiti takav kabel). Provjereno radi većina 3G modema na HR tržištu. Ja sam probao TComov webnwalk Huawei stick. Filmovi tj. video: MX Player (i BS Player Free nije loš). Defaultni web browser od Androida 4 je po meni najbolji, Chrome radi jako sporo na tabletu. Drugo ne znam, više je tema za Android appse općenito. Postoji Livescore.com aplikacija za rezultate... |
hvala na odgovorima, nadam se da ću se vrlo brzo snaći u radu...a za sve nepoznanice ću se obratiti na ovu adresu.
|
evo problema....skype mi šteka kad hoću zvati, i to bez slike a sa slikom pogotovo. može pomoć. drugo što sam primijetio je kod xls aplikacije koja ima u sebi neke formule zbrajanja, prebacio sam sa kompa ali Office suite 5 ne kuži formule.
Hvala |
Poštovanje,
imam tablet 5080c pro kojeg ću zbog trenutnog nedostatka novaca a i kupnje smartphonea Prestigio 4300 stavit na tržnicu. E sad pitanje, dali factory Reset briše sve račune i moje privatne podatke te datoteke sa tableta, ako ne šta bi trebao napravit da sam siguran da ništa od mojih podataka nije ostalo na njemu. LP |
da, hard reset briše sve! factory reset može i ne mora pobrisati sve. dakle, ako ideš iz sučelja, može se desiti da se resetiraju samo sistemske datoteke, a korisničke ostanu netaknute. hard reset - neka kombinacija tipki prilikom paljenja/bootanja tableta brišu sve.
|
Hvala, na brzinu sam pretražio internet te prestigio stranice ali nisam našao tu kombinaciju tipki za hard reset, budem ponovo za par dana kad budem imao više vremena ;)
Pozdrav! |
nevjerojatni problemi
Pozdrav svim forumašima i molim pomoć; rade li kome Angry Birds igrice na Multipadu 5080B sa službenim softwerom, ne modanim (bilo na Gingerbreadu 2.3.1 ili na ICS-u 4.0.3) ?
Mislim da ću više izludit'... Niti jedna, doslovce niti jedna verzija Angry Birdsa mi ne radi. Druge igrice od Rovia, npr. Bad Piggies i Amazing Alex rade bez beda. Čak i neke "zahtjevnije" Lego igrice, žele raditi. Bio na servisu već desetak puta, dva puta zamijenio uređaj, dobio potpuno nove zapakirane uređaje i ništa. Ekipa me tamo već doslovce - MRZI! A kad se sjetim kol'ko sam ga platil, a kaj sad ima za tu lovu... Katastrofa! Update 22.01.2013 Na žalost ( ili na sreću) morao sam se poslužiti ne konvencionalnim metodama instalacije igrica, drugim riječima skinuo sam starije verzije sa neta. I gle čuda, rade. Nakon update-a sa Google Play-a, opet ne rade. Zaključak; novije verzije igrica zahtjevaju jači hardver od ovog ili ? |
Pozdrav svima,
imam prestigio multipad 7.0 pro i usb adapter pa se želim spojit na net 3g stickom, kad spojim stick dogodi se samo to da mi tablet javi da je spojen usb i to je sve, ne prepozna ga, ne unesu se vpn postavke, nemože prepoznat mrežu. Ima li pomoći, kako da ručno unesem vpn postavke i dal će to pomoći. Imali načina da osposobim 3G? Puno hvala |
Uspjela sam! Tako da sam ručno unijela apn postavke!
Evo ih za t-com pa možda još nekom pomogne! Internet Name: TM Hr Internet APN: web.htgprs MMS protocol: WAP2.0 MCC: 219 MNC: 01 Authentication type: PAP APN type: default sve ostalo: MMS Name: tm hr mms APN: mms.htgprs MMSC: http://mms.t-mobile.hr/servlets/mms MMS proxy: 010.012.000.004 MMS port: 8080 MMS protocol: WAP 2.0 MCC: 219 MNC: 01 Authentication type: PAP APN type: mms sve ostalo: |
Citiraj:
Ja imam Tele2 stick i nisam morao upisivati nista, ali dobro je znati. |
Pitanje za one koji koriste XTeam 4.1 Jelly Bean.Doli kod sata postoji neka ikona sa 4 strelice i mali mi je nekako uspija sve smanjiti(ikone, fontove,čak i tipkovnicu) pa kako da povečam.Kliknem na ikonu i ona zasvijetli ali na poteze ne reagira.
|
Evo, ovaj tjedan sam upalio Prestigia 5080B nakon više od mjesec dana neaktivnosti i imao sam što vidjeti. Dobio sam infinite loop boot animacije (u mojem slučaju onaj animirani X kod Xteam firmwarea), probao par puta hard reset i ista stvar, pa i ostavio ga jedan sat neka dođe k sebi, i ništa.
Kao zadnju soluciju si lijepo vratio image OSa kojega sam napravio nakon flashanja custom ROMa i basic postave/aktivacije. Kod paljenja tableta treba držati Volume - te Power tipku da se učita xRecovery preko kojega se kreira/vraća image. Pouka priče - kod flashanja custom ROM-a, obavezno napraviti image OSa na SD karticu da se ne desi da se tablet zblesira pa onda možeš lajati na mjesec... |
Zakljucan tablet nemogu na Internet
Jel se kome ovo desilo i kako ste rijesili ? Nemam podatke o google acc jer nije moj tablet nego pokusavam rijesiti problem poznaniku a on je kreirao google acc samo da moze pristupiti google ducanu.
Model je Prestigio 5080C PRO. Probao sam sa factory reset ali kad je izgasen i drzim zajedno tipku -volume i power tipku dobijem sliku androida i kao da je u nekom modu ali nema na ekranu nista drugo pa se sam nakon nekog vremena vrati u normalu i opet dođe na isto.Nista nemogu kliknuti osim upisati user ili pass i potvrditi ? Probao sam preko Android SDK i adb drivera spojiti uređaj na komp ali kada pokrenem adb server i da mi prikaze uređaje nista ne prepoznaje jer se na taj nacin preko adb servera moze napravati hard ili factory reset ali ne mogu nikako natjerati win7 da mi vidi tablet. http://mytabletguru.com/wp-content/u...-password1.png Imam neko rijesenje,sugestiju,prijedlog. Poz. |
Jesi siguran da imas ispravan user name i password za google acc?
Probaj sa svojim accountom od googla ako imas. I nije mi jasno jesi uspio napraviti factory reset ili ne? Ovo dole na slici sto pise "No internet connection" jel to znaci da nisi ni spojen na internet? |
Citiraj:
|
Najbolje ti je da ponovno provuces flash, imas negdje na pocetku teme upute kako se flasha.
http://yf2.value4it.com/Service_File...C/PMP5080CPRO/ Tu imas za skinuti flash |
Citiraj:
Hvala na savjetima,sugestiji,prijedlozima. |
Jel ko rijesio pitanje crnog ekrana kada je spojen na hdmi :sly:
|
Evo i ja sam uzeo 5058c pro tablet i zadovoljan sam +). Htio sam pitat ako mi netko moze reci ako se isplati mjenjati rom ili rootat ga? Neznam ako mi treba jer nemam pojma sta mogu dobit s rootanjem a da sad nemam... lp
|
Koji custom rom je dobar za 5080B?
|
Može neki mirror za rkbatch?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:06. |