![]() |
Pletikosa, Mandzo i Luka jedini igrali dobro, ostali koma.
Ovaj beskicmenjak Štimac da ima imalo morala dao bi ostavku. |
Kovačića se vidjelo zadnjih 10-15 minuta da se otkriva, da traži loptu. Prošao je jednom po centru, solo ali pratio ga nitko nije.
Ja brijem da je Čorluka sporiji od Kranjčara :D |
Rakitić je bio definitivno najsporiji. Frajer se sledio još kod sviranja himni.
|
Isuse kako sere Štimac...koji je to kreten...za prvo poluvrijeme: "Nije to bila bezidejna Hrvatska, to je Hrvatska s planom..."
...i sad se još izvlači na ozljede... Ti život... |
Jes jes, a kak su se nasi "navijaci" tu ponasali, ista stvar. Mucne utakmice. I sad slusam ovog idiota, place mi se.
I ne znam sta vi brijete o Simunicu, pa frajer ne bi trebao vise igrat. Ovakvo mesarenje je katastrofa, on ne moze vise pratit brže napadace. Sto je najbolje, nije na Euru ni igrao. Koliko je los bio vidlo se u Ligi prvaka sezona 12-13, a ona sra**a o Bilicu poslje necu zaboravit. Pa Sifo je bolja alternativa od njega. |
Citiraj:
|
Šimunić je pojeo govno koje mu je skuhao Srna svojim nabacivanjem. Bolje i to nego 2:1.
|
Citiraj:
|
Špot i sramota!
Mislio sam da me neće moć iznenadit svojom jadnom formacijom i pristupom, ali ovo je bilo ispod mojeg najgoreg očekivanja. Nadajmo se da ovaj tunto neće još dugo ostat, možda je i bolje da ga Kruno zamjeni :/ Citiraj:
|
Srna je tip igrača koji će 93 minute odigrati odlično, ali će jedan zajeb koštati jako jako puno. Bolje da ju je bacio u bunar nego nabacivao. Ovako i onako u skoku nismo mogli ništa.
|
Citiraj:
7,62mm u karabinskoj cijevi i opali, iako je odlično proigra Mandžu i bija konstantno borben, za razliku od npr. Rakitića. |
Da su bar obojica uključili to malo sive materije u glavi. Šimunić je komotno mogao trčati natrag i zatvarati igrača prema aut liniji dok se ne priključi netko od naših. Skoro 20 metara prednosti je imao.
Opet, moglo je iz toga biti svašta... lako je sad pričati |
Prijedlog.
Kad ćemo nabacit PCE turnir, znaci ono 5 na 5, da vidimo to znanje. Primaju se prijave i za "trenera", znači imat ćete priliku postavljat formaciju :D Kaos, neeemojte tak, dječački je, Štimac je panj, ali nije on 20 godina čistio kopačke drugima. |
Dobro je, dobro :D
Nije ni njima lako bilo.. Ajde dajte, lako nama foteljašima srat i kenjat.. Trebalo je istrpit onaj pritisak, povike, uvrede i ostala sranja.. Jedva čekam prvenstvo na koje ćemo ići vjerujem, ali još više prvu tekmu Reala da gledam Lukicu.. Ili Intera, da gledam Matea.. :) |
Nego, dali ima neki približni popis repki koje možemo očekivati u dodatnim kvalifikacijama? Ili je još ipak prerano za tako nešto?
|
Svejedno, start je bio mesarski da ne moze bit gori. Simunic pliva vec dugo u repki...
|
Slažem se.. Inače ne volim to, ako je igrač spretniji i brži od tebe, pa pusti ga, nemoj ga lomit.. Ali jbg, danas se nažalost ne igra takav nogomet..
|
Meni je Čorluka večeras bija veći panj od Ludoga, a Raketu bi expresno lansira natrag u Sevilju - proda je lopti više nego švercer na štandu :D
S ovakvom igrom je bolje ne plasirat se, jer sramota neće izostat kad naletimo na neku jaču repku. |
Citiraj:
Šimunić je danas sve dobro odigrao do tog crvenog. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nadam se ipak da će doć netko normalan na klupu, bar za dodatne kvalifikacije jer mi tam nemamo kaj tražit pored Grče/BiH, Švedske, Crne Gore, Rusije, itd... |
Nakon Šimunićevog starta, svi su stigli čitat sa usana kad je krenula "frka" :D ?
Ja sam ulovio par riječi haha Ugl., ono je bio potez pod mus! |
Citiraj:
Ali slažem se - dobro je odigra sve do tog starta, a start je opravdan da ne popušimo (doduše treba ga je malo izgurat/izbacit iz ravnoteže, a ne onako klizeći pomest). |
Citiraj:
Joe je odigrao dobro. Corluka je kriv za gol jer je on cuvao onog igraca koji je zabio. Osim toga taj Corluka nije ni sjena kako je nekad igrao, pa covjek jedvo trci a rugao se Kranjcaru. |
Ćorluka je danas plivao i to poprilično.
|
Sve u svemu,dobro je završilo kako je počelo,puno sreće...da je ušla ona njihova stativa na početku...potop.ovako,bod je bod. :)
A ova ekipica kaj sada popuje kak je Đo mesarski postupio,drugačije nije išlo i to se tako radi.:) Citiraj:
|
Da dođe novi izbornik žalili bi se zašto forsira stare igrače, a novih dovoljno dobrih da zamjene ove stare koje imamo, nemamo :)
Da i uvede nove igrače rekli bi da je lud, zašto eksperimentira, da su bolji stari, ugl kako god se okrenu karte nikad nam neće bit po volji. Samo neka dobijemo nekog slabijeg u dodatnim i da završimo na SPu, a za dalje ćemo vidjet. Pa i na bilića se večina žalila a na zadnjem prvenstvu smo igrali baš ok, i protiv italije i protiv španjolske, moglo je i bolje ali ne treba zaboravit da nemamo najbolju repku na svijetu niti najbolje igrače. Prvo poluvrijeme mi je bilo muka gledat, kao i svakom drugom, a drugo je već bilo dobro, sa dosta kikseva al je bilo dobro. Svaka čast Joe, trebao je to napravit, ovaj je bio u punom trku a još je bio svjež, bolje crveni nego gol. |
Ma nebitno. Jebes i bod sa ovakvom igrom, nista nam ne znaci.
A sad drzi gace protiv Hazarda i co... |
Sve su to oni dogovorili na veceri u krcmi kod save milosevica....
a kaj se tice trenerskih sposobnosti.. prvo poluvrijeme napadacka formacija..igrali su smao nkjih 4 iz obrane plus luka modric...u vise navrata luka je igral zadnjeg beka....pa de to ima?? lik je prakticki igral prvo poluvreme sa 6 igraca...5+1... postavis se ovak ofenziva i nemres nis.vreme za promjenu..ne??? trbeal je ic klasicni 4-4-2 ili 3-5-2...mozda cak i 4-5-1 to bi bio lijek zaustavili bih i na sredini i bok..a ne ove fore..sva sreca pa je ta srbija sljuka od repke i nisu mogli nista osim ovog dogovorenog rezultata... da su znali malo bolje s loptom napunili bi nas 5 komada minimum! a joe klokan je majka! jad i bijeda stimac odjebi i mamica povedi! |
Ljudi moji sa ovakvom igrom, teskom gostovanju gdje je cijeli stadion bio nastrojen neprijateljski, izbornikom koji nije mogao voditi Cibaliju i Zagreb a uz to je beskicmenjak mozemo biti sretni sa bodom. Nikakve ideje ni vizije nismo imali. Za vrijeme Bilica repka je barem imala glavu i rep, igrali smo atraktivnije. Ovo sad je katastrofa. Skotska nas je dobila i tu su se prosula velika tri boda. Lihtenstajn nam je uvalio dva komada sto je sramota za nas. Budemo li ovako igrali Belgija ce nas pobjediti u Zagrebu. Stimac bi trebao dati ostavku jer sa ovakvom igrom nemamo sto traziti na SP, ako uopce prodemo dodatne kvalifikacije.
No mene zanima sto ce reci FIFA a i premijer i ostali za provokacije danas, za paljenje Hrvatske zastave, ruznih skandiranja, vrijeđanja itd. |
Citiraj:
|
Citiraj:
možda na menađeru, u stvarnosti Šimunić gubi dah nakon pretrčanih 20 metara uglavnom Lovren je izledao najlabavije na beku, na njegovoj strani je redovno bilo propuha, pa me ni ne čudi da je gol pal sa te straneđ Srna pak više od nemože ni korner izvesti kak se spada, bar je on bil' poznat po svojim centaršutevima, a sad ništa... iako, ono proigravanje na Mandžaru kod 0-1 je bilo 'ebeno i svijetla točka utakmice jučer Modrinjo, koja igra, koji pregled terena, koji pasevi, prolazi divota |
Ajmo fino ohladiti s nacionalistickim glupostima. :)
|
http://www.youtube.com/watch?v=d_XkQA3kSQw
Baš mi nekako krivo, točno se vidi kako je Šimunić uzdahnuo dok je bio na leđima, jbg, znao je što ga čeka.. Za plakat mi ide, stvarno :D Zato jer nas je spasio ali na svoju štetu.. :( |
Pošto su sve kritike manje više rečen, ja ću se osvrnuti na dobre stvari:
Protiv Belgije nema Srne :D A ni Šimunića. Čast mu na svemu, ali za ozbiljnije tekme je prespor. Sad se može složiti ekipa kak spada ako Štimac napokon progleda (nije za očekivati). Pletikosa - Vida, Šifo, Lovren, Ćorluka - Vukojević, Modrić, Kovačić, Rakitić - Dudu, Madžukić Lovren jučer i nije bio tako loš kako pričate, a siguran sam da ne bi zajebo ko Ćorluka kod gola da je on bio na stoperu. |
Najžalosnije od svega je bilo kada je Štimac na kraju davao izjavu i na pitanje zašto je Hrvastka bila tako bezidejna i bezopasna u prvom poluvremenu (ruku an srce ni u drugom nismo bili puno bolji) on mrtav hladan kaže kako je to bio plan igre..da smo mi njih htjeli izmorit..pa stvarno moraš bit debil da tako nešto kažeš..sad si ti išao izmorit igrače koji su friško prošli pripreme, imaju treninge 2 puta dnevno i još igraju pred punom marakanom...i još se hvali..kako je to bilo taktički zamišljeno..pa ja ne znam koji genijalac je smislio tu taktiku, ali taj genijalac bi se trebao ostavit nogometa i primit se nekog drugog sporta poput boćanja..
|
http://www.jutarnji.hr/hrvatska-razo...idima/1124763/
Citiraj:
|
Sulejmani bi ga pretrčao, vratio se nazad ponovo do njega i opet ga pretrčao. O čem vi pišete? Napravio je jedinu logičnu stvar.
Bude ga Lovren zamijenio na toj poziciji kad ode u mirovinu, tek nas onda čeka veselje. |
Suzit?
Sulejmanija? I taj novinar je malo pametniji :D jedino logično rješenje je napravio |
Citiraj:
Kao i uvijek NHF! :) :chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:54. |